(非会员)
2005-03-21 69 浏览
呢度個tea buffet真係完全唔得囉...食物又少...個pizza都ok既..同埋個炸雲吞都ok...但係如果我係要食呢d..唔駛黎呢度啦.....d甜品又少...果個士多啤梨望落去幾靚架..wa...但一食落口...shit!!!!!藥水味...完全冇士多啤梨既鮮味.....果個鬆餅唔難食既...但city super 8$兩個果d仲好食過佢囉....最重點要講既係佢個貌似朱古力布甸既布甸..食落去根本就係d唔知咩香味..真係試少少好喇...試一少茶匙好喇...其實我覺得佢唔表明係d咩食物咁樣好有問題囉...有d食物會表明既...但有d冇囉..拎左個以為係cheese cake...但原來係mango mousse...不過有樣野都唔錯...就係佢個朱古力蛋糕..仲有.我覺得佢收碟收得好慢..我食緊第二碟..都仲未收..總括黎講...係ok爛囉..
2004-04-11 42 浏览
終於都食左哩個tea buffet,不過真係麻麻,雖然真係有十幾廿款士多啤梨甜品,但冇一様比較好味,而且款式普通,有d仲甜到食唔落,講真美心同我姐姐整果d好味好多。咸點都唔係好掂,得d公仔點心同d炸0野&腸仔,完全唔似酒店食0既野,一定唔會再0黎...
2004-03-09 33 浏览
哩排佢推出士多啤梨下午茶buffet,好吸引咁,有冇人試過呀?
2001-08-06 36 浏览
雖然這是去年的事,但實在不吐不快!我是很喜歡吃芒果的,所以知道這兒芒果自助餐是最後兩星期,所以便立刻飛奔來試,早到了竟要在門口排隊等入場,到場成十五分鐘連水也沒一杯,叫了數次也沒人送過來,後來不敢再問本地waitness,問了個鬼妹才有水飲!或者是星期六的關係環境真的很吵﹗滿懷希望可惜食物真的令我很失望,芒果甜品強差人意,煙三文魚法包很乾硬,吃純芒果又不夠香甜。芒果豆腐花很難吃!後來打算叫飲品時不特止叫了數次才理會人態度還很差,最想不到是在酒店飲的檸檬茶會那麼苦,茶味過濃!所以到場不足四十五分鐘已要叫埋單了!食物已經不埋想,服務水準又低叫人怎來第二次呢﹗?仲要百多元一位添!難得酒店的customer service 極水推介說因為這個buffet 大受歡迎所以才延長供應時間。(P.S. 埋單時show vip card 態度才見歡容,難道真的只有vip 才可享有較佳的服務嗎?)