2018-10-11 211 浏览
這家養生店, 是我第二次來吃, 早前來吃的是午市套餐,覺得環境還不錯,  於是就介紹朋友來吃的是晚市火鍋。這裏的鍋有養生, 美人麻辣等不同的鍋, 於是我們2人就點了一個人參的養生鍋, 因為感覺有人參及老雞來肴製, 價格較值。養生鍋送上, 打開一大捆人參浮於濃上, 看見覺得此鍋十分值得, 而且人參湯味較為濃厚; 輕輕一搞, 材料十分之多, 有龍眼肉, 豬紅, 紅枣, 豆腐等,  湯味越滾越濃, 人參味越滾越有味, 整個鍋均真材實料, 鮮味無窮。吃火鍋, 牛肉是少不了, 我們一客極上雪花肥牛, 肥牛的雪花紋, 點點白色, 肉色鮮紅, 顯得極為鮮嫩; 置入鍋中, 夾上, 牛肉吸收了人參的精華, 牛肉汁豐富的肉, 帶點兒人參香, 吃完齒頰留香; 吃完牛肉, 到了我最喜歡的嚮鈴, 金黃色的外皮炸得十分香脆, 輕輕一燙, 外脆內軟, 口感有點兒像油條, 美味;朋友看見了鮮蝦雲吞, 薄薄的雲吞皮包裏著鮮蝦, 一口咬下蝦汁滿溢於口中, 蝦肉爽口彈牙, 人參湯滲入雲吞皮內, 混合的味道恰到好處;墨魚滑也是我的朋友最愛, 一大粒墨魚滑, 面層鋪滿蟹籽, 墨魚滑肉雪白, 逐少放入鍋內, 墨魚滑吸收了人參湯的
美人鍋

雲吞

墨魚滑也是我的朋友最愛, 一大粒墨魚滑, 面層鋪滿蟹籽, 墨魚滑肉雪白, 逐少放入鍋內, 墨魚滑吸收了人參湯的精華, 更為鮮甜;
墨魚滑

人參養生鍋的味道, 人參味越滾越濃, 吃完感覺會十分滋補。
美人鍋
墨魚滑
2018-10-11 58 浏览
今次就黎到尖沙咀既養心殿,揾一陣,先知道間店係地下一層,見到佢做緊9點半後7折的優惠,拿拿林帶住女朋友去食。一入去餐廳,已經覺得有陣古色古香的裝飾,見到茶杯、茶壺都有別於一般酒樓,坐位都係用木的,完全有種優雅的氣氛。湯底就點左鴛鴦鍋,分別係酸菜白肉鍋同寧神養心鍋,食到咁上下,酸菜白肉鍋仲可以免費添加一次酸菜白肉。仲點左新鮮嘉美雞、鮮蝦滑、台灣菜、原條魚。一上個鴛鴦鍋已經好大陣香味湧出黎,滾左之後就更濃郁,寧神養心鍋裹面見到有魚,湯底都係奶白色,趁未放野食落去,盛一碗湯飲下先 真係超級好飲,有陣好藥材味湧出黎,但又唔係苦澀既味,係同條魚既鮮甜混合,會令你飲完一碗到一碗。 而酸菜白肉湯就有好多酸菜,菜好甜,成個湯底陣味好夾,愈食愈開胃的味道總括而且,養心殿無論湯底同配料都係無得輸,又生鮮又好食 我女朋友身為飲湯怪都飲左5碗起碼 下次要去將軍澳店嘗一嘗先~

總括而且,養心殿無論湯底同配料都係無得輸,又生鮮又好食
我女朋友身為飲湯怪都飲左5碗起碼
下次要去將軍澳店嘗一嘗先~

宵夜
  • 寧神養心鍋
2018-10-09 235 浏览
之前朋友一直都話好想試下食台式火鍋,今晚終於可以約到佢出黎同佢一齊試下養心殿!我地大概7點左右到餐廳,已經見到舖入面差不多坐滿,果然係非常多人喜愛既台式火鍋店!而且座位像一個個包箱,私隱度感覺上較高!跟朋友興奮地望望餐牌,隻隻湯底都想試!由於佢鴛鴦湯底只需要收較貴的一個湯底價,所以同朋友就揀左兩個湯底,而火鍋配料方面亦揀了7款試試!如果FB share FB page同打卡仲可以有免費飲品一杯添!酸菜白肉湯底加美人鍋湯底,先講講美人鍋湯底,因我地叫鴛鴦湯底,所以湯底入面會只有半隻烏雞、龍眼、南棗、准山等,烏雞比想像中大隻,而且非常嫩滑,D骨都非常冧!龍眼、南棗都好甜!湯底入面仲加入左桃膠,非常養顏!美人鍋剛剛喝的時候非常清甜,打邊爐去到最後再飲個味更出更濃郁!至於酸菜白肉湯底,鍋入面有酸菜、唔太肥既白肉、蕃茄同寬粉。湯飲落去非常惹味,酸酸甜甜,非常開胃。寬粉吸收左湯既味道,令人有不斷想食既衝動!而且如果叫酸菜白肉湯底可免費追加多一份酸菜白肉,令湯底不會打到一半後變得沒有酸味!手切牛肉(細),牛肉厚薄適中,睇得出好新鮮,淥落湯大概20-30秒已經食得,口感很好!萵荀,唔會太少,厚薄適中,

而且座位像一個個包箱,私隱度感覺上較高!
酸菜白肉鍋,美人鍋
酸菜白肉追加

手切牛肉
萵荀,唔會太少,厚薄適中,放係湯入面越耐,越吸收到湯既味道!
日本山藥,即係准山,不會切得太厚,只需要淥一陣就已經吸左湯既精華,非常入味爽口!
千層凍豆腐
千層凍豆腐,最岩就係用黎食麻辣鍋,不過今次冇叫到,但配落酸菜白肉同美人鍋湯底都不錯!同樣吸收哂湯既精華!
鵝肝墨魚丸(半份)及自家製麻辣牛肉餃(半份),墨魚丸非常彈牙,感覺新鮮!麻辣牛肉餃真係有麻辣味,真係有少少辣既,佢既牛肉都好彈牙,味道不錯!
老油條,通常食台式火鍋都必叫,因為吸收哂湯既味道,當飲埋湯!油條脆卜卜,唔會太油!

食到最後仲有雪糕送添,同朋友都揀左芒果味,味道不會是假味,清沛地酸酸地,可中和返食飽後滯住既感覺!
有機會一定會再同朋友黎食,因為味道同係台灣食既味道差不多,令我心郁郁想去台灣但又可以一解到台灣既思念!
酸菜白肉鍋,美人鍋
手切牛肉
千層凍豆腐
  • 美人鍋
2018-10-09 109 浏览
朋友今日請食飯,帶咗我去食火煱,平時只鐘意麻辣火煱慨我,終於肯試新口味,介紹番呢個可以取代麻辣湯底慨湯名叫’酸菜白肉鍋’, 鍋裡面本身已經有酸菜、腩肉同寛粉,但如果唔夠可以免費追加一份酸菜腩肉,個湯同D寛粉好好味,平時我好少飲邊爐湯底都忍唔住飲咗少少。除咗個湯好味,食物方面推介黑松露蝦丸,一入口黑松露味非常突出,鵝肝墨魚丸亦不錯,值得一讚系部分食物可order 半份,對於少人邊爐非常好,唔使叫得多食唔曬嘥咗,今次兩人埋單$6xx 唔算平,不過食物質素同環境都幾好。
酸菜白肉併麻辣火鍋
黑松露蝦丸
鵝肝墨魚丸
酸菜白肉併麻辣火鍋
黑松露蝦丸
鵝肝墨魚丸
  • 寬粉條
2018-10-08 37 浏览
人大咗,可以稱得上知己嘅朋友已經買少見少... 好快又有個好朋友要離開香港喇✈️ 所以大家都好珍惜相聚嘅機會🤝 今晚約埋出嚟報興趣班,梗係順便要坐埋一齊食餐好㗎啦😋咁啱大家都係好火鍋之人,好想搵間好食又坐得舒舒服服嘅餐廳🤔 朋友介紹我哋可以試吓「養心殿《尖沙咀》台式養生鍋」佢話果度雖然係貴少少,不過食物質素同環境都唔錯🤩 坐言起行,我哋未夠6:30就到達,當時客人唔多,但見到餐廳嘅設計都比較寬敞,以中式屏風將客人相隔,唔似一般火鍋店咁逼夾😃今日大家都口淡淡,不約而同都想揀啲比較重味嘅湯底,叫個麻辣鍋併酸菜白肉鍋就最啱我哋😋 麻辣鍋裡面配料非常多,有鴨血、冰豆腐、桂圓肉同各種各樣唔同嘅香料👍🏻 而酸菜白肉鍋都唔嘢少,酸菜配埋啲半肥瘦豬肉煮成嘅湯底,齋係飲湯都已經好滿足👍🏻👍🏻 至於啲火鍋料都ok wow,尤其係個水餃,脹卜卜鮮味十足😍 仲有就係啲鴨血,放埋入麻辣湯一齊煮,完全無腥味、好滑口感好好😋 手製嘅鵝肝墨魚丸、黑松露蝦丸都好足料好彈牙👍🏻👍🏻👍🏻好想encore呀!

2018-10-08
$312.5 (晚餐)
2018-10-07 77 浏览
現代人, 經常都說養生, 連吃火鍋都要吃得養生; 今天我跟朋友2人也學一下養生;朋友帶我來到這家養生鍋, 我點了一個養生鍋試試; 這裏的養生鍋以多款藥材及人參, 以火腿, 老雞及豬肉肴制而成; 打開鍋有桂圓, 豬紅, 人參, 冰豆腐, 紅棗等….., 剛開始吃下一口, 湯底十分清甜;我們點了厚脂黑毛豬梅花肉, 炸午餐肉, 潮洲白魚蛋及農場野菌;鮮紅色的黑毛豬梅花肉, 肥瘦適中, 一半為雪白, 一半為鮮紅色, 有層次感, 滾了一會兒, 豬肉熟了, 肉筋鮮明, 咬下去豬肉味濃郁, 富有肉汁, 齒頰留香;吃完梅花肉, 來一客炸午餐肉, 午餐肉表層炸得較燶, 浸入湯底, 撈上, 保持外脆內軟的口感, 十分鮮甜;潮洲白魚蛋, 潔白的魚蛋, 粒粒爽口彈牙, 咬下肉汁溢濺, 十分可口;而野菌, 有金針菇, 冬菇, 菇味濃郁, 特別是冬菇, 吸收了美人湯的精華, 菇味及人參味混合, 富有味道的層次感。吃完這餐, 感覺滿口都是人參味道,十分滿足。
養生鍋

厚脂黑毛豬梅花肉

炸午餐肉

潮洲白魚蛋

農場野菌

吃完這餐, 感覺滿口都是人參味道,十分滿足。
養生鍋
厚脂黑毛豬梅花肉
炸午餐肉
潮洲白魚蛋
農場野菌
2018-10-04 69 浏览
今晚行完尖沙咀K11商場,拿住幾袋戰利品,近近地走大約2分鐘時間,來到棉登徑養心殿食火鍋。來到養心殿大門口,下樓梯落一層,這條樓梯彷如時光隧道,讓我由繁華現代穿越到古代的客棧,這裡的裝修很古典,很有特式,單是環境都值得去感受下。我和朋友兩個,點了寧神養心鍋,這湯底有當歸,准山,杞子,龍眼肉,川芎等材料,還加上一個大魚頭和半隻烏雞,夠足料。湯底滾起後聞到好香,我未落食材之前,先飲一碗湯,湯料的味道好平衡,好鮮甜。$168的價錢,有這麼高質素的湯底👍加湯時,店員會加返鍋底本身的湯,不是加水,所以不會溝淡本身湯底的味道。有個自助調味區,鼓油煮完是熱的,眼見還有煙出👍兩隻蟶子皇,成隻筷子咁長。厚肉,很乾淨,好鮮甜,必食推薦。我和朋友一人一隻,我問他覺得如何,他説真的好新鮮👍稻庭烏龍麵,吸收左鮮魚湯底,好好食。店家供應一個方形舀,用這個舀煮,烏冬和金菇菜不用四散,方便又好用 自家製鮮蝦雲吞和墨魚丸,可以叫半份或一份,我各叫了半份有四粒。雲吞大粒,墨魚丸彈牙水耕菜新鮮,咬落去爽口食材新鮮,環境衛生,下次會再來

有個自助調味區,鼓油煮完是熱的,眼見還有煙出👍

水耕菜新鮮,咬落去爽口

食材新鮮,環境衛生,下次會再來
2018-10-03
  • 稻庭烏龍麵
  • 蟶子皇
2018-10-03 56 浏览
現在養心開了好多家分店哎,好吃又經營佳很難得,令鐘意食養生火鍋既我地,keep住幫趁。醬茶20x2養心鍋168 特別喜歡藥膳鍋,喝後久久散發陣陣餘香,入面配料許多,雞肉鮮魚豬肉和若干藥材,令湯頭更見清甜,魚味很濃郁。忍不住每人連飲三碗才開始吃😍霜降肉眼肥牛188肉質細嫩,肥瘦均勻,肉味濃,顏色又靚。香菇貢丸48六粒大粒又嚼勁,豬肉味又香。墨魚丸半份40手打好新鮮,彈牙呢!水餃40半份有驚喜,有麻油味,用料鮮,蝦又彈,皮又薄,易熟超滑😛雞旦8可口可樂13食後感:幾家分店質素都無分別,實在難得。旺角店晚上人太多,今夜專誠去新店呀,不用等太久,以免等到人都顛😂

醬茶20x2

養心鍋168

忍不住每人連飲三碗才開始吃😍

霜降肉眼肥牛188

肉質細嫩,肥瘦均勻,肉味濃,顏色又靚。

香菇貢丸48六粒
大粒又嚼勁,豬肉味又香。

墨魚丸半份40
手打好新鮮,彈牙呢!

水餃40半份
有驚喜,有麻油味,用料鮮,蝦又彈,皮又薄,易熟超滑😛

雞旦8

可口可樂13

• 霜降肉眼肥牛
2018-10-03 75 浏览
尋日突然好想食台式麻辣火鍋,即刻訂左養心殿收工去食。養心殿係香港好多分店,今次就試下尖沙嘴呢間 夠就腳!黎到見到有個promotion 12點至8點半有7折優惠。下次一於一放工就衝過黎食!平日夜晚都好多人,好彩book左位。入到去二人座位都好濶落。呢度有6款鍋底,款款都好吸引,所以就嗌個鴛鴦 一邊係必點既麻辣鍋,一邊係養顏既美人鍋。美人鍋好足料,有一份烏雞又有桃膠非常滋蔭!係未落料前都飲左一碗湯,好清甜好好飲😋而麻辣鍋亦好有台式辣味,鍋底既鴨血好滑,豆腐吸哂湯汁。鍋底愈煮愈辣,愈食愈香!平時打邊爐好少點海鮮,因為通常都係時價。但係呢度既蟶子皇寫明$48一隻,就點左兩隻試下,果然好新鮮又大隻!食火鍋點少得肥牛,點左碟極上雪花肥牛,就咁睇牛肉既紋路已經好靚,而食落都好重牛味👍🏼佢地手工丸每款都好特別,所以點左拼盤每樣都試下。分別係芝士牛肉丸、墨魚丸、蝦丸、黑松露蝦丸、鵝肝墨魚丸同梅菜豬肉丸。每一款都好彈牙,好出色。而我最欣賞既係鵝肝墨魚丸,一小粒既鵝肝包係墨丸入面,但係食完可以令你成個口腔都充滿住鵝肝既香氣我地仲點左老油條、萵筍、寬粉條都好好味,難怪佢地可以開到咁多分店喇

佢地手工丸每款都好特別,所以點左拼盤每樣都試下。

2018-10-02
2018-10-01 64 浏览
由於到9點才入座,所以叫左鹵水鴨先食,再叫了美人鍋及其他配料。先講鹵水鴨,如果改稱麻油鴨會更好,除了鴨皮食到點鹵水味,其餘全被麻油味覆蓋,不是難食 只是感覺有點奇怪。接著到主角美人鍋,有烏雞,桃膠,紅棗和枸杞等湯料,選用烏雞無咁多雞油,桃膠紅棗等養顏又潤腸,相對雞煲打邊爐健康~首先要讚下乒乓球咁大粒的雲吞,裏面仲包有完整蝦一隻,確保食到蝦的鮮美,其次讚下絲瓜,索曬湯汁令絲瓜甜得令人食個不停 如果能切得稍為大一點更好,另外萵苣則少有在打邊爐見到,另外好像只在某粥底火鍋店食過,爽甜~整體是可以再次光臨的餐廳,不過尖沙咀輪候時間太長了,還是下回去番佐敦較好
2018-09-21 85 浏览
豬仔好耐冇食過台式打邊爐原本想試開新係海港城既寬巷子點知排期已經排到一星期後 好誇張最後就去左好多人推薦既養心殿鴛鴦鍋 按較貴湯底價錢|$188豬仔點左麻辣鍋同美人鍋美人鍋入面有烏雞同桃膠 骨膠原補充推介麻辣鍋入面有鴨血 煮愈耐愈好食仲免費送一份追加鴨血手切牛肉好出名 軟軟綿綿 牛肉味好濃豬仔都忍唔住追加左一份另外推介滷鴨舌為食既豬仔仲點左手打丸 炸響鈴 芋絲准山 秋葵 韭菜餃 全部都好適合打邊爐呀下次一定會再嚟食過!
豬仔好耐冇食過台式打邊爐

另外推介滷鴨舌

為食既豬仔仲點左手打丸 炸響鈴 芋絲
准山 秋葵 韭菜餃
全部都好適合打邊爐呀

下次一定會再嚟食過!
  • 鴨血
  • 手切牛肉
  • 美人鍋
2018-09-19 120 浏览
一直想再嚐這間台式養生火鍋,今天放工便相約朋友到尖沙咀分店養心又養身。我們二人被安排坐四人座位,很是寬敞,店𥚃空間大,但平日晚上都座無虛席,氣氛熱鬧。先自行到醬料區「混醬」,最愛蒜泥汁加大量芫茜。😋一直很想試酸菜白肉鍋,慶幸有個同樣愛吃酸的朋友,今天終可一試。湯底有不少酸菜和薄薄的豬腩肉,先嚐一口湯,酸菜味濃郁但不算是太酸且有清新的感覺,加上已入味的寛粉條,吃了兩碗仍不想罷休。值得一提是酸菜白肉鍋可免費追加酸菜白肉一份,保証湯底不會因滾太久而變淡!台灣炸豆皮吸收了湯底的精華,而即炸脆響鈴更是值得一讚!即炸但不會有油膩感,非常香口!手工丸類和餃類都可點半份或一份,不論人數多少都能選到合適份量的食物,十分貼心。梅菜豬肉丸夠特別,墨魚丸夠彈牙!最後加上唐生菜,吸取湯中精華,很是入味!餐廳不論是食物還是服務質素都相當高,店員體貼,經常留意顧客需要,主動加湯加茶,果然值得一試再試。

先自行到醬料區「混醬」,最愛蒜泥汁加大量芫茜。😋

最後加上唐生菜,吸取湯中精華,很是入味!

2018-09-18 131 浏览
上一次吃過養心殿的午市之後,一直都很有衝動去吃一餐豐富的台式火鍋,於是就約朋友來🍲它的位置都挺方便,近尖東站。鍋底的選擇都好多,一直都很想試試酸菜白肉,因為本身個人挺喜歡與酸菜配搭的食物。一向吃飯都好注重環境,養心殿整體感覺都好衛生,整潔。兩個女生都很三心兩意,當然叫鴛鴦鍋😍麻辣拼酸菜白肉,還可以選擇加一碟鴨血或者白肉。本身鍋中已經有很多酸菜白肉和寬粉,酸菜白肉的湯底好特別,幾乎是沒有嘗過的味道 ,酸酸甜甜,特別適合Match 寬粉。寬粉有點軟,但份量好足。而麻辣鍋就不太辣,都挺入味的,炸午餐肉好香口,煎炸而不油,挺吸引!🤓我好喜歡它的菊花露,雖然甜,但特別適合吃火鍋,好清新的感覺!
一向吃飯都好注重環境,養心殿整體感覺都好衛生,整潔。

2018-09-18
2018-09-17 171 浏览
好耐之前見到廣告同埋朋友介紹已經想去試,今次終於試到,沒有訂位,大約6點半去到,好彩都有位,叫我地食到8點半交枱,有兩個鐘食都OK!首先叫左個鴛鴦鍋,係酸菜白肉+美人鍋,收費收較高價錢個個,即係美人鍋價錢$188看來應該是大家必叫既手切牛肉,我們2人,叫了個細既,$238,都有至少20塊既,份量還可以接受吧,肉味濃,好香好好味啊~唔會好un,軟熟但有口感~隨鍋附送的鴨血~可惜本人不太喜愛,不過味道還可以的~香菇貢丸6粒$48,不錯,豬肉和香菇都好香! 亦都好爽口烏冬!本人是烏冬愛好者,每次必點,而這個烏冬很好味呢! 唔會煮到淋晒沙巴龍躉班,$238,本人亦都好愛吃魚,今次尼除左食牛,另一主角就係魚喇~menu上有幾種魚都係時價,問過店員當天只有池魚,$888,所以我們還是吃龍躉算了~魚是最遲才端上的,店員說因為是新鮮即刻劏的所以要等一下~幾好吃,基本上片出來的魚肉是沒有骨的,只有間中一兩條,魚頭魚鮫的肉也很好吃~份量都還可以的,感覺吃極都有~可愛的有個籃~猜想是用來煮烏冬不用夾得咁辛苦? 也有用來煮魚,免得有魚骨走掉另外在fb like和打卡送飲品,我們送了一杯菊花茶一杯馥莓,兩杯都唔

酸菜白肉+美人鍋

手切牛肉(細)

隨鍋附送的鴨血~可惜本人不太喜愛,不過味道還可以的~
鴨血

香菇貢丸6粒$48,不錯,豬肉和香菇都好香! 亦都好爽口
香菇貢丸

烏冬

沙巴龍躉班

另外在fb like和打卡送飲品,我們送了一杯菊花茶一杯馥莓,兩杯都唔錯不過忘了拍照~

店員很積極加湯,基本上沒了1/3她就會來,幫我們加了3-4次湯(不過有一次她調轉了酸菜和美人鍋落了...我也沒有作聲也不緊要吧)

另外美人鍋中亦有半隻烏雞,也不錯的,不過雞胸都真係好鞋,但都算可以吧,叫這個鍋可以試埋烏雞~

PS酸菜白肉鍋可免費添加酸菜白肉一份~

吃到8點經理就說差不多時間,幫我們埋單,8:15左右就跟我們說下一枱客人已經到了,當時還有魚沒吃掉,快快吃完了,其實說好8:30還未夠鐘都不用常常來催促客人吧~

總括其實食物質素不錯,沒有算很中伏的東西,另外8:30前離座有7折,所以我們也是有7折的,7折後是700多元,我們兩位,其實不算很飽~
2018-09-14
酸菜白肉+美人鍋
手切牛肉(細)
香菇貢丸
烏冬
沙巴龍躉班
2018-09-17 123 浏览
8月去完台灣,心思思好掛住台灣打邊爐而呢間開左咁耐都聽講係最似台式,所以我一直好想好想試(P.S. 之前試過TST另一間,唔講名,我都覺得非常一般)我地叫左鴛鴦鍋,養生配麻辣,(HK$188),因為佢唔同湯底唔同價錢,可以鴛鴦鍋,價錢就以高者收取先講下個湯,養生,有D藥材味,見到都好足料,但味精味都好重....麻辣呢,佢太油,而且辣得黎係冇果D辣香味,,仲澀澀地...唔係太OK...我地叫左一個熟食,鹽酥雞,味道都算OK..但唔係太香口,炸粉亦都唔平均...之後叫左手切牛、芝士牛YUEN,鵝肝墨YUEN、麻辣牛肉餃、聖子、雜菜籃先講手切牛,質素OK!靚GEI~雪花都平均,食落有牛味芝士牛YUEN,我食左兩粒,一粒係見到入面有一舊芝士,但另一粒冇,而且牛YUEN本身個牛味唔OK.....鵝肝墨YUEN係幾好,有一粒仔鵝肝,個味道幾好麻辣牛肉餃唔OK!!!得個辣味,冇其他味,而且佢包住一舊牛肉,個牛肉個TEXTURE真係好差....聖子正常,如果佢可以提一提我煮幾耐就好喇雜菜籃正常整體黎講...可能我EXPECTATION太高....食完好失望,加上果晚佢地汽水機又壞,酒牌又未有...野飲
8月去完台灣,心思思好掛住台灣打邊爐
先講手切牛,質素OK!靚GEI~雪花都平均,食落有牛味

鵝肝墨YUEN係幾好,有一粒仔鵝肝,個味道幾好
聖子正常,如果佢可以提一提我煮幾耐就好喇
雜菜籃正常
整體黎講...可能我EXPECTATION太高....食完好失望,加上果晚佢地汽水機又壞,酒牌又未有...野飲都好少CHOICE...再加上價錢真係偏貴...我基本上真係唔會再去
2018-09-14