2003-08-05 66 浏览
呢間已人去樓空,.........
呢間已人去樓空,.........
2003-07-22 36 浏览
去之前都以為好好味好抵但原來又唔係o的野會係細細碟,有mini. charged 咁要叫好多野兩個人張臺都冇位?我地仲叫左toro同唔記得咩既拼盤但都食唔晒佢o的fried rice唔係好得而個炒金菇都唔係好好味架~others food都可以既我地早去o的人既serive都唔錯好take care我地
去之前都以為好好味好抵但原來又唔係
我地仲叫左toro同唔記得咩既拼盤但都食唔晒
佢o的fried rice唔係好得
而個炒金菇都唔係好好味架~
others food都可以既
我地早去o的人既serive都唔錯好take care我地
2003-01-11 24 浏览
睇佢賣廣告好便宜咁~<br>今晚咁arm 又係付近,咪去try下<br>點之...上到去,個meun係好平<br>不過每人最低消費要$100 law<br>(唔好意思走)<br>d 服務不好,又成日送錯野<br>仲收多我錢,我估係我無叫,但又送到,跟住又計落o黎,d單又多,搞到我唔好意思check 單,好唔低,$250-2人<br>d 刺身又少又唔厚<br>小食$10 一串ja~<br>一d都唔好食<br>除左炒烏東,$10<br>不過,最低消費要$100 <br>唔通叫十碟咩<br>以後都唔會再去<br>cheat me $$
睇佢賣廣告好便宜咁~
<br>今晚咁arm 又係付近,咪去try下
<br>點之...上到去,個meun係好平
<br>不過每人最低消費要$100 law
<br>(唔好意思走)
<br>d 服務不好,又成日送錯野
<br>d 刺身又少又唔厚
<br>小食$10 一串ja~
<br>一d都唔好食
<br>除左炒烏東,$10
<br>不過,最低消費要$100
<br>唔通叫十碟咩
<br>以後都唔會再去
<br>cheat me $$
2003-01-11 7 浏览
我之前見佢d 廣告賣到好平. <br>yesterday night咁又係符近,就決定試試<br>點之...<br>個meun 確幾平. <br>不過係設有最低消費($100each)<br>本來諗住食少少野. <br>坐落又唔好意思走.<br>只好樣樣叫些...<br>d 服務又唔太好. <br>成日放錯我地無叫東西. <br>最慘係收左我地無叫d 錢~<br>又唔出一張單,全是你點d 單. <br>搞到我唔好意思check 單. <br>2 個人-$250<br>好貴<br>因為d food 唔好食<br>又俾佢收多$$<br>條氣好唔順~<br>最唔底係d 串燒<br>$10 一碟<br>不過only 一串law<br>又少又salty<br
我之前見佢d 廣告賣到好平.
<br>點之...
<br>個meun 確幾平.
<br>不過係設有最低消費($100each)
<br>本來諗住食少少野.
<br>坐落又唔好意思走.
<br>只好樣樣叫些...
<br>d 服務又唔太好.
<br>成日放錯我地無叫東西.
<br>最慘係收左我地無叫d 錢~
<br>又唔出一張單,全是你點d 單.
<br>搞到我唔好意思check 單.
<br>2 個人-$250
<br>好貴
<br>因為d food 唔好食
<br>又俾佢收多$$
<br>條氣好唔順~
<br>最唔底係d 串燒
<br>$10 一碟
<br>不過only 一串law
<br>又少又salty
<br>d 三文魚刺身唔太新鮮
<br>又少又貴
<br>用d $$ 食自助餐仲好
2002-12-02 10 浏览
一入到去就覺環境不太整潔, 員工態度散漫.叫左D 野食, 落左單,等勁耐都唔黎!!!之後問番佢, 佢就話︰「下? 冇呢張單喎.」真係俾佢吹到啤一聲食物有D 幾好, 有D 麻麻唉.....鬼叫? $80 咩難道就冇一間又好食又好服務又平既店?
一入到去就覺環境不太整潔, 員工態度散漫.
叫左D 野食, 落左單,
等勁耐都唔黎!!!
之後問番佢, 佢就話︰「下? 冇呢張單喎.」
真係俾佢吹到啤一聲
食物有D 幾好, 有D 麻麻
唉.....鬼叫? $80 咩
難道就冇一間又好食又好服務又平既店?
2002-11-05 1 浏览
個架所謂既刺身船, 應該係艇至岩..d 魚真係片到有甘薄得甘薄, d 壽司既飯有咁大舊得咁大舊, 可能我係食buffet 既關係, d 野如果係叫一客, 就真係黎一舊! 不過好似我地咁拆得...又幾抵...幾乎搖林左人間鋪甘...限時個半鐘! 不過係咁食既話...好快被ko
2002-11-01 25 浏览
可能是受到太多廣告影響,本來對此店期望好大,但去過後好失望,自助餐既刺身好細塊,相比散叫既差別好大,所有爐燒食物太乾,上菜太慢,服務質素一般。
可能是受到太多廣告影響,本來對此店期望好大,但去過後好失望,自助餐刺身好細塊,相比散叫既差別好大,所有爐燒食物太乾,上菜太慢,服務質素一般。
2002-02-03 5 浏览
本以為是好平,但原來要最低消費$100,事前有沒有講,D野又唔係太好食,正一係黑店黎,服務態度就唔好,叫左好耐都先來落單,正一黑店。
2002-01-13 4 浏览
以後唔會再去.....以炸蝦天婦蘿為例:d炸"張"仲可以多過蝦既....你話得唔得?三文魚刺身,唔新鮮!!!唉,仲要每人最低消費$100...d service 又差...非吸煙區可以俾其他客食煙...投訴又唔理...仲等左好耐先有野食...
以後唔會再去.....
三文魚刺身,唔新鮮!!!
2001-11-22 3 浏览
去呢間日本菜係因為收到風佢地平,又平又有我鍾意既日本菜食,當然要去試下。<br>果日係平日既下午,得幾台客仔,間野裝修唔多ok,門口又窄喎,同埋我非常唔鍾意佢地餐廳既Logo....哈哈~~<br>究竟佢地有幾平,有$30 半磅三文魚刺生,我都係慕"魚"名而來既,一打開menu,發覺有好多食品都好平,不過要幫襯超過$200先有咁既優惠。果日除左三文魚之外,仲食左天婦羅、日式羊柳、銀雪魚、三文魚頭同海膽刺生。<br>三文魚:細件左d,但幾新鮮<br>天婦羅:細件左d,味道唔錯<br>日式羊柳:no good<br>銀雪魚:唔錯<br>海膽:一般新鮮<br>之後仲有一粒咁大把既雪米滋食,兩個人二百幾埋單,ok抵食啦。<br>另外我見到有好多都唔貴既定食,我估都幾抵食既。
<br>三文魚:細件左d,但幾新鮮
<br>天婦羅:細件左d,味道唔錯
<br>日式羊柳:no good
<br>銀雪魚:唔錯
<br>海膽:一般新鮮
<br>另外我見到有好多都唔貴既定食,我估都幾抵食既。
2001-06-23 19 浏览
魚生好薄,且唔多新鮮,手卷d 紫菜好硬,不過個龍蝦粥就唔錯,值得一讚。但服務就麻麻地,都唔係好多人jar,但係d 單就落到亂晒,出菜好混亂。
2001-03-11 13 浏览
I had dinner at this restaurant before. The food was only of acceptable qualify. The sashimi was not fresh enough. The cost was not low.