餐厅: 金興餐廳
资讯:

2016-08-06 181 浏览
第一次寫review,差到冇人有,一條魚20分鐘前話蒸緊20分鐘後飯都食完話仲蒸緊,亦唔肯比我地取消,一碟餸分量極少,味道亦無一般大排檔鑊氣,食一餐飯,嬲多過食,
庆祝纪念
生日
2014-04-12 501 浏览
有挑走蝦腸的西芹xo醬炒蝦球,在其他餐廳和酒樓也很少這樣做!竟然來到長洲會食倒,真是一個驚喜!而且,非常美味和鮮味!對我這些愛清淡和健康的人是很重要的!仲可叫餐廳在煮餸的時侯落少啲油,他們真是做倒!我把餐飲轉了做紅豆冰要加$12, 但我覺得是值得的,因為紅豆又大粒又甜,而且唔會好似其他餐廳出品的咁甜!總括來講,是值得再去的!因為這個晚餐$70包一個小菜,例湯和餐飲!份量很足和用料唔錯,需然沒有好靚的裝修,但味道才是最重要的!

2014-04-12