2011-07-28
我地一心諗住去食放題,所以係兆萬考慮左好耐,最後選擇左呢間金丼、其實都有心理凖備香港的日式放題質素都一定係麻麻地,一入到去佢地安排左間房俾我地,環境一般,食物盤子有油漬,都算了,自己用濕紙巾清潔,服務態度都係不可接受,一個字"劣"。之後我地order食物,有刺身:質素好一般,是可以吃得入口,但同新鮮,甜呢D字眼扯不上任何關係,帶子串燒:有沙,同好腥串燒雞翼:可以接受,冇乜特別串燒雞腎:好硬,有D似石頭芝麻八瓜魚: 好似變種海怪,大隻到似晴天公仔,好恐怖麵豉湯:好奇怪,好得意,竟然係甜@.@"天婦羅軟殼蟹:只有炸粉真係未食過一間令人咁難忘的餐廳,我地一定唔會再黎,因為食物味道真係難以入口,我地放左入口之後,要吐番出黎,最放得入囗嘅得雪米糍,同百事可樂,可能因為唔洗佢地煮,好采佢地有火鍋,我地最後要靠打火鍋食肥牛黎飽肚,慘痛經歷!!明明食日本放題,但結果變左火鍋醫肚,當然肥牛都係一般貨色,比酒樓差,但要醫肚冇辦法啦,最後我地靠肥牛同百事可樂黎飽肚,真係請各位切密做傻事!!!
帶子串燒:有沙,同好腥
串燒雞翼:可以接受,冇乜特別
串燒雞腎:好硬,有D似石頭
芝麻八瓜魚: 好似變種海怪,大隻到似晴天公仔,好恐怖
麵豉湯:好奇怪,好得意,竟然係甜@.@"
天婦羅軟殼蟹:只有炸粉