2008-05-11 9 浏览
同男朋友仔食完飯食返個糖水...星期6 9:00 仲諗住要等位.點知冇人喎..仲有卡位坐..正 !許留山多數都是芒果芒果...男朋友仔叫左個芒果西米撈 $28..我唔食芒果的..所以叫左個糕點 $7同餃子 ...餃子$12得3隻..似係丁丁個d 餃子..下次唔叫!
差...餃子$12得3隻
$25 (宵夜)
2008-01-12 1 浏览
之前行到累累地都會同女友入去坐下..食下糖水..香芒西米露..仲有..兩溝既椰汁..哈密瓜..小丸子香芒有時幾甜..有時幾酸..真係好睇運氣..椰汁哈密瓜兩溝小丸子小丸子略細左少少令口感不足..椰汁平平無奇..哈密瓜都係..當係下午茶兩人亦要4x-5x埋單略貴..呢排少左去了但前排既龜靈爽(呢排唔知有冇)好好味..我行過買左一杯..龜靈膏亦都唔少..唔會太苦..仲有少少甜味..岩晒唔係因為要清熱而買既我
之前行到累累地都會同女友入去坐下..
食下糖水..
香芒西米露..仲有..兩溝既椰汁..哈密瓜..小丸子
香芒有時幾甜..有時幾酸..
真係好睇運氣..
椰汁哈密瓜兩溝小丸子
小丸子略細左少少令口感不足..
椰汁平平無奇..哈密瓜都係..
當係下午茶兩人亦要4x-5x埋單
略貴..呢排少左去了
但前排既龜靈爽(呢排唔知有冇)
好好味..我行過買左一杯..
龜靈膏亦都唔少..
唔會太苦..
仲有少少甜味..
岩晒唔係因為要清熱而買既我
2007-07-13 20 浏览
I had the 'yeung ji kam lou' which is heavenly! very smooth mango icecream,i love the mango taste in this dessert, I came here twice for their 'yeung ji kam lou' during my visit to HK in January this year, will definitely come again
琴晚同我朋友去左許留山食, 不嬲食開間間都無mud野,係呢間特別衰, 以經坐到好迫,仲要我地坐埋d, 隔離台都慘..6個人坐4人台....以後唔再去呢間,食到勁辛苦
2007-04-09 4 浏览
試了許留山新產品芒之戀. 乜都有. 正~ 許留山的芒果糯米糍一向好食, 之前未試過的小丸子原來也不錯, 下次可以單叫. 另外仲有加左椰絲既雪糕, 都好正. 不過份量少了點, $35略嫌太貴了.
試了許留山新產品芒之戀. 乜都有. 正~

不過份量少了點, $35略嫌太貴了.
肚空空地又口渴黎買兩杯特飲分別係超多芒小丸子同超多芒日本紅豆($20一杯/$30兩杯)朋友仔o個杯d小丸子size較堂食既細粒d幾煙韌但亦相當黐牙我個人黎講就唔多鍾意我既日本紅豆就唔夠淋幸好唔太甜夾埋芒果肉一齊食幾正但因為落左幾多椰汁就唔係好o岩要keep fit既人士喇
肚空空地又口渴黎買兩杯特飲
分別係超多芒小丸子同超多芒日本紅豆
($20一杯/$30兩杯)
朋友仔o個杯d小丸子size較堂食既細粒d
幾煙韌但亦相當黐牙