2008-10-16
今晚(約10pm)放學去食,叫左一個酸辣雲吞, 一個紅燒牛肉拉麵, 一杯豆漿先來酸辣雲吞~ 個湯味道怪怪,雲吞還算可以紅燒牛肉拉麵..湯稀稀, 上面加上兩片牛展,賣相不行之餘, 吃落冇味,衰過自己煮至於豆漿, 飲左一啖就肚仔唔舒服~唔敢再飲了~~~成餐毫無賣點~已夠掃興~ 埋單天是嚇了一跳,承惠$114呀~~~~什麼?$114? 店員此刻才說一碗的酸辣雲吞原來是一碗酸辣湯+一碗雲吞的化身,仲話只叫酸辣湯的話size只竹7一小盅, 而家俾一大碗已抵左!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!嘩~~~咁佢都講得出, 落order時佢又唔出聲~~ 結果碗酸辣雲吞算2碗囉大家有幸到這區~真的要見識下!P.S.有負分我會俾-5
先來酸辣雲吞~ 個湯味道怪怪,雲吞還算可以
至於豆漿, 飲左一啖就肚仔唔舒服~唔敢再飲了~~~
大家有幸到這區~真的要見識下!
P.S.有負分我會俾-5