2025-05-15
呢到裝修好有特色,好有懷舊風情🤭黑芝麻芒果冰蘇🍨好靚呀,打卡一流🤩真係好特別,完全顛覆我對沙冰感覺😜上層香甜雲呢拿雪糕,中間層黑芝麻蓉跟沙冰,下層係粒粒香甜芒果肉,店員仲好好,教我們首先將側邊膠輕輕提起,三層沙冰同一時間溶化一齊,口感就會更加好味😋層次就更豐富😄仲可以加入其他配料,有小丸子🍡,叮叮糖碎,仲有一款好特別,酸酸味味醬,我都唔識講,配料加入冰蘇一齊食,又另一層層次感,好正😊我就喜歡紅豆陳皮蓮子紅豆沙冰蘇🍧同樣雲呢拿雪糕頂層,中層陳皮紅豆沙跟沙冰,下層蓮子紅豆粒,都係DIY,放入山渣餅,餅碎,三層同一時溶合一齊,層次好豐富,沙冰打好幼細,口感特別舒服,蓮子陳皮紅豆真係好好味🤤未試過食甜品有得食仲有得玩🤭酒釀蜜柑芝士布丁蜜柑帶點酒味,柑甜甜地,配芝士感覺帶啲啲咸味,入口感覺又香正,布丁又滑滑蛋味又香😋黑芝麻布丁🍮黑芝麻好香滑,配上布丁口感有點似食芝麻豆腐花,好滑好滑😋而且唔會好甜朋友話布丁好有特色好好味,決定要買二個外買返屋企比家人試下🤭簡一款茅台拿鐵朱古力布丁見圖片好打意,問服務員,茅台布丁係唔係真係有茅台🥃佢地話係有的,一於買二款香蕉蕉糖🍯布丁,因小朋友中意食香蕉又中意食布丁
黑芝麻芒果冰蘇🍨
好靚呀,打卡一流🤩
我就喜歡紅豆
陳皮蓮子紅豆沙冰蘇🍧
未試過食甜品有得食仲有得玩🤭
酒釀蜜柑芝士布丁
黑芝麻布丁🍮
香蕉蕉糖🍯布丁,因小朋友中意食香蕉又中意食布丁,一個甜品滿足晒不同口感😂