2018-12-17
聽闻石門 Saizeriya 幾經濟,今次约朋友試吓先。京瑞一期二楼行到最入,地方細細地,環境簡樸,清潔,有舒服的感覺。先看餐牌,價錢的確平,所以吸引不少學生,有点嘈,避開學校 lunch time比較好。主菜点咗邦哥尼意粉,水牛芝士pizza,可以加$15,多一份細雜菜沙律和餐湯,我哋加咗2份。pizza 皮低薄但未夠脆口,$29不可以求太高,建議趁熱食,你明啦,凍咗嘅芝士會變咗一嚿,因為我要等朋友,所以食咗凍芝士😂意粉份量算多,醬汁配搭不錯,有幾隻蜆,算不錯,粟米湯幾creamy,加埋雜菜沙律,加加理理,一份午餐$44,ok啦,經濟些,只食主菜$30有找。我們加了一個炒西蘭花、鐵板煮蜆和芝士法包。西蘭花爽口,不油,至於蜆冇特别,$19一碟,份量也可,法包夠脆、夠味👍,如果放多些芝士更好。水和餐具是自助式服務,你喜歡可以加$13任飲汽水或咖啡茶傾計聚會是一個選擇,不過坐得耐,有点不好意思,侍應收碟速度都幾快。
水和餐具是自助式服務,你喜歡可以加$13任飲汽水或咖啡茶