2017-01-21
專誠去到荃灣試一試,果然冇失望。星期六一點前到,不用等位。落地琉璃,光線充足,裝修簡單,感覺舒服。食物方面, 點了一份Deluxe Full English Breakfast ,一份黑蒜蜆肉帆立貝白酒意大利粉。飲品就一客荔枝玫瑰花茶同一客伯爵橘子茶。甜品就一客招牌綠茶卷及黑朱古力榛子蛋糕。Deluxe Full English Breakfast - 一向對all day breakfast 冇咩好感,但呢個賣相吸引,機乎每枱都點一客,所以就試一試。香腸,煙肉,炒蛋,炒雜菇茄汁豆……基本材料。值得一讚係個Bagel ,鬆化可口兼又有蜜糖味,妙蛋加上黑松露,立即升咗"呢"。黑蒜蜆肉帆立貝白酒意大利粉 - 用料新鮮,意粉硬度適中。荔枝玫瑰花茶/伯爵橘子茶 - 一壺上,有得 Refills, 茶味清香,味覺及嗅覺都可享受。綠茶卷 - 忌廉香滑,綠茶味略嫌未夠濃。黑朱古力榛子蛋糕 - 🖒🖒🖒酒店級水準,層次豐富,朱古力味濃,當中帶入柚子味去中和朱古力既濃味。店員服務態度亦不錯
星期六一點前到,不用等位。
落地琉璃,光線充足,裝修簡單,感覺舒服。
黑蒜蜆肉帆立貝白酒意大利粉 - 用料新鮮,意粉硬度適中。
綠茶卷 - 忌廉香滑,綠茶味略嫌未夠濃。
店員服務態度亦不錯