2024-06-06 51 浏览
朋友生日大日子, 一定要買個生日蛋糕同佢慶祝下, 想起Novowalk新商場應該好多選擇, 行行下便見到A1 bakery, 離遠已經見到好多生日蛋糕, 款款都很精美, 想了一陣, 最後決定買放滿哂新鮮水果生日蛋糕, 想著打卡影相效果一定好靚, 加上水果是用上日本山梨縣香印提子, 品質一定有保證!最後我朋友都好開心, 大家都覺得蛋糕好好味, 水果鮮甜多汁, 香印提子市面上一般都比較貴, 但佢落左好多水果在蛋糕上, 所以我覺得價錢好合理,  我選擇是對的, 十分推薦給大家買來試試!
朋友生日大日子, 一定要買個生日蛋糕同佢慶祝下,
離遠已經見到好多生日蛋糕, 款款都很精美,
想了一陣, 最後決定買放滿哂新鮮水果生日蛋糕,
香印提子市面上一般都比較貴, 但佢落左好多水果在蛋糕上,
  • 生日蛋糕
2024-05-21 27 浏览
作為一個蛋糕愛好者, A-1Bakery 是我最愛選擇之一蛋糕外表吸引, 價錢又ok! 食完罪惡感又唔會好重, 加上麵包選擇真係好多, 是早餐下午茶好選擇我個人比較喜歡青森蘋果批, 酸酸甜甜好好味,肉桂味好香,酥皮都做得唔錯,加上有一些果肉, 口感特別好!  如果可以焗返熱嚟食應該會更加正另外, 焦糖芝士蛋糕都係我心水推介上面一層香濃焦糖,加上蛋糕芝士味香濃, 質感厚實,CP值真係好高!快到父親節, 是時候同爸爸表達心意好時候,買個蛋糕慶祝一下先
作為一個蛋糕愛好者, A-1Bakery 是我最愛選擇之一
蛋糕外表吸引, 價錢又ok!

我個人比較喜歡青森蘋果批

另外, 焦糖芝士蛋糕都係我心水推介
2024-05-20
  • 青森蘋果批