2025-05-14
餐廳位於博覽館站B出口行2分鐘就到,超方便👍主要以健康輕食、咖啡同花茶為主,食物好精緻又靚,絕對係休閑及打卡集合之地📸✨餐廳環境真係超舒服,以木系色調為主整睇睇落好有透光感加埋花草🪴綠化植物🌳走入去🍴感覺好有朝氣同好Relax ☺️休閒放鬆💚牆上設計好似飛機窗口,同埋掛住花既🪻標本,襯托得好有特色,確實同wwwtc mall的Tomacado花廚有唔同嘅感覺,超級療癒🌿🍝壽喜燒·意大利粉Sukiyaki Angus Beef Spaghetti意粉沾滿壽喜燒汁,入口甜甜地加上牛肉、香菇同洋蔥,口感好豐富,估唔到成件事夾到,好味🤤🥗蜂蜜烤南瓜田園沙律Honey Roasted Pumpkin Salad分量好足,有南瓜、牛油果、鷹嘴豆、堅果同雜菜,清新健康,好fresh🌿🥐西班牙火腿芝士牛角包Serrano Ham and Cheese Croissant上菜個包仲係暖♨️牛角包好酥脆軟熟,裡面有西班牙火腿同芝士,帶有牛油香味,小編好鐘意食包🥹所以覺得真係好好味‼️推薦‼️🫖蔓越莓花果茶Rose & Cranberry Fruit Tea有玫瑰花、蔓越莓同蜂蜜,飲落去甜甜地酸酸地,清新又香甜,幾
有玫瑰花、蔓越莓同蜂蜜,飲落去甜甜地酸酸地,清新又香甜,幾開胃,係養生及轉季時嘅完美選擇🌸
☕️黑糖火山Dirty Brown Sugar Coffee
咖啡同奶比例剛好,香濃可口,賣相唔錯,咖啡杯好似富士山🗻咁~黑糖溶得快,如果要打卡的話記得要快手啲😆真係相機食先📷
黑糖火山Dirty Brown Sugar Coffee