2021-10-08 296 浏览
之前食過藍田分店,覺得d卷物用芝士燒得好香好惹味,今次嚟新蒲崗開分店所以去試下。今次唔太肚餓,所以只淺嚐當下午茶,另外仲有午餐set可以揀,我外賣左加洲反卷$16同黑松露帶子手卷$20。加洲反卷得四小件唔算大件,但勝在沙律夠慷慨;黑松露帶子手卷嘅松露味好香好惹味,欣賞店家將飯同紫菜分開,可以外賣番去食手卷時,仍然食到卜卜脆紫菜。同埋手卷食到落底時仍然食到帶子,唔似出面d手卷只係得表面有餡料計埋都只係36蚊,性價比高

加洲反卷得四小件唔算大件,但勝在沙律夠慷慨;

計埋都只係36蚊,性價比高

2021-10-08
5 分钟 (外卖自取)
2021-09-26 380 浏览
💛芝c Sushi💛呢間壽司店係新蒲崗新開,所以小編率先去食。店舖比較細,所以位置都比較少,不過佢哋有做外賣,可以打定電話order,去到就拎得,快靚正。價錢亦合理。店員態度好好。壽司全部都係即叫即整,所以好新鮮,炸物都非常香口和脆。店舖叫得芝c,就當然係出名芝士嘅產品,所以佢哋大部分嘅卷物/壽司都會加上芝士&秘制醬汁,都幾特別。如果唔想等壽司郎,呢間不失為一個好嘅選擇。小編就幾鐘意,會再幫襯。利申,個次去食有mirror成員嘅卡拎🙈
💛芝c Sushi💛

利申,個次去食有mirror成員嘅卡拎🙈
新蒲崗廣場出面街鋪已經轉手咗幾次、今次由台式變咗日式餐廳!就即管試咗兩款午市便當 ⋯ 分別係D餐同埋E餐。⬇️上面係D餐、冷麵你要揀辣汁或者麻醬。配埋雜錦壽司$55一份唔包嘢飲!講真係好普通 ⋯ 啲壽司普通到好似食緊爭鮮但大舊D、冷麵雖然有麻醬但係感覺太乾。下面就係E餐,價錢$65唔包嘢飲!呢個餐比較好食、黑松露沙律醬撈埋魚生都幾好味,嗰個加州卷燒得幾香、玉子燒就比較普通冇乜味。⬇️性價比唔算高、中午12點幾都多人因為得三四張枱,外賣就可以提早落單自己去拎。仲有佢嘅外賣Wasabi太搶喉 ⋯
⬇️
上面係D餐、冷麵你要揀辣汁或者麻醬。
配埋雜錦壽司$55一份唔包嘢飲!
下面就係E餐,價錢$65唔包嘢飲!
⬇️
外卖自取