(非会员)
2010-04-19 23 浏览
今日係第一次試呢間外賣95元meal. 包括1pizza (直徑約8吋)--我選泰國味果隻. 薄批(5mm 厚左右), 邊位香脆, 近中間的有趙口. 味道okay. 飯--我改為香草豬排骨(加$6 ) : 真有香草味, 但偏鹹. 肉質一般, 唔夠嫩. 飲品--我改為炸雞. (原來每張單夠$100, 佢地會送炸雞, 早知係咁大件, 就唔改喇) 共3件, 今次全係雞下槌(以肉黎計,每隻等於兩隻kfc 果d下槌咁上下). 我不嬲唔食皮既, 只食肉, 香滑夠入味. 唔錯. 整體上, 我收貨. 會再試下既. 巿場多d 選擇, 係好既.
今日係第一次試呢間外賣95元meal. 包括

整體上, 我收貨. 會再試下既.

巿場多d 選擇, 係好既.
2010-04-19
  • 薄pizza
  • 炸雞
(非会员)
2010-03-06 12 浏览
係討論區成日聽人講Cheese Pizza好好味岩岩就叫左個啦 觀塘區果間聽講裝飾 飛線去將軍澳都好 等多一陣姐 照叫 就叫左個便利餐試下先就叫左"歡笑樂園"同"香脆油魚圈"+二個汽水咁 諗住二個人食咁啦 飽唔飽就一回事然後佢就話一個鍾三個字左右到 我都ok 但過左時間多半個鍾之後先到聽人講就即叫即做叮埋50分鍾左右 叫過黎觀塘係遠d 都係耐小小姐 無問題問題係...重點啦!一開始食個Pizza...無乜味既! 油魚圈又係...我shit!中哂伏唔脆 茄汁味重 無芝士味油魚圈一樣 根本無味既 除左外圍果d粉有dd脆之外 無乜可以評論..早知第二間野啦....不過好彩都唔算太貴既我諗我應該唔會再叫 可能係我口味太挑剔啦建議大家食左一次岩唔岩自己口味先 唔好叫貴住唔係可能後悔....
係討論區成日聽人講Cheese Pizza好好味
岩岩就叫左個啦 觀塘區果間聽講裝飾 飛線去將軍澳
都好 等多一陣姐 照叫 就叫左個便利餐試下先
問題係...重點啦!
唔脆 茄汁味重 無芝士味
早知第二間野啦....不過好彩都唔算太貴既
我諗我應該唔會再叫 可能係我口味太挑剔啦
建議大家食左一次岩唔岩自己口味先 唔好叫貴住
唔係可能後悔....
$42.5 (晚餐)
2010-01-24 14 浏览
之前曾經去過坑口的分店吃了炸雞,薄餅,燒豬骨,好鍾意個炸雞同薄餅,因為個炸雞又脆又嫩滑,個薄餅底又夠鬆脆!今次響觀塘開OT傾野想食小小野先再番屋企同家人再食o知道呢間野最近響附近有新外賣分店,咪諗住再食下個炸雞係咁兒填下肚,唔好邊開會邊挨餓,最後比個同事老點左打電話去叫外賣,另一個同事去自取,今次叫了4件炸雞同海鮮寬條麵大家分來吃個炸雞依然維持到水準,咬落去仲係卜卜聲,但入面仲熱同D肉好嫩...真係食極都唔厭,而今次膽粗粗叫了既海鮮寬條麵就碎了D,冇PIZZA乞咁好食,但都入得下口!整體黎講係幾抵食,味道OK,最正係個炸雞!下次要叫番薄餅同燒豬骨,睇下係咪咁好先!

2010-01-21
  • 炸雞
三個人食叫外賣送上門.勁抵食.食物都ok.咁的價錢真係超值.大胃a餐:櫻之花pizza(獅子狗和紫菜等材料),吞拿魚蘑菇螺絲粉,三碗粟米湯.散叫炸雞4件(肉味夠味,但外皮有少少油"億"味)呢餐食得好飽.大家都試吓喇.食物都有好多選擇和配塔.www.cheesepizza.com.hk外賣電話 tel: 2572 8000
三個人食叫外賣送上門.
勁抵食.食物都ok.
咁的價錢真係超值.
散叫炸雞4件(肉味夠味,但外皮有少少油"億"味)
呢餐食得好飽.大家都試吓喇.食物都有好多選擇和配塔.
www.cheesepizza.com.hk
外賣電話 tel: 2572 8000
個盒的設計都幾靚呀!
大胃a餐+散叫炸雞
2010-01-23
個盒的設計都幾靚呀!
大胃a餐+散叫炸雞
  • 櫻之花pizza