2019-06-13
其實今次已經係我第二次食呢間啦,上次三個人食左三個主菜,完全浪費左好多,因為真係太大碟啦!今次叫做吸取教訓,帶左友人過黎食事隔咗咁耐,原來都仲係咁多人會黎食,仲打算平日夜晚應該可以好快排到,點知最後都係要等左成個幾鐘先等到😭今次黎,叫左店員幾次先上餐包不過個黑糖包,依舊都係咁好食,脆脆地甜甜地!問友人路易斯安娜係咩🤣🤣佢叫我睇翻英文😂見d配搭幾好就點左啦哈哈,巨型蝴蝶粉同巨型炸雞扒 影緊相嘅時候,有位店員就行咗過嚟問我地需唔需要落芝士,熱愛芝士既我地就落左啦🤣🤣 個汁辣辣地,而且夠杰,每粒蝴蝶粉都伴到好多汁係上面,夠惹味 炸雞扒都好酥脆,炸到好熱辣辣!而且同個汁都幾夾!一定要叫呢個!!!本身諗住呢個只係小食,點知一上枱,我地先知 我地又食唔曬啦每個波都有一個網球咁大😂食完個蝴蝶粉其實都已經好飽,呢個芝士通粉真係不得了,基本上見得到嘅都係芝士,通粉又係一樣好飽肚嘅嘢食,我地每人食左一粒真係頂唔順,好漏好濟😭😭😭結果我又未食到呢度既蛋糕😭😭😭每次黎都敗比主食🤢唯有下次黎正係食蛋糕啦
今次叫做吸取教訓,帶左友人過黎食
問友人路易斯安娜係咩🤣🤣佢叫我睇翻英文😂
見d配搭幾好就點左啦