2017-06-19
近來偷食風停不了!!!真係好僧用情不專既人!尤其某位男歌手,平時懶係有感情唱歌都算,真係好造作,我想嘔呀.jpg 🤢 而家連跟左你咁多年既未婚妻都可以拋棄,走去食雁,世紀賤男!!!俗語都有話啦,正所謂,高調偷食,不如低調叫雞!叫咩雞?當然係 KFC hit 爆韓風 #韓脆雞 啦!其實質素一啲都唔差架,有冇人始終覺得 KFC 既雞係最好食既,永遠都係咁脆,對比出面成百幾蚊份既雞仲要好食 😋今次出呢隻 #韓脆雞 仲玩埋一雞兩味,一份雞有兩個醬料,有最受歡迎既韓式醬同埋最邪惡既芝士醬!個韓式醬其實冇乜辣味,好似韓式拌麵果啲韓式醬,反正就係韓式醬,係好味既,但另外一隻芝士醬更正!芝士醬個味真係堅係重口味,好勁既芝士濃味,超中意呀!一定要 try try 去 🤤——————————————————————#雙料韓脆雞A1 套餐 - 2 件韓脆雞 + 薯蓉 + 中汽水 $38.9A2 套餐 - 2 件韓脆雞 + 蘑菇飯 + 葡撻 + 中汽水 $38.9A3 套餐 - 2 件韓脆雞 + 4 件自選雞 + 2 盒雞粒 + 雞皇飯 + 2 個蘑菇飯 + 3 件葡撻 + 3 杯中汽水 $131——————
——————————————————————
#雙料韓脆雞