呢個就最啱佢啦除左海鮮,肯尼海鮮仲有甜品添呀雪燕 - 日本宮崎県3.6芒果椰汁非常甜美既芒果椰汁配有口感好好既雪燕,真係食住甜品靚呀
又到左食大閘蟹既季節啦!
一於黎一邊食大閘蟹一邊食埋新鮮既日本海鮮啦!

肯尼海鮮提供極品江蘇大閘蟹,試食優惠價一隻$35
非常抵食
每隻既膏都係又多又香!

仲有唔同既大閘蟹/海鮮組合可以選擇

肯尼日本水產每日由日本豐洲市場即日送到,十分新鮮
最有特別既就係佢地既刺身蛋糕!
特別係呢款兒童壽司蛋糕,非常得意!
小朋友生日想氹下佢開心又唔想佢食魚生?
呢個就最啱佢啦

除左海鮮,肯尼海鮮仲有甜品添呀
雪燕 - 日本宮崎県3.6芒果椰汁
非常甜美既芒果椰汁配有口感好好既雪燕,真係食住甜品靚呀
2023-10-20 65 浏览
接近年尾一定好多派對,我平時最愛嗌朋友嚟屋企食餐好。見肯尼海鮮有齊壽司、大閘蟹同埋甜品。一間滿足晒咁多個願望。大閘蟹淺嚐一下,叫咗兩隻。size唔算大,大約三兩重。食大閘蟹,最緊要啲蟹膏,一打開蟹蓋就見到期待已久嘅蟹膏。味道鮮甜,終於都解到我大閘蟹嘅癮!刺身方面揀咗蝦,size 好大隻,蝦頭仲好多膏添。另外唔少得嘅係壽司蛋糕,造型可愛,小朋友見到都食慾大增。最後就係草莓牛乳加桃膠冇諗過咁大份,香濃牛乳帶少少草莓嘅酸甜,十分之開胃。配合埋桃膠增加口感,係一款唔錯嘅甜品。
接近年尾一定好多派對,我平時最愛嗌朋友嚟屋企食餐好。
見肯尼海鮮有齊壽司、大閘蟹同埋甜品。一間滿足晒咁多個願望。
大閘蟹淺嚐一下,叫咗兩隻。size唔算大,大約三兩重。
刺身方面揀咗蝦,size 好大隻,蝦頭仲好多膏添。

另外唔少得嘅係壽司蛋糕,造型可愛,小朋友見到都食慾大增。

最後就係草莓牛乳加桃膠

2023-10-18 45 浏览
到左食大閘蟹既時間,揀左呢間外賣店,係葵涌工業區🏭。上到去面積寬敞企理,夠衛生🧼。要左2隻大閘蟹番去蒸,蒸個時隻蟹仲郁架,夠哂新鮮🦀🦀。蒸15分鐘剛好,肉質夠彈牙,蟹公既蟹膏蟹肉夠平均!😋仲叫左大蝦刺身同壽司盛🍣,壽司好得意,用紫菜整左個熊仔,小朋友見到都想食呀!加左個甜品黎試🍨,係滿滿既桃膠呀,放落去3.6牛乳度食🥛,增加營養之餘亦加添口感。➡️鍾意食大閘蟹就一定要黎試下呢間外賣店

要左2隻大閘蟹番去蒸,蒸個時隻蟹仲郁架,夠哂新鮮🦀🦀。
蒸15分鐘剛好,肉質夠彈牙,蟹公既蟹膏蟹肉夠平均!😋

仲叫左大蝦刺身壽司盛🍣,壽司好得意,用紫菜整左個熊仔,小朋友見到都想食呀!

➡️鍾意食大閘蟹就一定要黎試下呢間外賣店
🦀又係食大閘蟹嘅時候啦🦀-入秋又係食大閘蟹嘅好時候 經朋友介紹之下得知到呢間專賣海鮮刺身嘅IG shop都有賣蟹 所以就試吓啦😙 雖然話係網店但其實佢都喺工廈入面有實體店 精打細算啲我地㨂咗上門自取 可以慳番個運費🤣-🦀大閘蟹因為第一次買 所以都係本着試下試下嘅心態買 冇買太多😅 蒸好已經好香 打開個蟹蓋就見到有啲膏 打開一半仲有靚靚IGable流心蟹膏 食落幾鮮甜😋-🥣沖繩黑糖薑汁紅棗桂圓配桃膠見佢地有得另外加購薑汁糖水配大閘蟹 就順便order埋啦😜 糖水好足料 入口薑味好出 有好多龍眼肉 而且桃膠有另外放盒比我哋自己根據口味落 唔驚翻熱嘅時候煮到一pat pat🤣-🦐阿根廷大蝦刺身大蝦刺身都好新鮮 肉質creamy得嚟帶甜味 唔錯😙 有啲想加點😂-🍱壽司拼盤造型好kawaii 有小熊嘅壽司模 好得意🧸 另外仲有鰻魚 玉子 豆皮 同加洲卷等口味-📍肯尼海鮮 (葵涌)葵涌華星街1-7號美華工業大廈13樓13B室
🦀又係食大閘蟹嘅時候啦🦀
🦀大閘蟹

🥣沖繩黑糖薑汁紅棗桂圓配桃膠

🦐阿根廷大蝦刺身

🍱壽司拼盤

📍肯尼海鮮 (葵涌)
葵涌華星街1-7號美華工業大廈13樓13B室
2023-10-16 36 浏览
朋友放假帶埋👧🏻黎🐻屋企玩,仲上網訂好野食,一間店就可以訂晒大人細佬都岩食。⭐️極品大閘蟹🦀又到大閘蟹季節,🦀好新鮮,雪左係雪櫃幾個鐘,拎出黎洗果陣d腳仔仲識郁,附送埋紫蘇葉。🦀未打開都見到爆晒膏,蟹膏味道濃郁;蟹肉鮮甜肥美。⭐️阿根廷赤蝦刺身L Size又大隻又厚肉,口感鮮嫩,蝦腸都清理埋好細心。⭐️兒童全熟壽司蛋糕👧🏻見到🐼即刻好開心,附送埋生日牌,朋友話如果大人食既另有刺身蛋糕選擇。🐻本身都鍾意食加洲卷,食到停唔到口🤭⭐️北海道3.6熊本草莓牛乳桃膠1400ml係最鍾意既🍓味! 🍓味濃郁,用埋日本奶實冇得輸,食到粒粒果肉,真材實料! 咁大碗真係大人細佬都岩食。

⭐️極品大閘蟹🦀

⭐️阿根廷赤蝦刺身L Size
又大隻又厚肉,口感鮮嫩,蝦腸都清理埋好細心。

⭐️兒童全熟壽司蛋糕

⭐️北海道3.6熊本草莓牛乳桃膠1400ml
外卖自取
肯尼海鮮 - 日本海鮮專門店 feat.極品江蘇大閘蟹又到左食大閘蟹既季節啦!一於黎一邊食大閘蟹一邊食埋新鮮既日本海鮮啦!肯尼海鮮提供極品江蘇大閘蟹,試食優惠價一隻$35非常抵食每隻既膏都係又多又香!仲有唔同既大閘蟹/海鮮組合可以選擇肯尼日本水產每日由日本豐洲市場即日送到,十分新鮮最有特別既就係佢地既刺身蛋糕!特別係呢款兒童壽司蛋糕,非常得意!小朋友生日想氹下佢開心又唔想佢食魚生?
肯尼海鮮 - 日本海鮮專門店 feat.極品江蘇大閘蟹

又到左食大閘蟹既季節啦!
一於黎一邊食大閘蟹一邊食埋新鮮既日本海鮮啦!

肯尼海鮮提供極品江蘇大閘蟹,試食優惠價一隻$35
非常抵食
每隻既膏都係又多又香!

仲有唔同既大閘蟹/海鮮組合可以選擇

肯尼日本水產每日由日本豐洲市場即日送到,十分新鮮
最有特別既就係佢地既刺身蛋糕!
特別係呢款兒童壽司蛋糕,非常得意!
小朋友生日想氹下佢開心又唔想佢食魚生?
呢個就最啱佢啦

除左海鮮,肯尼海鮮仲有甜品添呀
雪燕 - 日本宮崎県3.6芒果椰汁
非常甜美既芒果椰汁配有口感好好既雪燕,真係食住甜品靚呀
2023-10-15 27 浏览
又到食蟹季節,今次就去咗葵涌呢間肯尼海鮮買外賣!先係試咗佢嘅壽司刺身先,首先係一款「阿根廷赤蝦刺身三隻」($48),呢款係蝦身極大嘅L Size,食落真係啖啖肉,而肉質都幾彈牙,係幾好嘅前菜。之後就試咗啲壽司,呢款咁得意嘅拼盤就係「兒童全熟壽司蛋糕」($138),除咗有好得意熊貓造型外,佢仲送咗一Set生日慶祝牌仔比我哋,十分貼心。拼盤有熟蝦壽司、鰻魚壽司、玉子壽司等等,仲有好多卷物,保證夠曬飽肚!呢個價錢嚟講都算抵食!跟住就係今日嘅主角——大閘蟹喇,呢兩隻係「極品大閘蟹」($88一隻),都係公嘅,餐廳送咗一Set食蟹工具比我哋,咁就唔洗周圍買周圍搵,佢仲有一Pack紫蘇葉可以一齊蒸,辟走啲腥味,好細心!開咗蟹後,見到都幾多蟹膏喎!而蟹身都有足夠蟹肉可以Share食,仲送咗兩粒薑茶可以驅寒,成個package真係無得彈。最後就叫咗一大支「日本3.6宇治抹茶牛乳」($198),以為佢係普通牛乳?其實佢係配埋雪燕嚟食!夠曬貴氣又滋補!牛乳夠甜夠鮮香,加埋少少抹茶嘅苦味本身已係絕配,雪燕再增加咗口感,令層次更豐富好飲!呢一大支有1400ml,比3、4個人分享都好夠喇!
又到食蟹季節,今次就去咗葵涌呢間肯尼海鮮買外賣!

先係試咗佢嘅壽司刺身先,

首先係一款「阿根廷赤蝦刺身三隻」($48),

呢款係蝦身極大嘅L Size,食落真係啖啖肉,
而肉質都幾彈牙,係幾好嘅前菜。

拼盤有熟蝦壽司、鰻魚壽司、玉子壽司等等,仲有好多卷物,
保證夠曬飽肚!呢個價錢嚟講都算抵食!

跟住就係今日嘅主角——大閘蟹喇,

呢兩隻係「極品大閘蟹」($88一隻),都係公嘅,
餐廳送咗一Set食蟹工具比我哋,咁就唔洗周圍買周圍搵,
佢仲有一Pack紫蘇葉可以一齊蒸,辟走啲腥味,好細心!

仲送咗兩粒薑茶可以驅寒,成個package真係無得彈。

最後就叫咗一大支「日本3.6宇治抹茶牛乳」($198),

以為佢係普通牛乳?其實佢係配埋雪燕嚟食!夠曬貴氣又滋補!
牛乳夠甜夠鮮香,加埋少少抹茶嘅苦味本身已係絕配,
雪燕再增加咗口感,令層次更豐富好飲!
呢一大支有1400ml,比3、4個人分享都好夠喇!
2023-10-15
2023-10-13 38 浏览
上網買開多,覺得價錢好抵食一星期一次都接受今日試下去門市拎食埋個lunch堂食估佢唔到又有咁多款又都平既自取極品. 大閘蟹 3両-3両半 公蟹,其實仲有7,8兩蟹皇。因為有其他野食又食完轉蟹所以今次只要左兩隻過口癮蟹黃濃郁有少甜,有白膏!粘粘口感細膩綿密,特別甘香滋味4吋 油甘魚刺身蛋糕(2-3人份)蛋糕配送星形或心形蠟燭油甘魚 勁肥美啖啖油脂香赤蝦 大大隻夠甜蟹籽 粒粒脹卜卜 三文魚籽+壽司飯 食落無白飯單調海膽 甜架好香濃蘇格蘭斯凱島生蠔 🦪好新鮮海水味較濃,食到清新果後續陣陣甘香口感係介乎中間帶點咬有creamy feel但唔過於奶個種感覺 係適中又有兩種口感
日本沖繩黑糖薑汁 紅棗桂圓建議整返熱食 凍食都食到薑汁重甜度好夠 ,有桃膠加點點雪燕mix龍眼肉大大粒咬落好多汁而且吸曬糖水😍
上網買開多,覺得價錢好抵食
一星期一次都接受
今日試下去門市拎食埋個lunch堂食
估佢唔到又有咁多款又都平既

所以今次只要左兩隻過口癮
蟹黃濃郁有少甜,有白膏!
粘粘口感細膩綿密,特別甘香滋味

4吋 油甘魚刺身蛋糕(2-3人份)
蛋糕配送星形或心形蠟燭
油甘魚 勁肥美啖啖油脂香
赤蝦 大大隻夠甜
蟹籽 粒粒脹卜卜
三文魚籽+壽司飯 食落無白飯單調
海膽 甜架好香濃

蘇格蘭斯凱島生蠔 🦪好新鮮
海水味較濃,食到清新果後續陣陣甘香
口感係介乎中間帶點咬有creamy feel
但唔過於奶個種感覺 係適中又有兩種口感

日本沖繩黑糖薑汁 紅棗桂圓
建議整返熱食 凍食都食到薑汁重
甜度好夠 ,有桃膠加點點雪燕mix
龍眼肉大大粒咬落好多汁而且吸曬糖水😍
2023-10-09 61 浏览
為食妹話你知食大閘蟹嘅季節終於到啦🦀終於可以瘋狂食蟹啦🦀今次就係肯尼海鮮預訂左佢地既套餐🔸大閘蟹伴侶套餐有2隻公,2隻乸🦀4両至4両半仲有日本沖繩黑糖薑汁紅棗桂圓 雪燕/桃膠大大隻大閘蟹呀😍蒸緊都已經聞到好香既蟹味啦!一打開就見到爆曬蟹膏啦!真係食到好滿足😍食完之後仲有本沖繩黑糖薑汁紅棗桂圓桃膠滋潤返,佢既糖水好足料呀,仲要有勁多桃膠,我既至愛呀😍真係足夠2個人食嫁
為食妹話你知食大閘蟹嘅季節終於到啦🦀
終於可以瘋狂食蟹啦🦀

今次就係肯尼海鮮預訂左佢地既套餐

🔸大閘蟹伴侶套餐
有2隻公,2隻乸🦀4両至4両半
仲有日本沖繩黑糖薑汁紅棗桂圓 雪燕/桃膠

大大隻大閘蟹呀😍蒸緊都已經聞到好香既蟹味啦!
一打開就見到爆曬蟹膏啦!真係食到好滿足😍

2023-10-04 62 浏览
依家呢個蟹季😋真系想瘋狂食蟹💯今次起屋企訂左肯尼海鮮 @kennyseafood333 既大閘蟹同雪燕😍一個藍色保溫袋包住 拎到反屋企啲蟹仲好生猛新鮮 即刻煮泥食 屋企人個個都搶住食‼️️🦀極品. 大閘蟹 4両-4両半 雌蟹🦀附送食蟹套裝😉(蟹剪,蟹醋,薑茶,紫蘇葉)大閘蟹系2023年江蘇新鮮到貨 質素有保證🙌🏻蒸左15分鐘即刻上枱😍爆晒膏 蟹味濃郁 滿滿既蟹黃屋企人話佢地既蟹腳新鮮多肉 咁新鮮真系好抵食😋💓日本沖繩黑糖薑汁紅棗桂圓雪燕1200ml食完大閘蟹一定要飲薑茶 今次就用呢款代替😂驅寒又保護脾胃 呢碗足足夠4-5人份量🥰養顏又足料 雪燕一大碗 薑汁裏面滿滿既桂圓同紅棗 飲完一碗又一碗😋價錢都唔洗$200 真系好抵🔥

️🦀極品. 大閘蟹 4両-4両半 雌蟹🦀
附送食蟹套裝😉(蟹剪,蟹醋,薑茶,紫蘇葉)
大閘蟹系2023年江蘇新鮮到貨 質素有保證🙌🏻

養顏又足料 雪燕一大碗 薑汁裏面滿滿既桂圓同紅棗
飲完一碗又一碗😋價錢都唔洗$200 真系好抵🔥

2023-10-01
2023-10-04 67 浏览
我最近試咗肯尼海鮮嘅外賣服務,點咗佢哋嘅三文魚刺身蛋糕同埋4隻嘅大閘蟹(雌蟹)。三文魚刺身蛋糕係用挪威三文魚做成,米飯煮得好香滑,三文魚切得厚厚實實,鮮甜多汁,仲有海膽同牡丹蝦,海膽鮮甜無比,蝦肉彈牙鮮美,可以為刺身蛋糕增添層次同口感。蛋糕係4吋嘅大小,適合2-3人食用。我覺得呢個刺身蛋糕係一個好有創意嘅產品,適合慶祝生日或者節日,又或者就係想食啲新鮮嘅海鮮。其次,大閘蟹係2023年江蘇新鮮到貨嘅,每隻都有3両半以上,我哋呢次有四隻雌蟹,返到屋企佢哋仲識郁㗎,勁生猛新鮮,隻隻都有滿滿嘅膏黃。而且仲好貼心咁送埋配蟹一齊享用嘅紅糖姜茶同紫蘇葉,同埋仲提供埋食蟹套裝,方便我哋食蟹。我覺得呢個價錢食到咁新鮮嘅大閘蟹係好抵嘅。

2023-10-04 47 浏览
肯尼海鮮🦞外送速遞 @kennyseafood333中秋節快樂🌕今年中秋留係屋企食🥮叫左肯尼海鮮🦞刺身蛋糕🍣🎂同大閘蟹🦀安在家中🫱🏻‍🫲🏼網上訂購後用上保溫袋🧊冰種直送到家✅好方便啊😝🍣刺身蛋糕🎂食過未呢?我就第一次食🤪鋪滿厚實油甘魚、蝦🦐、海膽、三文魚籽外型出眾🤩打卡一流📷仲跟埋金箔同蠟燭足料之餘👍🏻食材仲好新鮮~由日本🇯🇵直送🦀十月雌蟹當造🤩隻隻爆膏大閘蟹係由江蘇新鮮到港仲跟埋紫蘇葉、紅糖薑茶、醋、食蟹用具我呢款係4兩至 4.5兩大閘蟹 $88/隻直家極品江蘇大閘蟹首次試食優惠價🈹低至$35/隻🦀好抵食有興趣~可到門市/網站即時下單 查詢電話 whatapp📱: 92256676📍葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室🔗https://www.kennyseafoodhk.com/categories/大大閘蟹#foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #相機食先 #手機食先 #hkfood #香港美食 #美食 #hkig #ighk #大閘蟹 #大閘蟹專門店 #大閘蟹速遞 #大閘蟹 #爆膏
肯尼海鮮🦞外送速遞 @kennyseafood333

中秋節快樂🌕今年中秋留係屋企食🥮
叫左肯尼海鮮🦞刺身蛋糕🍣🎂同大閘蟹🦀
安在家中🫱🏻‍🫲🏼網上訂購後用上保溫袋🧊冰種
直送到家✅好方便啊😝

🍣刺身蛋糕🎂食過未呢?我就第一次食🤪
鋪滿厚實油甘魚、蝦🦐、海膽、三文魚籽
外型出眾🤩打卡一流📷仲跟埋金箔同蠟燭
足料之餘👍🏻食材仲好新鮮~由日本🇯🇵直送

🦀十月雌蟹當造🤩隻隻爆膏
大閘蟹係由江蘇新鮮到港
仲跟埋紫蘇葉、紅糖薑茶、醋、食蟹用具
我呢款係4兩至 4.5兩大閘蟹 $88/隻

直家極品江蘇大閘蟹
首次試食優惠價🈹低至$35/隻🦀好抵食

有興趣~可到門市/網站即時下單
查詢電話 whatapp📱: 92256676
📍葵興大連排道華星街美華工業大廈 13樓 B室

#大閘蟹 #大閘蟹專門店 #大閘蟹速遞 #大閘蟹 #爆膏大閘蟹

外卖送餐
2023-09-29 157 浏览
認真,唔好再嗌呢間野。話說中秋前喺網上面見到佢,又好似幾多人推薦就諗住試吓。嗌咗一個二人套餐同埋一排海膽,前一晚大概六點先同我講中秋會早收,但就係因為見到星期五會開到七點先order佢。最好笑佢話如果你今日嚟唔到拎,你可以聽日嚟㗎,我哋聽日閂七點。我係咪聽日先做節?我明白中秋早放好正常,但你唔係早一日先同我講,同埋我喺訂單度已經註明咗要放工時6:30先拎到...跟住臨急臨忙要叫屋企人去葵興上門自取,真係多謝佢!屋企人影俾我睇買咁多魚生壽司,但係可以一嚿冰都冇?唔清楚係咪要慳啲咁嘅錢喇不過個order都成二千幾。Anyway 諗住做節返去食得開心就算喇,嘩,開出黎再燥多次。個海膽咁既色,壽司啲飯又硬到拎嚟掟人都痛。真心冇喺OpenRice比咩comments,但真係非常之失望。
認真,唔好再嗌呢間野。

話說中秋前喺網上面見到佢,
又好似幾多人推薦就諗住試吓。

嗌咗一個二人套餐同埋一排海膽,
前一晚大概六點先同我講中秋會早收,
但就係因為見到星期五會開到七點先order佢。
最好笑佢話如果你今日嚟唔到拎,
你可以聽日嚟㗎,我哋聽日閂七點。
我係咪聽日先做節?
我明白中秋早放好正常,
但你唔係早一日先同我講,
同埋我喺訂單度已經註明咗要放工時6:30先拎到...

跟住臨急臨忙要叫屋企人去葵興上門自取,真係多謝佢!

屋企人影俾我睇買咁多魚生壽司
但係可以一嚿冰都冇?
唔清楚係咪要慳啲咁嘅錢喇不過個order都成二千幾。

Anyway 諗住做節返去食得開心就算喇,
嘩,開出黎再燥多次。
個海膽咁既色,壽司啲飯又硬到拎嚟掟人都痛。

真心冇喺OpenRice比咩comments,
但真係非常之失望。
2023-09-29
10 分钟 (外卖自取)
庆祝纪念
团年饭
之前都介紹過呢間網店嘅外賣速遞套餐🥡最近佢地開左門市 有得堂食 夠晒新鮮🥰全部刺身都係由日本直送 高質又抵食 難怪日日大排長龍✈️.📌愛媛縣油甘魚刺身蛋糕(2-3人份) $270唔鍾意食甜品嘅壽星 呢款刺身蛋糕就最啱🎂面頭除左鋪滿油甘魚仲有一隻赤蝦, 三文魚籽同海膽🤩油甘魚厚肉肥美嫩滑 魚油香十足 淡淡獨特嘅甘甜🐟赤蝦爽嫩帶點漿口 蝦頭有少少膏 但就有啲腥🦐海膽滑溜甘甜 三文魚籽充滿海水鹹香同魚油香🧡赤醋壽司飯酸度黏度適中 撈左蟹籽, 芝麻, 紫菜碎 顏色靚啲仲更香口 但略嫌飯底壓得太實 飯粒偏硬🍣圍邊嘅海葡萄好爽脆 但海水味好淡🌊蛋糕另附星形/心形蠟燭兩枝同金箔一樽 灑上金箔同食用花 成個蛋糕夠晒氣派🕯️.📌飛魚刺身特盛 $368特盛盒好豐富有: 原條飛魚, 四粒帶子, 兩隻赤蝦刺身, 四片三文魚同半包海葡萄🤩飛魚偏淡口清爽 質地較實有嚼勁🐟赤蝦勁大隻 比蛋糕嘅出色 口感爽彈漿口 蝦頭勁多膏 甘香鮮甜🦐三文魚好厚肉入口嫩滑 脂香十足 配芥末更提鮮🍣帶子彈滑 鮮味甘甜 唔鍾意食刺身都絕對接受到🤍

📌[4吋]愛媛縣油甘魚刺身蛋糕(2-3人份) $270
唔鍾意食甜品嘅壽星 呢款刺身蛋糕就最啱🎂
[4吋]愛媛縣油甘魚刺身蛋糕(2-3人份)
面頭除左鋪滿油甘魚仲有一隻赤蝦, 三文魚籽同海膽🤩

📌飛魚刺身特盛 $368

2023-07-12 217 浏览
肯尼海鮮終於開左門市🎉 而家想平靚正魚生可以有得堂食‼️ 午市魚生丼飯都係$50左右‼️平日慶祝食蛋糕食得多,今次有新意食壽司蛋糕🍣 真係有得慶祝之餘都唔怕肥🐟油甘魚壽司蛋糕油甘魚好鮮甜,加上飯加上蟹籽同飯素,咬落鮮甜有口感🍣兒童壽司蛋糕啱小朋友食既兒童壽司蛋糕,熊貓造型可愛睇得又食得,小朋友見到都好開心🪨石田海膽海膽最緊要新鮮,呢間海膽係要搶購,價錢抵而且出貨快,保持貨新鮮‼️今次食石田紫海膽,入口甘甜幼滑,入口慢慢融化的感覺,十分鮮味🈹今期三文魚籽特價一盒$5️⃣0️⃣‼️真係心平又好食😍😍

🐟油甘魚壽司蛋糕
油甘魚好鮮甜,加上飯加上蟹籽同飯素,咬落鮮甜有口感

🍣兒童壽司蛋糕

🪨石田海膽