2010-03-24 64 浏览
Mum 生日, 所以就諗住買個蛋糕, 之前見advertisment, 聖安娜有d Belgium choc做既cake, 就買左個試下~Belgium 75o 特濃朱古力Truffle車厘子蛋糕表面好多朱力碎片, 第一層朱古力蛋糕, 下一層cherry,再一層朱古力蛋糕, 就有d脆脆地好似食corn flakes既口感,最後個層都係朱古力蛋糕我特意揀75度就希望佢冇平時既蛋糕咁甜, 果然真係唔甜, 好岩唔鍾意食甜野既朋友, 同埋我好鍾意食cherry, 佢夾層既cherry都好多好豐富, 底下仲有d脆脆, 幾特別, 雖然試過美心既芒果脆脆, 不過冇expect聖安娜都有, 所以有surprise宜家送左兩雙碟, 恒生咭仲有八折架
Belgium 75o 特濃朱古力Truffle車厘子蛋糕

宜家送左兩雙碟, 恒生咭仲有八折架
2010-03-23