搬左黎屯門都成年仲成日在市廣場謎路😅,放假亂行搵食,居然誤打誤撞行左上三樓,才發現三樓原來都有幾多間餐廳果喎!🤭經過見到有間「老媽拌麵」正推出緊個夏日涼透心既冰沙系列廣告,就被那個芒果冰沙深深吸引了我進去了。估唔到假日都有下午茶餐喎!😊主食我們點了「西紅柿慢煮牛肋條拌幼麵」,牛肋條肉質柔軟,非常入味和juicy!另一個點了「椒麻手撕雞拌刀削麵」,麻香出頭,鮮香可口,簡直停不了口😋,加配了小食「酥炸甜不辣」,有點像糯米的口感QQ彈口。套餐飲品加20元就可升級轉飲「芒果冰沙」,口味香甜。另一杯加了10元轉成「鳳梨茉莉鮮果茶」,百香果鳳梨酸甜開胃,滿滿水果味再加上茉莉茶底,清爽好喝!😋

西紅柿慢煮牛肋條拌麵
前菜
2023-10-07
西紅柿慢煮牛肋條拌麵
前菜
2023-10-08 39 浏览
🍴餐廳:老媽拌麵 (屯門市廣場1期)📍地址:屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3223&3225號舖🐓麻醬手撕雞肉燥飯$78推介叫呢個餐,可以滿足幾個願望,首先有一碗肉燥飯,另外有一碟手撕雞另上,入面嘅青瓜絲、紅蘿蔔絲,好多麻醬好好食,仲有四季豆及凍豆腐,一杯飲品,午餐真係超值。🐂清燉半筋半肉牛肉湯麵 (刀削麵)牛筋好入味炆得好淋,厚切牛展,再加埋配菜係超大舊嘅白蘿蔔同紅蘿蔔,好豐富,食完好滿足。🍅西紅柿雞蛋拌麵 (幼麵)呢個估唔到有驚喜,成個新鮮蕃茄切開,加埋雞蛋一齊拌麵,無得輸,幼麵索哂蕃茄汁,好正。🐥鹵水雞翼都算幾大隻,好入味好淋🥥金羅漢果海底椰推薦飲呢杯喉嚨好舒服🌺洛神花茶唔算太甜同酸,有比較之下我鍾意飲羅漢果
🍴餐廳:老媽拌麵 (屯門市廣場1期)

🐓麻醬手撕雞肉燥飯$78

🐂清燉半筋半肉牛肉湯麵 (刀削麵)

🍅西紅柿雞蛋拌麵 (幼麵)
🐥鹵水雞翼
都算幾大隻,好入味好淋

🥥金羅漢果海底椰
推薦飲呢杯喉嚨好舒服

🌺洛神花茶
唔算太甜同酸,有比較之下我鍾意飲羅漢果
2023-10-07 32 浏览
今日終於去左呢間台灣餐廳到食啦餐廳內的環境好寬廣, 位與位之間好寬鬆, 坐得好舒服店員服務態度都好好而我地就叫左兩份下午茶套餐酥炸脆雞排湯麵雞排肉質好嫩多汁同唔會好咸, 而且炸得岩岩好, 唔會太乾而麵底我就揀左刀削麵, 麵既質地煙煙韌韌彈牙湯底我揀左再清燉牛湯, 有牛骨的鮮甜之餘又唔會好濃同好咸, 飲埋個湯都唔會口渴烤台灣香腸肉燥飯咸咸甜甜的台式肉燥煮得好香好入味, 而且多汁, 食落一D都唔乾最岩係用黎送飯啊加咪台式香腸同半隻糖心滷水蛋, 緊加野味啊, 而且佢仲會配埋少少酸菜成碗飯有齊晒唔同的口感同味道, 一次過滿足晒我的味蕾另外肉燥可以揀原味或者微辣而且份量唔少架而每個餐都會送一份凍豆腐滑滑的豆腐再配上肉鬆, 咸甜咸甜咁, 最岩做前菜另外我地仲加左跟套餐的小食甜不辣:外皮甜甜脆脆咁, 再點少少辣醬, 好野味啊飲品: 朱古力沙冰好靚的賣相啊, 沙冰有濃濃朱古力香味, 再加上少少的忌簾好幼滑的口感, 而又唔會太甜, 味道岩岩好另外佢仲會用OREA 餅同朱古力脆脆黎做裝飾, 好睇又好食飲品: 鳳梨茉莉鮮果茶(凍)好多不同種類的果肉(藍莓, 士多啤梨, 百香果, 鳳梨…)係入面甜甜酸酸之餘仲
今日終於去左呢間台灣餐廳到食啦
餐廳內的環境好寬廣, 位與位之間好寬鬆, 坐得好舒服
店員服務態度都好好
而我地就叫左兩份下午茶套餐

酥炸脆雞排湯麵
雞排肉質好嫩多汁同唔會好咸, 而且炸得岩岩好, 唔會太乾
而麵底我就揀左刀削麵, 麵既質地煙煙韌韌彈牙
湯底我揀左再清燉牛湯, 有牛骨的鮮甜之餘又唔會好濃同好咸,
飲埋個湯都唔會口渴

最岩係用黎送飯啊

成碗飯有齊晒唔同的口感同味道, 一次過滿足晒我的味蕾
另外肉燥可以揀原味或者微辣
而且份量唔少架

而每個餐都會送一份凍豆腐
滑滑的豆腐再配上肉鬆, 咸甜咸甜咁, 最岩做前菜
另外我地仲加左跟套餐的小食

甜不辣:
外皮甜甜脆脆咁, 再點少少辣醬, 好野味啊

飲品: 朱古力沙冰

好靚的賣相啊, 沙冰有濃濃朱古力香味, 再加上少少的忌簾

好幼滑的口感, 而又唔會太甜, 味道岩岩好

另外佢仲會用OREA 餅同朱古力脆脆黎做裝飾, 好睇又好食

飲品: 鳳梨茉莉鮮果茶(凍)
甜甜酸酸之餘仲有茉莉花茶的白味同甘甜
最岩就係飯後消濟的恩物
2023-10-07
  • 烤台灣香腸肉燥飯
2023-10-07 19 浏览
老媽拌麵 (屯門市廣場1期) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3223&3225號舖大滿足二人套餐前菜兩款、台灣小吃拼盤一款、主食兩款、指定飲品兩款、指定甜品兩款,一家三口嚟食都足夠飽,晚市係平靚正好食!滷水牛三寳拼盤好吸引人,拼盤入面有糖心蛋、牛腱、牛筋、牛柏葉同滷水豆腐,每樣都滷得好入味,令人嘴齒留香。牛腱同牛筋都煮得好軟好嫩,肉質有嚼勁,而糖心蛋嘅蛋黃流心,一切都好美味。烤台灣香腸肉燥飯香腸嘅外層烤得酥脆,內裡彈牙多汁,同埋配上肉燥飯,令味道更加豐富。真係一道令人食指大動嘅台灣美食。台式半筋半肥牛•微辣湯 • 拌麵🍜如果你鍾意辣味,一定要試下佢哋嘅台式半筋半肥牛微辣湯同拌麵。湯底辣味十足,牛肉筋同肥肉都煮得好軟好入味,加上彈牙麵條,味道絕對令人上癮。老媽黑糖珍珠鮮奶茶飲品方面,老媽黑糖珍珠鮮奶茶係一個絕對值得一試嘅選擇。黑糖味濃郁,珍珠爽滑有咬勁,同鮮奶混合起嚟,味道醇厚,一飲到底。芒果沙冰如果你想要嚐鮮,芒果沙冰係一個好選擇。新鮮芒果切片配上綿密嘅冰沙,清涼又爽口,無論係夏天定唔係夏天都好適合。Dreyers雪糕巧克力同花奶仙草凍都係不錯嘅選擇。雪糕滑溜香濃,而仙草凍清
老媽拌麵 (屯門市廣場1期) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3223&3225號舖

大滿足二人套餐

滷水牛三寳拼盤

台式半筋半肥牛•微辣湯 • 拌麵🍜

老媽黑糖珍珠鮮奶茶

芒果沙冰

Dreyers雪糕巧克力同花奶仙草凍都係不錯嘅選擇。雪糕滑溜香濃,而仙草凍清涼養顏,都係一個完美嘅結束。
2023-10-04 17 浏览
🐻估唔到已經開左6間分店先第一次去老媽拌麵,一間以即食拌麵起家的既品牌。🏠環境不錯,在屯門市廣場最高層開放式舖位🐻黎到老媽拌麵🍜,當然不得不品嘗佢哋既招牌拌麵,我地分別叫咗和牛炸醬拌麵同椒麻手撕雞拌麵,一咸一辣🌶️,互相襯托🐻和牛炸醬配上彈牙既關廟麵,一啖接一啖,完全停唔到。椒麻拌麵微辣微麻🌶️口味配上雞絲🐤,食慾大增,好快就食得一乾二淨。🐻我們另外點了鹵水牛三寶🐮和炸地瓜條🍠。牛三寶鹵得相當入味,鹵水味足而不過咸,牛根軟糯,入口即化;牛肚一咬即斷,足顯廚師手藝,牛𦟌更是一絕,令人難忘。炸地瓜條亦相當惹味香脆,炸得十分岀色。🐻順帶一提,帶眼鏡既店員姐姐很有禮,明明十分忙碌也不忘留意客人既需要,讚!🐻老媽拌麵 (屯門市廣場1期) (屯門)🐻屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3223&3225號舖

🏠環境不錯,在屯門市廣場最高層開放式舖位

椒麻雞絲拌麵

🐻和牛炸醬配上彈牙既關廟麵,一啖接一啖

鹵水牛三寶
炸地瓜條

🐻老媽拌麵 (屯門市廣場1期) (屯門)
🐻屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3223&3225號舖
炸地瓜條
和牛拌麵
鳳妮苿莉水果茶
2023-10-03 17 浏览
今日約埋朋友仔出屯門市廣場食lunch,我地去左“老媽拌麵”,因為座位夠闊落,環境舒服,傾計一流。睇完餐牌午餐好抵食,套餐包兩款前菜,主食同埋一杯指定飲品。麻醬手撕雞肉燥飯 (可選原味/微辣汁):手撕雞下面鋪有青瓜絲同紅蘿蔔絲,再配上麻醬好好味,肉燥飯滿滿既一大碗,再有豆腐同四季豆做前菜。金羅漢果海底椰 :最岩依家天氣飲。台鹵雞中翼(2隻):雞翼夠入味同大隻。西紅柿雞蛋拌麵 (可選刀削麵 /幼麵):雞蛋配上新鮮蕃茄,竟然吾會好酸,撈埋啲麵一齊食好開胃,仲有菜同技豆,非常健康。芒果沙冰: 套餐加$20蚊,依家天氣咁熱,飲杯沙冰簡直冇得頂。烤台灣香腸肉燥飯: 肉燥飯又係滿滿既一碗,有半隻溏心蛋,烤台灣香腸另外碟上,好有台灣味道。📍老媽拌麵 (屯門市廣場1期) 📌屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3223&3225號舖

睇完餐牌午餐好抵食,套餐包兩款前菜,主食同埋一杯指定飲品。

金羅漢果海底椰 :最岩依家天氣飲。

台鹵雞中翼(2隻):雞翼夠入味同大隻。
麻醬手撕雞肉燥飯

西紅柿雞蛋拌麵

烤台灣香腸肉燥飯

📍老媽拌麵 (屯門市廣場1期)
📌屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3223&3225號舖
麻醬手撕雞肉燥飯
西紅柿雞蛋拌麵
2023-10-03 41 浏览
這間是卡卡一家人經常光顧的飯店之一皆因我們全家人最愛台灣菜式及飲品而且套餐價錢相對抵吃上星期中午要到屯門覆診所以我和卡佬又來到這家店了卡佬總是喜愛試新菜式很快便決定吃這新推出的 #西紅柿慢煮牛肋條飯 ➡️酸酸甜甜開胃美味餐飲揀選柚子蜜綠茶加仙草凍 ➡️柚子與綠茶比例剛好,不太甜也不會澀,想不到加$5的仙草凍是如此慷慨🤣吃得很滿足呀!每個午餐可跟一款小食,當然要選烤台灣香腸 ➡️配上蒜片的烤台灣香腸,即刻好掛住台灣夜市卡卡最愛肉燥飯所以揀選了麻醬手撕雞肉燥飯 ➡️滿到瀉的肉燥,吃得到的大滿足,配上麻醬青瓜手撕雞夠清新,這個夏天非常之適合不過除了原味肉燥飯之外,還可以揀選微辣肉燥飯來得台式店吃飯,總會要點一杯鳳梨茉莉鮮果茶來喝 ➡️滿滿的甜美鮮菓與帶有少少澀味的茶飲,清爽得來又解喝去膩小食選了酥炸甜不辣 ➡️喜愛外脆內軟糯的甜不辣,配上甜辣醬一件接一件喔~另外我倆分別加了$22選了2款小食豆乳香香雞➡️豆乳=腐乳醬,想不到超夾香脆的炸雞,我同卡佬爭住吃,哈哈炸地瓜條 ➡️ 份量蠻大份,地瓜條炸得香脆內嫩,好吃到停不到口,上面灑了少許椒鹽粉,令地瓜條更美味每個餐也跟上糖醋醃下的車厘茄,超醒胃美味還有一碟炒過
這間是卡卡一家人經常光顧的飯店之一
皆因我們全家人最愛台灣菜式及飲品
而且套餐價錢相對抵吃
上星期中午要到屯門覆診
所以我和卡佬又來到這家店了

卡佬總是喜愛試新菜式

卡卡最愛肉燥飯

除了原味肉燥飯之外,還可以揀選微辣肉燥飯

另外我倆分別加了$22選了2款小食

每個餐也跟上糖醋醃下的車厘茄,超醒胃美味
還有一碟炒過的鴻喜菇,增加了纖維吸收,讚👍🏻
放到滿桌食物,超豐富的午餐人均消費也不過$130
真的很划算
再度回訪必有原因的😋

2023-10-02 14 浏览
老媽拌麵以木系裝修為主,簡約開揚舒服。兩點半更有下午茶供應,有台式麵食,肉燥飯台式蛋餅,刈包同多款台式甜點🍮椒麻手撕雞拌麵配一份前菜及飲品,拌麵有兩款麵底選擇!傳統關廟麵或關廟刀削麵,今次簡咗幼身關廟麵,手撕雞拌秘製醬汁辣香味十足!清燉三寶牛肉湯麵三寶有牛腱,牛筋及牛肚,另外配有青菜。牛腱經過精心的燉煮,肉質鮮嫩多汁,並且沒有太多的筋膜飲品簡咗金羅漢果海底椰同檸檬紅茶❣️老媽拌麵(屯門市廣場1期)屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓
老媽拌麵以木系裝修為主,簡約開揚舒服。

椒麻手撕雞拌麵
配一份前菜及飲品,拌麵有兩款麵底選擇!

清燉三寶牛肉湯麵

飲品簡咗金羅漢果海底椰同檸檬紅茶

❣️老媽拌麵(屯門市廣場1期)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓

2023-09-29 8 浏览
西紅柿慢煮牛肋條削麵牛肋條嘅牛肉好厚身,大件又軟腍,舖滿西紅柿嘅醬汁香甜美味,拌麵好味呀金華火腿花雕雞湯湯麵 雞排好嫩滑,浸入花雕雞湯,口感有濃郁嘅湯汁; 麵底揀了刀削麵,口感煙韌爽滑小食:台式雞扒刈包配地瓜條 雞扒炸到黃金色澤,卜卜脆,搭上新鮮的嘅沙律菜,放入刈包一併食,口感好fresh;配外脆內軟嘅地瓜條,綿密口感烤台灣香腸,切成小件,薄片嘅香腸,口感酥脆特飲:洛神花茶色澤鮮紅,帶濃郁嘅洛神花嘅清新香氣,清爽又解渴百香國寶茶酸甜爽口嘅百香果,飲落有芳香口可嘅味道,加入菠蘿果肉,令口感更豐富
西紅柿慢煮牛肋條削麵

牛肋條嘅牛肉好厚身,大件又軟腍,
舖滿西紅柿嘅醬汁香甜美味,拌麵好味呀

金華火腿花雕雞湯湯麵

雞排好嫩滑,浸入花雕雞湯,口感有濃郁嘅湯汁;
麵底揀了刀削麵,口感煙韌爽滑

小食:

台式雞扒刈包配地瓜條

烤台灣香腸,切成小件,薄片嘅香腸,口感酥脆

特飲:

洛神花茶
色澤鮮紅,帶濃郁嘅洛神花嘅清新香氣,清爽又解渴

百香國寶茶

老媽拌麵係我心目中一直都係食拌麵😂無意中發現原來佢宜家出左晚市套餐, 多左好多台式食品! 今晚就去會一會佢先😎...台式三杯雞 HK$98Taiwanese Basil Chicken落左好多配料, 辣椒🌶️炸蒜🧄九層塔🪴完全無手軟, 好惹味, 送飯一流!...西紅柿慢煮牛肋條鍋 HK$98Stewed Beef Ribs Rice in Tomato Sauce 牛肋條炆到好淋好入味😍肉質好嫰, 蘿蔔🥕同蕃茄🍅我都清晒!...酥炸甜不辣 跟餐+HK$22Fried Fish Cake唔會炸到乾晒, 亦唔油膩, 好彈牙🤸🏻...豆乳香香雞 跟餐+HK$22Taiwanese Fermented Bean Curd Fried Chicken炸雞好香脆🐔配上咸咸香香嘅豆乳醬真係絕配...冬瓜檸檬 跟餐+HK$10Winter Melon & Lemon juice驚喜! 唔會死甜, 好濃冬瓜香氣!...水果茶 跟餐+HK$10Fruit Tea呢杯野愈飲愈好味😂唔知係咪因為啲生果浸耐左出晒味呢?🍊🍓🍉🍎
台式三杯雞 HK$98
Taiwanese Basil Chicken

西紅柿慢煮牛肋條鍋 HK$98
牛肋條炆到好淋好入味😍肉質好嫰, 蘿蔔🥕同蕃茄🍅我都清晒!

西紅柿慢煮牛肋條鍋

酥炸甜不辣 跟餐+HK$22
Fried Fish Cake
唔會炸到乾晒, 亦唔油膩, 好彈牙🤸🏻

豆乳香香雞 跟餐+HK$22
炸雞好香脆🐔配上咸咸香香嘅豆乳醬真係絕配

豆乳香香雞

冬瓜檸檬 跟餐+HK$10
Winter Melon & Lemon juice
驚喜! 唔會死甜, 好濃冬瓜香氣!

水果茶 跟餐+HK$10
Fruit Tea

水果茶

西紅柿慢煮牛肋條鍋
豆乳香香雞
水果茶
今日嚟到屯門老乾媽拌麵探店我試咗佢哋嘅話梅酸汁豬手飯同蕃茄慢煮牛肋條飯,同埋柚子蜜綠茶。梅酸汁豬手飯($82)佢哋個話梅酸汁係真係超開胃,酸酸甜甜嘅感覺10分送飯,啲豬手又啱啱好腍肉質鮮嫩而且超級入味蕃茄慢煮牛肋條飯($80)蕃茄慢煮牛肋條就濃郁,慢煮方式令到牛肋條肉質滑嫩好腍,而且蕃茄汁配搭上牛肋條超夾,柚子蜜綠茶解渴又清新餐飲來講10分出色地址:屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3223&3225號舖
今日嚟到屯門老乾媽拌麵探店

梅酸汁豬手飯($82)

蕃茄慢煮牛肋條飯($80)

柚子蜜綠茶解渴又清新餐飲來講10分出色

地址:屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓
3223&3225號舖
2023-09-26 7 浏览
酥炸雞扒肉燥飯雞扒酥香撲鼻,外層脆香,口感軟嫩,切件易入口,啖啖肉非常邪惡,吃下一口非常滿足溏心蛋肉燥飯蛋黃呈現濃稠液體狀態的流心蛋,配搭肥而不膩的滷肉燥,由手工切條的三層滷肉,加入醬油慢火細燉熬煮而成,滷肉入口即化,配搭白飯好正和牛炸醬拌麵 配搭刀削麵,麵底煙韌,加入青瓜絲、紅蘿蔔絲,口感好fresh百頁豆腐喺豆腐加壓成形,豆腐不易碎,加入滷水汁更香飲品:羅漢果海底椰飲下,清肺解渴及潤喉洛神花茶酸味開胃,養顏美容及抗氧化

炸雞扒肉燥飯

溏心蛋肉燥飯

百頁豆腐喺豆腐加壓成形,豆腐不易碎,加入滷水汁更香

飲品:

羅漢果海底椰飲下,清肺解渴及潤喉

洛神花茶酸味開胃,養顏美容及抗氧化

2023-09-25 5 浏览
近排去餐廳食野嘅時候,都會考慮到餐廳有冇台式飲品提供,因為成日都好想飲黑糖鮮奶🤣今次就去咗老媽拌麵,叫咗佢哋嘅慢煮西紅柿金沙骨鍋、牛筋牛肉手攪麵、蔥油餅、黑糖珍珠鮮奶等等😀由於我哋唔食得辣,所以牛肉手攪麵我哋叫左清湯,牛筋好軟身夠味,湯底夠味得來唔會太濃郁,岩曬我地😚而西紅柿金沙骨鍋嘅肉都好夠霖,醬料味道好濃郁,適合配以白飯一齊食😀重點係有黑糖珍珠鮮奶飲,同埋有台式甜品選擇😍食埋嘢甜品直落🙂

2023-09-25 3 浏览
.嘩😍好靚嘅壁畫呀🖼️👀既然BB都睇到唔捨得走,👩🏻‍🎨🧑‍🎨今晚一於食呢間啦❣️ 🍽️👵🏻👩🏻~老媽拌麵~🇹🇼全台首家關廟麵專門店*而家係香港都食到,正!🍚🍲老媽拌麵當然最出名係食麵啦🍜,但原來飯類🍚&甜品🍨&沙冰🍧都好好味喔😋!慢煮西紅柿牛肋條鍋🐮✨慢煮牛肋條柔嫩多汁配上西紅柿醬汁,濃郁鮮美,酸酸甜甜,非常濃郁嘅番茄味道+埋米飯一齊食,好滿足〰️清燉半筋半肉牛肉湯麵🐄✨牛筋好有咬口&彈性,牛肉嫩滑,清燉半筋半肉更加入味,柔軟,湯底鮮美,配上厚實嘅刀削麵,口感十足〰️草莓花生雪糕吐司🍓 🍞✨草莓味道酸酸甜甜&清爽嘅氣息,雪糕令整個吐司有冰涼嘅口感&奶香味道〰️沙冰系列~草莓沙冰🍓🍧✨夏日透心涼,士多啤梨嘅天然甜味+冰沙嘅冰涼感,為夏天嘅尾巴帶嚟清涼嘅寫意〰️📍老媽拌麵係香港好多分店㗎,旺角/屯門/北角/屯門/荃灣/將軍澳/中環,大家要去食食食啦~🤤😋@laomanoodlehk #老媽拌麵#拌麵#台灣拌麵 #aomanoodlehk#hongkongfood#hongkongfoodie #taiwanfood #香港美食#香港餐廳 #食好西 #人氣熱選 #台灣直送 #沙冰 #香港必食 #台灣菜

慢煮西紅柿牛肋條鍋🐮

清燉半筋半肉牛肉湯麵🐄

草莓花生雪糕吐司🍓 🍞

沙冰系列~草莓沙冰🍓🍧

@laomanoodlehk

#老媽拌麵#拌麵#台灣拌麵 #aomanoodlehk
#hongkongfood#hongkongfoodie #taiwanfood #香港美食#香港餐廳 #食好西 #人氣熱選 #台灣直送 #沙冰 #香港必食 #台灣菜 #台式餐廳 #ufoodphoto #foodie #hongkongfood #香港美食
2023-09-24 18 浏览
老媽拌麵今日難得同事約我中午食飯,屯門市廣場頂樓有間老媽拌麵就去試下川味紅燒三寶牛肉湯麵 紅燒牛三寶麵,三寶有牛筋、牛腩、牛肚。牛肉熟爛適中,沒有羶騷味,紅燒牛肉湯底,湯底偏甜地獄麻辣肥牛拌麵 趁熱將麵條下的醬汁翻上來攪拌,麻醬的香氣與滑順感先衝出,皆後而來的是淡淡的辣油香氣,加埋無人不愛肥牛片,絕草莓沙冰 唔會好甜,酸酸甜甜仲有好多果肉🍓鳳梨茉莉鮮果茶水果茶入面有好多唔同種類水果,鳳梨蘋果百香果加埋清香茱莉花茶,好適合夏天飲❣️老媽拌麵(屯門市廣場1期)屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓
老媽拌麵

川味紅燒三寶牛肉湯麵

地獄麻辣肥牛拌麵

草莓沙冰
唔會好甜,酸酸甜甜仲有好多果肉🍓

鳳梨茉莉鮮果茶

❣️老媽拌麵(屯門市廣場1期)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓