2019-09-17
原來平日就算有做運動,長時間坐都會增加血管疾病嘅風險😣今日放工就同同事體驗吓企喺度食壽司🍣爭取時間企多啲!翔壽司 店舖雖小,除凳之外配套齊全,吧枱下有掛鈎放手袋,乾濕紙巾、洗手間⋯⋯食物方面質素頗高,食材都好新鮮,價錢親民。我地點咗🌻半板海膽手卷🌻@$48滿滿嘅海膽好creamy,味道超濃郁,唔使加醬油已經好好味!另外點左兩set🌻自選壽司10件🌻@$158玉子、三文魚腩、油甘魚、吞拿魚、真鯛、深海池魚、火炙左口魚邊、辣味吞拿魚軍艦、赤蝦、帶子、甜蝦。全部都好新鮮甜美,吞拿魚無渣👍🏻,左囗魚邊油香四溢。佢哋用嘅係亦醋,坊間小有,比例剛好,唔會太酸!整體感覺都唔錯,企吓企吓又一餐,見到隔離左右都係一個人嚟食,又幾free喎!
另外點左兩set🌻自選壽司10件🌻@$158