2024-07-25
❤️湯底 揀左鴛鴦鍋試晒兩款湯底,膠原蛋白養顏美容鍋~乳白色既湯底仲有好多菇菌,好滋潤養生既感覺~而醉雞鍋有好多嫩滑雞件,味道香而不濃🧡牛肉 和牛前腿心 肉質鮮嫩多汁,油花分布均勻,每一口都有濃郁嘅牛肉香氣~PRIME牛肩胛肉質細嫩,充滿牛肉嘅原味,特別適合打邊爐~💛四方肥牛切得好薄,落一陣就食得,油花分布均勻,肉質嫩滑,食落口感豐富💚韭菜豬肉餛飩 餛飩皮又滑又薄,豬肉餡料新鮮又好味,皮薄餡靚~💙自助區 有好多款配料~腐皮魚卷酥脆嘅腐皮口感包住啖啖魚肉,仲有最愛既海膽丸~芝士丸~牛根丸等等好多選擇!!💜自家製響玲x脆脆魚皮 自家製既響玲特別香脆可口,魚皮都係大大條又香又脆酥甜品 除左火鍋放題常見既雪糕同甜品之外,仲有🤎🩷自家製豆腐花,熱辣辣有homemade健康既感覺~仲有甜而不膩,滑嫩香甜既焦糖布甸,同埋好多特色甜品,值得一試~火鍋配料超多,over100款!! 9:30pm後入座,仲可以無限時任吃任飲到凌晨兩點,真係超抵食🤤