2021-03-30
📍新蒲崗 -#窩子——-焦糖香蕉配蜜糖脆脆雪糕窩夫-慢熟手撕豬腩窩夫三文治-喇沙海蝦扁意粉——-其實本來為左甜品嚟試呢間cafe 但意外發現咸食比想像中好味好多 仲好味過甜品🤣 一開始係網上見到人地po 呢間cafe啲甜品 就覺得好吸引一定要嚟試 其實佢啲甜品唔錯架 不過咸食對我嚟講 有驚喜好多😆——-推介👍🏻👍🏻👍🏻 喇沙海蝦扁意粉 喇沙配意粉真係好少會見到 我都係第一次試🤤 呢個配搭太特別 所以我同fd 叫咗一份share試下 佢一放上餐枱個陣 已經聞到好香喇沙味 啲蝦已經剝好殼 直接撈一撈就食得 要讚一讚 佢啲喇沙汁好夠 扁意粉唔會好乾 整個配搭夠新鮮又好味😋 對我嚟講呢個意粉太特別啦 本身對喇沙有興趣嘅你 唔好錯過 真係好夾又好食架☺️👍🏻👍🏻👍🏻推介呀💕💕💕-估唔到 慢熟手撕豬腩窩夫三文治 都可以咁好食😋 窩夫唔係甜品專利 原來咸食配搭 可以咁夾🤤 個手撕豬腩肉軟腍腍 好易咬 配埋芝士蕃茄生菜加啲肉汁 真係好豐富😆 佢地嘅窩夫整得幾好食 唔會太腍有少少脆脆地 口感層次分明 整體嚟講真係好食☺️同埋夠特別👍🏻呢個我都推介呀💕💕-為左甜品而嚟嘅我 當然有叫甜品啦🙈叫左 焦糖
-#窩子
呢個我都推介呀💕💕
慢熟手撕豬腩窩夫三文治
-為左甜品而嚟嘅我 當然有叫甜品啦🙈
叫左 焦糖香蕉配蜜糖脆脆雪糕窩夫🍨🧇
香脆嘅窩夫 配上 焦糖香蕉,吉士醬,忌廉,朱古力雪糕,Oreo,可可粉,蜜糖 咁多配料超豐富😋
唔可以話佢嘅配搭好特別 但佢嘅窩夫的確好好食 夠鬆軟香脆 佢個窩夫漿整得唔錯 窩夫甜品嚟講 呢間都唔錯👍🏻
焦糖香蕉配蜜糖脆脆雪糕窩夫