依間最特別嘅係除咗賣韓國直送韓牛涷肉,而且仲有多款料理外賣提供!有一系列嘅韓國鍋物 & 小菜等,無論係買食材自煮定叫外賣都幾方便,啱哂同一班朋友食飯派對🪅-非常推介依到嘅韓式牛肋骨,吃起來就是韓國的味道!冬天要食返啲熱辣辣嘅嘢!牛肋骨煮到非常軟腍,食落非常暖胃~ 加上甜甜的紅蘿蔔🥢//辣炒年糕食辣年糕真係好啱配返杯啤酒🍻辣得過癮,可以加上少許韓式配菜夾住一齊食~//烤牛肉紫菜飯捲正常發揮,配料幾豐富,有齊牛肉、蘿蔔、青瓜等等~ 做主食一流!📍生生市場 (永德大廈) (灣仔)灣仔堅拿道西15號永德大廈地下G13號舖📍生生市場 (捷榮樓) (元朗)元朗教育路2-6號捷榮樓地下C號舖

//辣炒年糕

//烤牛肉紫菜飯捲

📍生生市場 (永德大廈) (灣仔)
灣仔堅拿道西15號永德大廈地下G13號舖

📍生生市場 (捷榮樓) (元朗)
元朗教育路2-6號捷榮樓地下C號舖
2023-12-18
🍱2至3人套餐A ($198)🍥烤牛肉紫菜飯捲🌯有7款飯捲供選擇牛肉捲的餡料有:烤牛肉 紅蘿蔔絲 青瓜絲 醃製黃瓜 雞蛋等等🍳足料餡料 飯量剛剛好✅飯捲捲得挺紮實不易散開🙌🏻外邊紫菜也不會很油😽.🍥蘿蔔魚糕湯足料魚糕湯🍲湯料味道剛剛好魚糕 蔬菜都很入味♨️.🍥原味無骨炸雞另有甜辣味炸雞供選擇🐣球狀的無骨炸雞啖啖肉 口感軟稔 味道香☺️外層炸粉不會厚放在外賣盒 放置一會也不會很濕🤟🏻.🍥新鮮辣泡菜有2款泡菜供選擇新鮮泡菜比一般原味泡菜✨醃製時間較短酸道較低菜的口感較爽脆 好吃😋.🥤韓國梨汁🍐🥤韓國提子汁🍇罐裝水果汁味道甜甜的 還含有果肉.🥟韓式豬肉粉絲煎餃($48)餃子size挺大 餡料很足/餐廳只提供外賣 不設堂食⚠️另設多款韓肉韓式醬料供選購🛍️🇰🇷
🍱2至3人套餐A ($198)
🍥烤牛肉紫菜飯捲🌯
🥤韓國梨汁🍐
🥤韓國提子汁🍇
罐裝水果汁
味道甜甜的 還含有果肉
🥟韓式豬肉粉絲煎餃($48)
餃子size挺大 餡料很足
餐廳只提供外賣 不設堂食⚠️
另設多款韓肉
韓式醬料供選購🛍️🇰🇷
2023-12-18 15 浏览
🚩生生市場喺元朗成日都會見到呢間餐廳,但估唔到我係嚟到灣仔呢度打包返屋企((明明元朗近好多🤭生生市場依度除咗有韓式食物買之外,仲有好多急凍肉可以俾你買返屋企韓燒🤤〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈辣炒年糕 $45唔好睇佢細細碗份量都好多年糕煙靭,每條都包滿晒辣醬食咗三四條之後都幾辣下,成個咀仔都馨晒🌈韓式辣炒豬肉拌飯 $65配料份量好足,好鍾意佢比好多紫菜撈埋一齊食好有麻油香豬肉肉質都唔柴,呢個份量男士食都夠飽🌈烤牛肉紫菜飯卷 $53🌈辣豬肉紫菜飯卷 $50我最喜歡嘅韓式飯卷🤤🤤中間有蘿蔔同醃菜,食落好脆口有口感‼️如果依個時候年糕仲有啲辣汁千祈唔好放過點埋一齊食好讚
🚩生生市場

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌈辣炒年糕 $45
唔好睇佢細細碗份量都好多
年糕煙靭,每條都包滿晒辣醬
食咗三四條之後都幾辣下,成個咀仔都馨晒

🌈韓式辣炒豬肉拌飯 $65
配料份量好足,好鍾意佢比好多紫菜
撈埋一齊食好有麻油香
豬肉肉質都唔柴,呢個份量男士食都夠飽

🌈烤牛肉紫菜飯卷 $53
🌈辣豬肉紫菜飯卷 $50
我最喜歡嘅韓式飯卷🤤🤤
中間有蘿蔔同醃菜,食落好脆口有口感‼️
如果依個時候年糕仲有啲辣汁千祈唔好放過
點埋一齊食好讚
2023-12-15 16 浏览
最近發現咗銅鑼灣鵝頸橋附近呢間韓式外賣店,我差不多每日都嚟,因為舖頭入邊嘅貨品好全面除咗有韓國入口嘅韓國牛肉豬肉,仲有好多傳統韓式料理同醃製小菜,韓式烤肉等,仲有火鍋既牛肉添韓式香辣牛肉湯即叫即煮熱辣辣,材料豐富,除咗有牛肉仲有蔬菜,好暖胃韓式海鮮嫩豆腐湯有各款海鮮,蝦,蜆肉,魷魚,豆腐,雞蛋,呢個湯配白飯食完暖笠笠辣炒年糕口感非常煙韌配上韓式辣醬好惹味生醃魷魚生魷魚煙靭爽脆,配韓式辣醬汁仲有好多韓式定食,飲品下次要試吓佢嘅飯卷同埋炸雞
因為舖頭入邊嘅貨品好全面
除咗有韓國入口嘅韓國牛肉豬肉,

韓式香辣牛肉湯

即叫即煮熱辣辣,材料豐富,除咗有牛肉仲有蔬菜,好暖胃

韓式海鮮嫩豆腐湯

有各款海鮮,蝦,蜆肉,魷魚,豆腐,雞蛋,呢個湯配白飯
食完暖笠笠

辣炒年糕

口感非常煙韌配上韓式辣醬好惹味

生醃魷魚

生魷魚煙靭爽脆,配韓式辣醬汁

仲有好多韓式定食,飲品
下次要試吓佢嘅飯卷同埋炸雞
2023-12-15 95 浏览
生生市場 - 韓式紫菜包飯今日介紹一間灣仔區新開業嘅外賣專門店,主打韓國菜,提供多款特色地道嘅韓國小食,例如紫菜包飯、炒年糕、炸雞。烤牛肉紫菜飯卷 $53辣豬肉紫菜飯卷 $50芝士紫菜飯卷 $48韓國菜當然唔少得紫菜包飯卷啦,叫咗兩款非常地道嘅口味,分別係烤牛肉同埋辣炒豬肉,烤牛肉就香甜非常Juicy,辣炒豬肉就惹味,最後仲叫咗店舖推介嘅芝士口味,鹹香嘅芝士,味道亦都相當吸引。韓式炒粉絲 $48之後再叫咗個小食,就係炒粉絲,唔會太過油膩。新鮮辣泡菜 細份 $38最後就叫咗個新鮮嘅泡菜,辣辣地爽口非常開胃。
生生市場 - 韓式紫菜包飯

烤牛肉紫菜飯卷 $53
辣豬肉紫菜飯卷 $50
芝士紫菜飯卷 $48

韓式炒粉絲 $48
之後再叫咗個小食,就係炒粉絲,唔會太過油膩。

新鮮辣泡菜 細份 $38
最後就叫咗個新鮮嘅泡菜,辣辣地爽口非常開胃。
外卖自取
💖灣仔呢間韓式料理外賣店提供各款韓式美食,係餐廳常見嘅拌飯、紫菜飯捲、炸雞、韓式年糕、魚餅湯等都有,連醬油蟹🦀️、人參雞呢啲料理都有,拎番屋企食方便又快捷~1⃣️烤牛肉拌飯🐮 $63💖配料有烤牛肉、胡蘿蔔絲、翠玉瓜、菠菜、芽菜、泡菜、紫菜同煎蛋🍳。烤牛肉口感鬆軟,配菜爽脆,加上甜辣嘅韓式拌飯醬開胃飽肚。2⃣️芝士紫菜飯捲🌯 $48💖佢地kimbap有好多款,$43起比其他連鎖外賣店/餐廳抵食。要左芝士🧀呢款,配料有火腿、胡蘿蔔絲、青瓜絲🥒、醃蘿蔔、雞蛋絲🥚、牛蒡絲、生菜🥬等。我個人鍾意微微加熱呢款令芝士微溶,食落更香🤤。佢地嘅飯濕潤爆滿,加啲麻油調味味道更豐富。3⃣️魚餅串湯🥣 $20💖魚餅口感軟得黎帶啲嚼勁,湯底暖笠笠、鮮味帶鹹香,仲有吸收左湯底嘅白蘿蔔。4⃣️雜菜煎蛋卷🥚 $55💖呢款味道較清淡,蛋卷咬落鬆軟,食落係淡淡嘅雜菜同紫菜味,偏健康,份量唔錯👍🏻。5⃣️炸醬麵🍜 $62💖麵口感帶韌性、有嚼勁,炸醬香甜、望落多油但食落唔膩!麵條裹滿濃稠嘅炸醬鹹甜香口,配菜有薯仔🥔、肉粒、青瓜同煎蛋。💖等餐幾快,除左熟食仲有韓牛、生肉等,買番去食韓燒🔥都得!

1⃣️烤牛肉拌飯🐮 $63

2⃣️芝士紫菜飯捲🌯 $48

3⃣️魚餅串湯🥣 $20

4⃣️雜菜煎蛋卷🥚 $55

5⃣️炸醬麵🍜 $62

💖等餐幾快,除左熟食仲有韓牛、生肉等,買番去食韓燒🔥都得!
在灣仔生生市場的這家韓式外賣店,以其地道的韓國風味和多樣化的選擇而聞名。辣豬肉紫菜飯捲:這款飯捲以其濃郁的辣豬肉和韓式辣醬而受到讚譽。每一口都能嚐到豬肉的鮮美和辣醬的微妙香辣,令人回味無窮。雜菜熟蛋捲:這款熟蛋捲使用了雞蛋、紫菜、蘿蔔、等多種食材,層層煎起後捲成的蛋捲,口感豐富,是一道色香味俱全的佳餚。甜辣無骨炸雞:這款炸雞以其酥脆的外皮和甜辣醬的完美結合而聞名。無骨的雞肉讓你每一口都能享受到純粹的肉質滋味。韓式炒粉絲:這道料理的粉絲炒得恰到好處,不僅口感滑嫩,還吸收了韓式調味料的精華,是一道令人難以忘懷的美食。韓國梨汁與提子汁:這兩款飲品以其清新的口感和天然的甜味而受到顧客的喜愛。不論是梨汁的清甜還是提子汁的果香,都是餐後的完美選擇。

2023-12-11 7 浏览
⭐️今日經過銅鑼灣新國華生生市場,本應打算買肉類,誰不知裏面有熟食外賣,仲見到有韓國人師傅,最後轉買外賣,好方便價錢又唔貴。***** ***** ***** ***** ***** 湯燉(配白飯):🐔人蔘雞湯$68 🥘韓式海鮮嫩豆腐湯$68🍙辣豬肉紫菜飯卷$50前菜:🥬涼拌菠菜$25🥬涼拌豆芽$25外賣包裝好穩陣,由灣仔拎返去屋企要一個鐘車程,完全冇打瀉。人蔘雞夠濃味,海鮮嫩豆腐湯是正宗韓國大醬湯底,好夠辣食完微暖笠笠。飯卷都唔錯,小朋友最喜歡,份量好足夠三個人吃飽飽,餐牌仲有好多嘢想試,一定會再回購。

***** ***** ***** ***** *****

湯燉(配白飯):
🐔人蔘雞湯$68
🥘韓式海鮮嫩豆腐湯$68

🍙辣豬肉紫菜飯卷$50

前菜:
🥬涼拌菠菜$25
🥬涼拌豆芽$25

位於銅鑼灣永德大廈地下嘅呢一間新新市場係韓迷外賣好推介。位置方便,而且各款韓式美食都有,如果大家掛住韓國美食嘅,都可以過嚟買番啲去。涼拌菠菜菠菜爽口,配上韓式嘅醃製方法,略帶麻油香,食韓國嘢最鍾意就係有好多唔同款式嘅前菜選擇。雜菜煎蛋捲呢份煎蛋卷真係好可愛啊,煎蛋一層層,而且食落口一啲都唔油,蛋味十足,正!烤牛肉拌飯呢款烤牛肉拌飯,一個份量已經有齊晒唔同款式嘅配菜,加埋韓式拌飯醬,另外仲有一隻煎蛋,而烤牛肉份量都唔少,撈埋一齊,好味嘅呢🫰🏻韓式牛肋排湯喺韓國必飲嘅一款韓式濃湯,呢一款牛肋牌造型超吸引,巨型牛肋排啖啖肉濃湯加上白蘿蔔,湯頭飲落更鮮甜可口。另外喺銅鑼灣嘅呢一間生生市場仲有唔同嘅前菜、韓式飲料同凍肉款式選擇,價錢合理,等我下次去買返幾款同屋企人一齊打邊爐先。

雜菜煎蛋捲

韓式牛肋排湯
濃湯加上白蘿蔔,湯頭飲落更鮮甜可口。

15 分钟 (外卖自取)
午餐
2023-12-09 6 浏览
今日響灣仔買嘢,途經一間賣韓國凍肉嘅店舖,發現裏面原來有韓式熟食外賣,款式幾多幾吸引,一於買返屋企試吓。甜辣冇骨炸雞(大) $78份量都幾大,大概有十二件,大大件。炸雞淋上甜辣醬再灑上芝麻,賣相吸引。我返到屋企都有成差不多45分鐘,炸雞仍然是暖,甜辣醬味道惹味,外皮少少脆,裏面啖啖肉,幾juicy。雜菜炒粉絲$48好健康嘅菜式,好多菠菜,紅蘿蔔絲,洋蔥絲及香菇絲等等。炒粉絲好爽口,口感佳,充滿麻油香氣,雖然是素食,但未到一點都不單調。韓式烤牛肉拌飯$65配料及飯是分開盛放,自己動手拌飯。配料多多,色彩繽紛,有菠菜,大豆芽菜,翠玉瓜絲,紅蘿蔔絲,烤牛肉,紫菜絲,仲有一隻糖心煎蛋。自己按自己口味放調配的韓式辣醬,將所有材料拌勻,每一啖飯都好豐富,好滿足。烤牛肉紫菜飯卷$53呢個爆餡飯卷都幾抵食,有十二件。配料除了有烤牛肉,仲有青瓜絲,紅蘿蔔絲,酸蘿蔔,雞蛋。我把飯卷放入雪櫃一陣子,略嫌飯粒有點乾硬,但幸好飯卷口感豐富,營養滿滿。總括而言,呢間韓式外賣店不錯,外賣乾淨企理,款式多,價錢合理。

甜辣冇骨炸雞(大) $78

雜菜炒粉絲$48

韓式烤牛肉拌飯$65

烤牛肉紫菜飯卷$53

外卖自取
💭早咗收工諗緊買咩返屋企食好😂路過見到生生市場賣韓國食品 除左賣好多凍肉凍海鮮外仲有韓式便當同小食 就決定買啲返去兩個人做晚餐✨★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★🔸韓式炒魚糕 (細) $40🔸辣炒乾魷魚絲 (細)$50前菜就簡咗兩款 做小小食或者撈埋飯都好開胃辣炒魷魚絲醬汁甜甜辣辣好惹味🔸辣豬肉紫菜飯卷 $50我個人係超鐘意食紫菜飯卷 呢度嘅飯卷份量多 而且餡料豐富👍🏻裏面仲包住辣豬肉、蘿蔔絲、醃蘿蔔、蛋同菜 好味又健康💓🔸原味無骨炸雞(細) $42最鐘意無骨炸雞 啱曬我呢d懶人 粉漿好薄 食落啖啖肉🔸人蔘雞湯(半隻) 配白飯 $68人蔘雞雞內會放人蔘 糯米 紅棗等烹調 雞隻經過長時間燉煮 好輕易就拆到肉 肉質仲係好嫩滑 湯底會較濃稠 糯米口感軟綿綿 好適合呢啲涼涼地嘅天氣食😍👍🏻
💭早咗收工諗緊買咩返屋企食好😂

🔸辣豬肉紫菜飯卷 $50

🔸原味無骨炸雞(細) $42
最鐘意無骨炸雞 啱曬我呢d懶人 粉漿好薄 食落啖啖肉

🔸人蔘雞湯(半隻) 配白飯 $68

時代廣場附近搵到呢間韓國生生市場,除咗一排凍櫃放滿韓牛/海鮮之外,有一個小小廚房,可以買各式冷熱韓國菜,番屋企慢慢嘆。本身諗住散叫,店員推薦點2至3人套餐,包羅萬有,份量足夠。🕸️烤牛肉紫菜飯捲飯捲有好多餡料選擇,烤牛肉比較惹味,配料保持到爽脆。🕸️人蔘雞湯(半隻)冬日就會想食熱辣辣人蔘雞,雞肉燉到極之軟腍,入面有糯米,亦配有一碗白飯,湯頭則有濃烈人蔘味。🕸️甜辣無骨炸雞外賣番到去仲好好食,甜辣味似咕嚕肉。🕸️新鮮辣泡菜新鮮即日製作,估唔到一盒份量咁多,一餐食唔晒可以留第二日再食。套餐配兩罐飲品,揀咗韓國梨汁同提子汁。🕸️韓式炒粉絲另外見佢已經炒定咗嘅粉絲十分吸引,內有蔬菜條,炒得都唔錯呀!🛎️必試指數:8/10🔆

本身諗住散叫,店員推薦點2至3人套餐,包羅萬有,份量足夠。

🕸️烤牛肉紫菜飯捲
飯捲有好多餡料選擇,烤牛肉比較惹味,配料保持到爽脆。

🕸️人蔘雞湯(半隻)

🕸️甜辣無骨炸雞
外賣番到去仲好好食,甜辣味似咕嚕肉。

🕸️新鮮辣泡菜

套餐配兩罐飲品,揀咗韓國梨汁同提子汁。
🕸️韓式炒粉絲

🛎️必試指數:8/10🔆
2023-12-07
  • 甜辣無骨炸雞
1K
2023-12-04 17 浏览
店名: 生生市場地址: 灣仔堅拿道西15號永德大廈地下G13號舖銅鑼灣站A出口,行5分鐘環境: 外賣價錢: 4/5味道: 4/5銅鑼灣一向好多餐廳,今次就嚟咗位於鵝頸橋附近嘅韓式外賣店,平時都唔少打工仔嚟買😚烤牛肉拌飯❤️❤️❤️❤️❤️牛肉份量十分多,配上各式蔬菜及特製嘅韓式辣醬,整體十分滋味,好有韓國嘅風味😛吞拿魚紫菜飯捲❤️❤️❤️❤️$53紫菜份量滿滿,入邊吞拿魚加上沙律醬,令整體口感更順滑,必點‼️甜辣無骨炸雞❤️❤️❤️❤️❤️$48即使只係叫左小份,份量都絕不手軟,外脆內軟嘅炸雞,點上韓式甜辣醬,十分惹味😌魚餅串湯(2pc)❤️❤️❤️❤️$20一直對韓國嘅魚餅串念念不忘,呢間居然有,就叫咗嚟試,熱辣辣嘅魚餅,魚香味十足又夠彈牙🥰韓式炒魚糕❤️❤️❤️❤️$40除此之外,仲叫咗韓式炒魚糕,醃至十分入味,魚糕同樣彈牙😚

店名: 生生市場

吞拿魚紫菜飯捲❤️❤️❤️❤️

甜辣無骨炸雞❤️❤️❤️❤️❤️

魚餅串湯(2pc)❤️❤️❤️❤️

韓式炒魚糕❤️❤️❤️❤️
除此之外,仲叫咗韓式炒魚糕,醃至十分入味,魚糕同樣彈牙😚
外卖自取
早排行過銅鑼灣時代廣場附近,發現有一間賣韓國食物嘅生生市場,見到一堆醃菜、前菜就口痕買咗返屋企食,上網再睇一睇,先發現原來灣仔同元朗都有分店。我買咗烤牛肉紫菜飯卷、辣豬肉紫菜飯卷、細嘅原味辣泡菜、涼拌菠菜同生醃八爪魚。兩隻味嘅紫菜飯卷都好足料,有紅蘿蔔、醃蘿蔔、青瓜,一條飯卷大概切咗10舊,每舊飯卷嘅餡都pack到好實,食嘅時候唔會跌晒出嚟,一個女仔食一盒做lunch其實都已經幾飽。原味辣泡菜嘅辣算係小辣,辣度都幾容易接受,咬落去都幾爽口,涼拌菠菜充滿麻油味,食落好香好開胃。生醃八爪魚就用咗比較辣嘅韓式辣醬,但咬落去都幾彈牙,過足口癮!📍灣仔堅拿道西15號永德大廈地下G13號舖📍元朗教育路2-6號捷榮樓地下C號舖位置就腳:🍊🍊🍊🍊 餐廳環境:🍊🍊🍊🍊食物味道:🍊🍊🍊🍊整體CP值:🍊🍊🍊🍊

📍灣仔堅拿道西15號永德大廈地下G13號舖
生醃八爪魚
辣豬肉紫菜飯卷
原味辣泡菜
生醃八爪魚
之前男朋友係網上睇過元朗生生市場既片段,今次黎開銅鑼灣佢醒起就想試🤣呢間舖頭既招牌要仔細留意下先見到,因為下面多左行新國華肉食公司,原來佢呢度都有賣急凍肉😯呢間係外賣店,所以我哋買完就即刻返屋企食~.今次我地叫左甜辣同原味無骨炸雞(大份$78/$72)食無骨炸雞真係好爽!啖啖都係肉,唔使吐骨頭🤣返到屋企大概半個鐘,由於店員有喺個蓋度剪個窿,避免水氣聚集,所以食嗰陣啲炸雞外皮算係好脆👍🏻外層炸粉亦都唔會做得好厚👏🏻甜辣醬超級好味!完全係正宗韓式甜辣醬!連平時唔鍾意食甜辣嘅男朋友都覺得好味!至於原味,係想試吓佢本身嘅雞肉,雞肉咬落實得黎但肉質好嫩~.韓式辣炒豬肉拌飯($65)外賣嘅時候餸菜、醬汁、白飯都係分開嘅~返到屋企先撈埋,味道同係韓式餐廳食一模一樣!辣炒豬肉都係非常惹味最鐘意一啖入面有好多唔同配料😍芽菜、豬肉、辣醬、煎蛋、紫菜、蘿蔔絲、翠肉瓜、菠菜等😍.人蔘雞湯(配白飯)(半隻:$68)微微雪白既湯汁,睇得出係長時間燉煮之作~啲雞煮到雞骨都好軟身可以食埋🤣淡淡既人蔘香味同雞肉味,健康得黎又滋補👍🏻底下仲有燉得軟綿綿既粥,口感軟滑,吸收哂湯既精華🥰因為呢一間餐廳係韓國人主理,所以呢一個

呢間係外賣店,所以我哋買完就即刻返屋企食~

甜辣無骨炸雞
原味無骨炸雞

今次我地叫左甜辣同原味無骨炸雞(大份$78/$72)
食無骨炸雞真係好爽!
啖啖都係肉,唔使吐骨頭🤣
外層炸粉亦都唔會做得好厚👏🏻
甜辣醬超級好味!完全係正宗韓式甜辣醬!
連平時唔鍾意食甜辣嘅男朋友都覺得好味!
至於原味,係想試吓佢本身嘅雞肉,雞肉咬落實得黎但肉質好嫩~

韓式辣炒豬肉拌飯

韓式辣炒豬肉拌飯($65)
外賣嘅時候餸菜、醬汁、白飯都係分開嘅~
返到屋企先撈埋,味道同係韓式餐廳食一模一樣!
辣炒豬肉都係非常惹味
最鐘意一啖入面有好多唔同配料😍
芽菜、豬肉、辣醬、煎蛋、紫菜、蘿蔔絲、翠肉瓜、菠菜等😍
人蔘雞湯(配白飯)

人蔘雞湯(配白飯)(半隻:$68)
微微雪白既湯汁,睇得出係長時間燉煮之作~
啲雞煮到雞骨都好軟身可以食埋🤣
淡淡既人蔘香味同雞肉味,健康得黎又滋補👍🏻
底下仲有燉得軟綿綿既粥,口感軟滑,吸收哂湯既精華🥰

因為呢一間餐廳係韓國人主理,所以呢一個價錢食到咁正宗好味既韓國菜我哋都覺得好抵!而且每件食物份量都好多!
2023-11-24
10 分钟 (外卖自取)
甜辣無骨炸雞
原味無骨炸雞
韓式辣炒豬肉拌飯
人蔘雞湯(配白飯)