2025-02-19 23215 浏览
18/2/2025,第一日開張,見到潮牛放題,一於book枱試吓。牛款唔多,5樣,牛胸爽,吊龍,五花趾,匙X,雪花牛肉,心諗,好食其實都夠。6:30入座,先每樣order每樣一碟試試水溫,10分鐘後,第一碟牛到,五花趾,不錯,都新鮮,等多10分鐘,終於第二碟吊龍到,好味的,每碟牛有6至7片,份量很少。之後見咁耐,再加每樣兩碟,黎左雪花牛一碟,完全冇雪花,似普通滑牛,再追問佢,服務員已經話牛胸爽賣哂,拎咗幾碟五花趾比我地,到八點,已經話所有牛賣哂,得五花趾,下,我地4個人,食左一碟吊龍,雪花,8碟左右五花趾?!之後八點半仲lock埋QR code,完全冇問過我地,要求佢拎D唯一有既五花趾比我地,成餐,食丸多過食牛,D丸一餅野,未解凍。其他枱食客都係每人一個公仔面。埋單去收銀,個收銀話,係囉,冇限住D人食,所以估唔到D人叫咁多,冇咁多貨,下,你而家放題,我又冇肉食,折扣又冇,完全唔係路。請問叫人點唔北上消費?
請問叫人點唔北上消費?

五花趾?!
2025-02-18 15141 浏览
叫咗牛胸爽直至到售罄, 還沒有送到, 叫咗幾次 雪花肥牛, 每次都送啲不知名嘅牛肉來, 任食只不過係一啲基本食物, 生蠔,蝦及鮑魚只是提供一次性, 飲品選擇亦非常少, 蔬菜亦選擇少,連基本嘅響鈴 ,生根,都沒有,本來期望好大, 但令我失望很大。 隔離枱食唔曬嘅牛胸爽竟然打包回家,都唔知D職員知唔知發生咗啲咁嘅事, 鮮蝦雲吞初時就有虾,再後期叫嘅時候就冇曬蝦,只有猪肉, 第一次食放題嘅火鍋係唔飽, 不過呢間店亦有一個優點係無限時 ,如果同朋友吹下水 ,食下基本嘢唔要求多,咁就係一個非常好嘅選擇。
叫咗牛胸爽直至到售罄, 還沒有送到, 叫咗幾次 雪花肥牛, 每次都送啲不知名嘅牛肉來, 任食只不過係一啲基本食物, 生蠔,蝦及鮑魚只是提供一次性, 飲品選擇亦非常少, 蔬菜亦選擇少,連基本嘅響鈴 ,生根,都沒有,本來期望好大, 但令我失望很大。 隔離枱食唔曬嘅牛胸爽竟然打包回家,都唔知D職員知唔知發生咗啲咁嘅事, 鮮蝦雲吞初時就有虾,再後期叫嘅時候就冇曬蝦,只有猪肉, 第一次食放題火鍋係唔飽, 不過呢間店亦有一個優點係無限時 ,如果同朋友吹下水 ,食下基本嘢唔要求多,咁就係一個非常好嘅選擇。
2025-02-18