2025-08-08
- #大埔 #牛一香港仔魚蛋粉專門店✨牛皇喇沙喇沙幾香,魚麵食落好彈牙好似食緊條狀魚蛋甘👍🏻✨牛筋牛腩撈粗牛腩都夠腍,粗麵彈牙,唔錯💗不過服務態度就真係好差🥲 我哋叫左五樣嘢食,諗住加1個小食,但錯手㩒左2,已經即刻同Staff講想取消一個,佢話ok幫我哋搞!點知埋單收錢照收兩個😳 問收錢個呀姨佢話,落錯係你既事,QR code 係你自己落既無得取消!之後我哋話你另一個Staff話幫我哋取消,點知佢鬧埋個員工😂 話無得取消不過今次就算,下次無得取消😅😅😅😅 所以Overall黎講,都唔會有下次了🥲=========================.📍:大埔運頭街75-87號永和樓地舖.食物:8/10環境:6/10服務:2/10抵食度:7/10回頭度:4/10.快啲追蹤Yob一起揾食🤭👇🏾Follow my Instagram :🙋🏻♀️🥢: sikdord🙋🏻♀️🍷: yumdord .
#牛一香港仔魚蛋粉專門店
✨牛皇喇沙
喇沙幾香,魚麵食落好彈牙
好似食緊條狀魚蛋甘👍🏻
✨牛筋牛腩撈粗
牛腩都夠腍,粗麵彈牙,唔錯💗
不過服務態度就真係好差🥲
我哋叫左五樣嘢食,諗住加1個小食,但錯手㩒左2,
已經即刻同Staff講想取消一個,佢話ok幫我哋搞!
點知埋單收錢照收兩個😳
問收錢個呀姨佢話,落錯係你既事,
QR code 係你自己落既無得取消!
之後我哋話你另一個Staff話幫我哋取消,
點知佢鬧埋個員工😂 話無得取消
不過今次就算,下次無得取消😅😅😅😅
所以Overall黎講,都唔會有下次了🥲
=========================
快啲追蹤Yob一起揾食🤭👇🏾
Follow my Instagram :
🙋🏻♀️🥢: sikdord
🙋🏻♀️🍷: yumdord
. #香港 #食評 #大埔美食 #吃貨 #粉麵 #香港粉麵 #hkig #hkfoodie #hkfoodies #hkfood #foodie #foodiehk #hongkongfoodie #Taipo