今日去mega box食lunch,同事介紹可以去熊小館食西餐,又不用停太久是個好選擇👍🏻😚。望吓個餐牌又覺得啲食物幾抵食。最後揀咗個美國安格斯漢堡包伴炸薯條,另加餐湯餐包同餐茶。忌廉湯配餐包再加熱咖啡忌廉湯綿密濃郁,麵包亦充滿牛油香味熱咖啡 ☕️咖啡味尚算濃厚,味道不錯美國安格斯漢堡包伴炸薯條安格斯漢堡好Juicy, 配搭蔬菜蕃茄和醬汁麵包亦充滿牛油味,很喜歡❤️薯條🍟薯條夠熱夠脆份量適中配有番茄醬水準之作整體來說性價比好高加上唔使等位係返工食lunch嘅好選擇美國安格斯漢堡包伴炸薯條(午市):$78餐湯加餐包: $12另加一服務費$99

餐湯加餐包(跟餐)

忌廉湯配餐包再加熱咖啡
忌廉湯綿密濃郁,麵包亦充滿牛油香味

熱咖啡 ☕️
咖啡味尚算濃厚,味道不錯

美國安格斯漢堡包伴炸薯條
安格斯漢堡好Juicy,
配搭蔬菜蕃茄和醬汁
麵包亦充滿牛油味,很喜歡❤️

薯條🍟

美國安格斯漢堡包伴炸薯條(午市):$78
餐湯加餐包: $12
另加一服務費

2021-12-27 84 浏览
聖誕節 主要都係 familytime ☺️近近地去咗 megabox 熊小館 親子餐廳😍真係超多熊啤啤,而且打卡位勁多.下午茶都幾多選擇,因為未食lunch 我好肚餓所以叫咗個焗飯🙈味道普通如果俾機會我再揀會選擇食多士or三文治類😌因為打卡會再靚啲😂💕老公就揀咗牛扒配飯,因為心心 小情人 係牛魔王牛味唔太濃,都有少少筋,普通~薯條好好食👍🏻幼條但重薯味,而且裡面啲薯仔好蓉好飽滿😋咖啡都唔錯👍🏻💕.除咗成個場好多可愛熊熊,仲有個小朋友玩樂區,裡面有「煮飯仔」、好多圖書&玩具車…可以俾小朋友入去玩下,大人就可以放鬆下嘆下咖啡☕️😌❤️一家大細去MegaBox搵餐廳,呢間都係個唔錯嘅選擇🥰
😍真係超多熊啤啤,而且打卡位勁多
老公就揀咗牛扒配飯,因為心心 小情人 係牛魔王
牛味唔太濃,都有少少筋,普通~
可以俾小朋友入去玩下,大人就可以放鬆下嘆下咖啡☕️😌❤️
一家大細去MegaBox搵餐廳,呢間都係個唔錯嘅選擇🥰
2021-12-26 81 浏览
又到一年一度普天同慶嘅聖誕節,同小朋友每年都去一次嘅熊啤啤餐廳,有特色得來,味道又好食😋好適合一家大細過嚟嘅親子餐廳❤️不過大時大節就記住book位,因為都幾full🤭鐵板西泠牛扒🐮叫咗七成熟味道,西冷好有牛肉味😊同埋夠晒大塊,可以兩份食!意大利魷魚墨汁意粉🍝🦑墨魚汁黑媽媽,啱晒小朋友食完影返幅靚相好鬼馬👻白酒忌廉煮藍青口白汁青口夠入味,份量都算幾多!唐揚脆脆雞翼🐓雞翼有四隻,剛剛炸起滾熱辣,肉汁出晒黎夠juice😻Btw 女士見到啲熊仔都失曬控,大人變咗做小朋友🤣🤣瘋狂自拍

鐵板西泠牛扒🐮
叫咗七成熟味道,西冷好有牛肉味😊同埋夠晒大塊,可以兩份食!

意大利魷魚墨汁意粉🍝🦑
墨魚汁黑媽媽,啱晒小朋友食完影返幅靚相好鬼馬👻

白酒忌廉煮藍青口
白汁青口夠入味,份量都算幾多!

唐揚脆脆雞翼🐓
雞翼有四隻,剛剛炸起滾熱辣,肉汁出晒黎夠juice😻

• 白酒忌廉煮藍青口
  • 鐵板肉眼扒
2021-12-23 58 浏览
好耐無去mega box, 搵間靚靚地又有特色既餐廳食個Lunch熊小館既店面都幾吸引,入面好多公仔🧸,原來係親子友善餐廳,唔怪得見到好多家長同小朋友一齊食烤美國安格斯漢堡伴炸薯條 (午市特價$78)個餐牌寫住一試上癮,就試下係咪真係會上癮,都無失望,塊安格斯漢堡好厚,好Juicy,好彩無額外加配料,否則肯定食唔哂,個包都好正,塗滿牛油🧈烘埋,少少🤏脆,正香草🌿洋蔥🧅汁豬扒好大塊好厚既豬扒,用煎既煮法,肉仲好滑,一啲都唔鞋,食埋薯條真係好夠飽跟餐既羅宋湯同蒜蓉包都唔錯,包好脆,塗滿蒜蓉牛油🧈,非常香脆可口,湯內有好多菜,一啲都唔馬虎

烤美國安格斯漢堡伴炸薯條 (午市特價$78)

香草🌿洋蔥🧅汁豬扒

2021-12-22 80 浏览
-🔸唐揚脆脆雞翼 $48🔸鐵板牛柳拼吉列魚柳 $155🔸忌廉汁黑松露煙三文魚天使麵 $92🔸玫瑰法式燉蛋白 $25-收工慶起去行ikea,行完就去依間熊啤啤主題嘅西餐廳食晚飯,好啱一家大細同埋童心未泯嘅朋友去啊!我叫咗鐵板餐,牛柳非常軟稔,拼兩塊吉列魚柳,仲有煙肉蘆筍卷同薯條,都幾大份㗎!朋友叫咗忌廉汁天使麵,睇落賣相吸引,黑松露忌廉汁香氣濃郁,仲有豆苗、蘑菇、三色椒等配菜。另外叫咗炸雞翼小食,即叫即炸熱辣辣脆卜卜,沾埋沙律醬好正吖!最後再食埋甜品cream brulee,甜而不膩,好滿足!
🔸唐揚脆脆雞翼 $48
🔸鐵板牛柳拼吉列魚柳 $155
🔸忌廉汁黑松露煙三文魚天使麵 $92
🔸玫瑰法式燉蛋白 $25

最後再食埋甜品cream brulee,甜而不膩,好滿足!
2021-12-20 852 浏览
以前尖沙咀有個地方叫「小熊國」一個以Teddy Bear🐻為主角嘅室內遊樂場記得細個屋企人帶我去小熊國食自助餐🍽留下深刻又美好嘅回憶🥰可惜小熊國已經係2005年結業🥲咁啱今次去呢間餐廳,就令我重拾呢段童年回憶.話明叫小熊館🐻,當然以熊為主題啦成間餐廳都充滿熊嘅佈置,打卡一流適逢12月,啲熊仔都有聖誕裝飾,好得意😍.一行二人,職員安排坐嗰張枱中間有隻大熊仔成餐飯就好似有隻熊仔陪我食飯咁好開心🥰叫咗二人餐,再加甜品.🍴歐陸式濃湯+牛油法包🥣🍴法式蛋黃醬焗鮮蘆筍第一次試蘆筍加蛋黃醬呢個組合,估唔到又幾夾蘆筍好爽脆,配埋帶點酸味嘅蛋黃醬,幾開胃🍴鐵板肉眼扒🥩上菜時塊鐵板燒到吱吱聲🤪啖啖肉,另外亦都有好多配菜食完都飽咗七成🤣🍴蕃茄奶油吞拿魚螺絲粉🍅醬汁夠濃稠,唔會水汪汪蕃茄嘅酸味令到成道菜唔會太漏🍴玫瑰法式燉蛋白食落有淡淡的玫瑰花香味🌹🍹黑熊可樂+朱古力雪糕,再配上可愛嘅熊仔士多啤梨冰,得意到唔捨得食佢🤣.餐廳亦有一個兒童專區,專俾小朋友入去玩當日我都見到有幾個小朋友玩得好開心😆如果有小朋友嘅,帶佢嚟呢度食飯會好開心,亦都比到一個美好嘅親子回憶☺️大人的話,呢度打卡一流,好多道具俾你慢慢影大人細路
以前尖沙咀有個地方叫「小熊國」
一個以Teddy Bear🐻為主角嘅室內遊樂場
記得細個屋企人帶我去小熊國食自助餐🍽
留下深刻又美好嘅回憶🥰
可惜小熊國已經係2005年結業🥲
咁啱今次去呢間餐廳,就令我重拾呢段童年回憶

話明叫小熊館🐻,當然以熊為主題啦
成間餐廳都充滿熊嘅佈置,打卡一流
適逢12月,啲熊仔都有聖誕裝飾,好得意😍

一行二人,職員安排坐嗰張枱中間有隻大熊仔
成餐飯就好似有隻熊仔陪我食飯咁好開心🥰

叫咗二人餐,再加甜品

🍴歐陸式濃湯+牛油法包🥣
歐陸式濃湯加牛油法包

🍴法式蛋黃醬焗鮮蘆筍
法式蛋黃醬焗鮮蘆筍

第一次試蘆筍加蛋黃醬呢個組合,估唔到又幾夾
蘆筍好爽脆,配埋帶點酸味嘅蛋黃醬,幾開胃
🍴鐵板肉眼扒🥩
鐵板肉眼扒

上菜時塊鐵板燒到吱吱聲🤪
啖啖肉,另外亦都有好多配菜
食完都飽咗七成🤣
🍴蕃茄奶油吞拿魚螺絲粉🍅
蕃茄奶油吞拿魚螺絲粉

醬汁夠濃稠,唔會水汪汪
蕃茄嘅酸味令到成道菜唔會太漏
🍴玫瑰法式燉蛋白
玫瑰法式燉蛋白

食落有淡淡的玫瑰花香味🌹
🍹黑熊
黑熊

餐廳亦有一個兒童專區,專俾小朋友入去玩
當日我都見到有幾個小朋友玩得好開心😆

大人的話,呢度打卡一流,好多道具俾你慢慢影
大人細路都啱👍🏻👍🏻
  • 黑熊
很久未有到九龍灣 Megabox ,今晚來到就順便食埋晚飯,選擇了食西餐~熊小館。還有幾日就是聖誕節,餐廳充滿了聖誕節氣氛。樓下是溜冰場,見到正在進行曲棍球比賽,可以一邊食一邊觀看曲棍球比賽,非常寫意。見到二人套餐都幾抵食,所以要了個二人套餐加個甜品玫瑰法式燉蛋白。二人套餐A$ 298,有歐陸式濃湯兩客加牛油法包,及套餐內也有多款的選擇可揀。我要了法式香草牛油焗田螺、肉眼扒、芝士焗忌廉菠菜龍利柳飯。牛油法包焗得好香脆,在濃湯浸一浸,脆腍中帶香甜。法式香草牛油焗田螺,田螺的底下有很多薯蓉,軟綿很香薯味。田螺都頗大隻,頗鮮味。主角肉眼扒煎得啡金色,都算大件,要了七成熟,牛扒軟嫩不會鞋,點上燒汁很好味,加多一些黑椒粒就更惹味! 配菜有粟米粒、薯條、車厘茄及洋蔥……粟米粒經烤過,特別香甜。薯條份量都較多,我特別喜愛食薯條。芝士焗忌廉菠菜龍利柳飯,見到面上的波菜碎與芝士差不多溶為一體,見到經已令人垂涎,用匙羹裝起還呈一絲絲的芝士拉絲,配著飯特別香。龍利柳有2大件,面上也是帶芝士的香,和著飯一齊食,頗美味的!玫瑰法式燉蛋白上枱也是頗吸引,焦啡的焦糖,焦脆香甜,配著軟滑的燉蛋白,入口很香甜及帶玫瑰香

還有幾日就是聖誕節,餐廳充滿了聖誕節氣氛。

我要了法式香草牛油焗田螺、肉眼扒、芝士焗忌廉菠菜龍利柳飯。
牛油法包焗得好香脆,在濃湯浸一浸,脆腍中帶香甜。

法式香草牛油焗田螺,田螺的底下有很多薯蓉,軟綿很香薯味。
田螺都頗大隻,頗鮮味。

配菜有粟米粒、薯條、車厘茄及洋蔥……
粟米粒經烤過,特別香甜。
薯條份量都較多,我特別喜愛食薯條。

玫瑰法式燉蛋白上枱也是頗吸引,焦啡的焦糖,焦脆香甜,配著軟滑的燉蛋白,入口很香甜及帶玫瑰香~~
是一個非常出色的飯後甜品

至於飲品,要了橙色派對及草子莓莓,今餐食得頗美味的 。
2021-12-19 45 浏览
熊小館👻Megabox啲野食款式夠哂多花多眼亂見到依間熊小館裝修得幾靚又吸引當然要試試佢啦😙.🔅凱撒沙律 HKD 64份量幾大既沙律面頭有啲芝士粉同煙肉碎啲麵包粒又夠脆菜都好新鮮☺️🔅法式香草牛油焗田螺 HKD 50鐵板薯蓉上面焗田螺薯蓉都幾滑田螺大大隻咁幾入味😙🔅鐵板雜扒 HKD 105豬扒雞扒配煙肉仲有隻煎蛋添份量都幾大佢啲粟米粒仲要好甜添幾唔錯既雜扒☺️🔅黑松露蟹籽帶子黃金意大利飯 HKD 92意大利飯整得幾好有啲黑松露係個面到帶子輕輕煎到金黃色隻汁配個飯幾好食🤩🔅草子莓莓 HKD 16🔅橙色派對 HKD 16整得好靚既野飲一杯係士多啤梨橙汁一杯係芒果橙汁隻色漸變得好靚🥰.整體黎講:平民價錢 款式夠多😚.🎈 熊小館 (九龍灣)九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox 11樓
熊小館👻

一杯係芒果橙汁
隻色漸變得好靚🥰

整體黎講:
平民價錢 款式夠多😚
🎈 熊小館 (九龍灣)
九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox 11樓
2021-12-18 38 浏览
又去左megabox 行街買d 日用品,今次同朋友去左11樓既熊小館搵食,入到黎好似係一個熊仔世界咁,佢佈置上面有好多小熊公仔🐻🐻,而且仲有一個角落係比小朋友玩玩具嘅同埋同熊仔影相添😆😆 凱撒沙律 ($68)🥗🥗朋友近排鍾意健康人生,所以除咗套餐之外,我哋仲叫咗一個前菜沙律,凱撒沙律份量幾大,都撈得幾均勻,係幾好食嘅 二人套餐B ($278)蜂蜜BBQ燒豬仔骨🐷🐷豬仔骨超級大份,有成十幾條骨,配合返薯條都幾好味,夠腍夠入味甜甜地幾啱小朋友食 蕃茄奶油吞拿魚螺絲粉🍝🍝呢個蕃茄吞拿魚意粉酸酸甜甜咁其實幾開胃,好耐冇食螺絲粉佢都整得唔錯,啲汁啱啱好可以掛喺啲粉中間好方便食 餐湯羅宋湯蒜蓉包🍲🍲🍞🍞跟餐有羅宋湯餐湯,個湯好足料,除咗啲蔬菜類,仲見到有少少肉喺入邊添,蒜蓉包都有烘蛋過,幾有誠意 薔薇之戀 (+$16)🍹🍹熱情玫瑰 (+$16)🍸🍸跟餐飲品我哋轉左做特飲,兩杯都係玫瑰花茶底,配柚子同埋熱情果,可能因為茶底嘅關係唔會太甜,只有少少柚子嘅甜味,同熱情果個微酸甜,飲落幾好飲 是日甜品今餐仲有兩個甜品,即係一個雪糕球,我哋就揀咗雲呢拿同朱古力味,味道正常,食完都幾滿足☺️☺️ 📍 熊小館 (九

凱撒沙律 ($68)🥗🥗

二人套餐B ($278)
蜂蜜BBQ燒豬仔骨🐷🐷

蕃茄奶油吞拿魚螺絲粉🍝🍝

餐湯羅宋湯蒜蓉包🍲🍲🍞🍞

薔薇之戀 (+$16)🍹🍹
熱情玫瑰 (+$16)🍸🍸

是日甜品

📍 熊小館 (九龍灣)
九龍灣宏照道38號企業廣場5期Megabox 11樓

#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #hkfoodie #hkfoodies #food #foodie #foodstagram #foodblogger #berryfoodie #berry九龍灣 #西餐 #小熊 #熊小館 #親子餐廳
  • 蜂蜜味BBQ燒豬仔骨
  • 蕃茄奶油吞拿魚螺絲粉
2021-12-16 115 浏览
以為派對餐廳或是小孩主題的餐廳多數食品質素都非常求其普通?原來都不一定,這間餐廳除了單點之外,還有很多套餐。雖然餐廳裏邊的報紙有很多熊啤啤,不過其實玩耍的地方就只有一小個位置,裏面有大量圖書、一張桌子上面放了很多車車同其他切的玩具,另外就只有一張玩煮飯仔的玩具,基本上有三四個小孩內進之後已經擠滿了。薯條,雖然叫了走鹽但還是有鹽用來調味,不過大人吃來卻覺得非常可口,可以被香脆,調味剛好,不會過鹹。另外的牛柳也質素相當好,雖然有人可能會話小朋友吃的話就應該要熟啲,不過你問得我,如果我要五成我是七成,最好就當然照做啦。結果,牛扒內裏仍然懲粉紅,本所的粉嫩狀態,吃龍味道夠香濃,仍然保留肉汁,肉質鮮嫩,美味可口。雖然已經時介晚上八至九時,但到此類型想食西餐廳,我還是想試一試他的咖啡。結果味道亦都覺得香濃。

雖然餐廳裏邊的報紙有很多

另外的

結果,

咖啡。結果味道亦都覺得香濃。
2021-12-14 80 浏览
收工過嚟行下加食晚飯,見佢幾cute 就入去試下,周圍都係熊仔🐻🐻🐻有兩個二人餐,係決定唔到食咩好之下就揀咗其中一個二人餐,套餐A $298。個餐包咗湯+牛油法包 x 2,之後嘅選擇我地就揀咗法式香草牛油焗田螺,美國安格斯牛肩扒同芝士焗忌廉菠菜龍利柳飯,仲包兩杯餐飲。仲加咗一個小食白酒忌廉煮藍青口 $68今晚係菇湯,唔係唔好飲,就係罐頭湯嘅味。先講下兩個小食,田螺一般但d薯蓉唔錯,青口份量都多但細隻,普普通通。兩個主食就幾好,牛肩扒幾大塊,唔會過熟仲有肉汁,但配菜d薯條就唔掂喇。最後個菠菜龍利柳飯,一上枱已經幾香,冇諗過係炒底,正。d野食份量都大份,個餐都抵食嘅。

2021-12-07
2021-12-11 173 浏览
一個九龍灣探啤啤熊嘅下午時間。『芝士忌廉海鮮焗飯』+6蚊有餐湯和餐包,再加9蚊就有即日甜品,咁到底有乜海鮮,即刻話你知,有青口,有蝦,有帶子,有魚,仲有蟹柳,青、紅椒,而芝士有些少拉絲效果,而且雖然係下午茶,但有午餐的份量,餐湯係紅湯,都幾好飲,即日甜品係蒸蛋,味道也唔錯。『吞拿魚法包』係朋友揀,朋友鍾意食包,佢覺得D法包香香脆脆,再加埋吞拿魚一齊食,口感勁好。『烤棉花糖吐司』係從來未試過的甜品,吐司嘅香脆同烤到表皮微脆,内裡軟腍腍嘅棉花糖一齊原來咁夾,大家都食得好開心,本來棉花糖偏甜,連埋吐司一齊就中和咗,所以非常好。
一個九龍灣探啤啤熊嘅下午時間。

Megabox頂層有一間親子餐廳叫「熊小館」,係以熊仔🐻為主題,周圍都放滿左好cute cute既熊仔,係一個俾熊仔包圍既一既😚 全晚都有隻熊仔陪住我坐😆 亦有熊仔既畫,周圍都好岩打卡呀🥰講明係親子餐廳有個專為小朋友而設既玩樂區域,入面有好多玩具亦有一些圖書📖,可以俾小朋友睇👍🏼 🔸鐵板肉眼扒 $155呢個係晚市嘅套餐,包餐湯、餐包同一杯飲品。塊肉眼扒好大塊😍 切開係7成熟,肉質嫩口。 鐵板效果真係好正,一放啲汁落去鐵板發出嘅聲音好有治療🤤 係粗身既薯條🍟 配菜有粟米粒同埋洋蔥🧅 洋蔥好香口🔸蘑菇紅酒汁牛柳伴法式田螺 $158再加了$28變成套餐,有餐包+餐湯同飲品。睇個樣我以為係蘑菇同牛柳打成肉餅咁,切開嘅時候入面係粉嫩嘅肉質😍 牛柳既肉汁喺口腔度停留咗,而且煎嘅時候令到有勁多蘑菇包住個牛柳。🔸黑熊 +$18雪糕加可樂係香港其中一款懷舊既飲品,唔係度度都有。有隻好可愛嘅粉紅色熊仔冰粒🐻‍❄️ 勁得意😍 食一啖雪糕再飲1啖可樂,爽😆🔸薔薇之戀 +$16呢杯係跟餐時特飲就係加$16,有玫瑰🌹乾粒

🔸鐵板肉眼扒 $155
呢個係晚市嘅套餐,包餐湯、餐包同一杯飲品。

🔸蘑菇紅酒汁牛柳伴法式田螺 $158
再加了$28變成套餐,有餐包+餐湯同飲品。

🔸黑熊 +$18

🔸薔薇之戀 +$16
呢杯係跟餐時特飲就係加$16,有玫瑰🌹乾粒

2021-12-11 57 浏览
時不時都會幫襯既一間親子餐廳不過都係第一次黎食晚餐反而留意多左餐廳🍴裝修真係有好多熊仔🥰擺設仲有個小型兒童閱讀遊樂區真係好適合一家大細黎幫襯👨‍👩‍👧‍👦叫左個二人set 都只不過係$298🔆法式香草汁牛油焗田螺🔆鐵板肉眼扒🔆卡邦尼煙肉扁意粉🍝🔅歐陸式濃湯+牛油法包 x2🔅regular coffee🔅黑熊唔少得 梗係要加多個心太軟做結尾😋記得食到咁上下 就通知待應可以上得甜品因為都要焗10分鐘左右🥰以親子餐廳🍴黎講價錢親民另外見佢有間獨立房租場18人以下 低消都係2千蚊抵玩啦
時不時都會幫襯既一間親子餐廳

• 鐵板肉眼扒
  • 心太軟
  • 黑熊
2021-12-08 1721 浏览
好鍾意約朋友喺九龍灣企業廣場MegaBox呢一邊食飯平日收工人多,感覺比較舒服餐廳已可愛嘅熊熊為主題座位好闊落成間舖頭都係熊仔!少女心大爆發仲有一個親子嘅corner可以比小朋友同埋大人齊齊打卡影吓相又有得玩遊戲間除咗又可愛嘅熊仔同埋玩具之外,仲有好多圖書有一邊位置可以睇到小朋友喺下邊溜冰有時會有比賽,都幾好睇佢有個超正嘅二人套餐,都係$298是日餐湯係蘑菇忌廉湯我鍾意佢忌廉湯質地濃郁口感夠滑,加上熱辣辣脆卜卜嘅牛油法包Perfect match法式香草牛油焗田螺 味道濃郁,配上旁邊嘅香滑薯蓉不錯鐵板肉眼扒配上大量粟米同埋薯條,小朋友最愛之選芝士焗忌廉菠菜龍利柳飯最有誠意呢個!飯仔係炒底,加咗蛋新鮮焗出嚟,芝士仲會拉絲!正白酒忌廉煮藍青口$68白酒香濃,重酒味食到舔舔脷😋值得一題,場內都有唔少父母帶小朋友到場全部小朋友見到控制得非常之高興同開心😃呢度簡直係小朋友天堂😻見到呢度有比較私隱度高嘅包房服務可以book場搞生日party同埋聚會價錢比我相像中相宜不過唔知疫情,安排上會唔會有改變啦總括嚟講我覺得佢性價比極高!價錢唔貴之餘,嘢食都唔錯上菜速度算係快,服務態度都OK !
好鍾意約朋友喺九龍灣企業廣場MegaBox呢一邊食飯
平日收工人多,感覺比較舒服
餐廳已可愛嘅熊熊為主題
座位好闊落
成間舖頭都係熊仔!少女心大爆發
遊戲間除咗又可愛嘅熊仔同埋玩具之外,仲有好多圖書
有一邊位置可以睇到小朋友喺下邊溜冰
有時會有比賽,都幾好睇

佢有個超正嘅二人套餐,都係$298
是日餐湯係蘑菇忌廉湯
我鍾意佢忌廉湯質地濃郁

法式香草牛油焗田螺
味道濃郁,配上旁邊嘅香滑薯蓉
不錯

鐵板肉眼扒
配上大量粟米同埋薯條,小朋友最愛之選

芝士焗忌廉菠菜龍利柳飯
最有誠意呢個!飯仔係炒底,加咗蛋
新鮮焗出嚟,芝士仲會拉絲!正

白酒忌廉煮藍青口$68
白酒香濃,重酒味
食到舔舔脷😋

值得一題,場內都有唔少父母帶小朋友到場
全部小朋友見到控制得非常之高興同開心😃
呢度簡直係小朋友天堂😻

見到呢度有比較私隱度高嘅包房服務
可以book場搞生日party同埋聚會
價錢比我相像中相宜
不過唔知疫情,安排上會唔會有改變啦

總括嚟講我覺得佢性價比極高!
價錢唔貴之餘,嘢食都唔錯
上菜速度算係快,服務態度都OK !
2021-12-07