2023-02-16
搭電梯時&碌IG常常見到,終於來到.. 來之前睇過OpenRice同IG, 好評的都是同堆人+ 一個專業食評兩邊發~ 不予置評好彩因為做完運動,不想太飽,諗住逐步試吓冇一次叫晒太多🫢先講飲品,e杯藍色嘅嘢(忘記咗個名)係唔錯的,有海鹽味,甜度適中。奶蓋烏龍都ok la, 因為有負皮,但想打卡同比機會,better than expected的表面嗰層嘢就幾好味(除咗奶蓋之外有木糠布甸嗰層木糠之類)。但係烏龍就冇味呢個腐皮壽司都冇乜特別,只是大件,味道vs價錢可以接受。Miami女郎 - 辣味吞拿魚sushi幾好味。另外左口魚裙邊同蟹膏飯味道同口感都唔錯。其實呢個恐龍主題同啲壽司完全冇關係。初頭坐都坐得舒服,但係冇幾耐之後,唔知點解根本全店得幾枱,仲要有兩層,超級多吉枱,但係一定要我哋同人搭枱。就變到好擠迫了。題外話,晚上同埋第二朝肚屙。呢一餐之後食嘅所有嘢都係煮熟晒同埋乾淨。不猜測不評論,可能自己腸胃弱。
好彩因為做完運動,不想太飽,諗住逐步試吓冇一次叫晒太多🫢
呢個腐皮壽司都冇乜特別,只是大件,味道vs價錢可以接受。
其實呢個恐龍主題同啲壽司完全冇關係。
初頭坐都坐得舒服,