2011-05-06
首先行過,開頭企門口個侍應都好好態度係咁介紹入到去啦,咩都叫d試下,點知d刺身無咩味,真係夠凍,未解凍個隻炸野,真係炸得好靚,以為好食點知裡面係未炸熟,生既,仲出水,未解凍就拎去炸既後果試拉麵,等左好耐都未到,問佢,話無收過order,叫我地填過,咁好啦,填過,之後拉麵黎左勁普通,d麵又係無咩味咁多樣野得小食(螺肉,中華沙律,海蜇,八爪魚仔)e d唔係佢地整買返黎既野好食,之後諗住只係叫小食等左3個字都未有野黎問佢,佢又話漏單,叫我地再填過好,再填過,之後,去廁所見d師傅勁得閒打緊psp有無搞錯,d野又未上,我知佢地又漏單,追問佢佢又再話無order,又叫我地填過,我話我比左兩次啦,佢話內裡真係無收過order,叫我地再填,唔係出唔到比我地填左你唔又見左單,又叫我填過,真係火都黎即叫填單走人兩個人三百五十幾蚊,仲要漏單勁嚴重,服務態度差,仲學人收10%服務費真係無下次囉唔想貼錢買難受,真係唔好去
入到去啦,咩都叫d試下,
點知d刺身無咩味,真係夠凍,未解凍個隻
之後諗住只係叫小食
等左3個字都未有野黎
問佢,佢又話漏單,叫我地再填過
好,再填過,
之後,去廁所見d師傅勁得閒打緊psp
有無搞錯,d野又未上,
我知佢地又漏單,追問佢
佢又再話無order,又叫我地填過,
填左你唔又見左單,又叫我填過,真係火都黎
即叫填單走人
真係無下次囉
唔想貼錢買難受,真係唔好去