2005-03-21 22 浏览
個日十點半係旺角唔知食咩,叫到呢間十一點$58,未等到十一點一試囉!間野基本上唔錯,生、熟食唔小,甜品和生果都幾有水準!而且飲品絕對唔係溝水的,幾好!基本上有一陣燒烤味外,不過預了,整體上唔錯!

間野基本上唔錯,生、熟食唔小,甜品和生果都幾有水準!

而且飲品絕對唔係溝水的,幾好!

基本上有一陣燒烤味外,不過預了,整體上唔錯!
(非会员)
2005-02-14 19 浏览
1)抽風系統差=冇抽風系統2)食物似垃圾3)D杯勁油"林林"4)食到一半休息下je,即刻問要唔要D野差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差
1)抽風系統差=冇抽風系統
2)食物似垃圾
3)D杯勁油"林林"
4)食到一半休息下je,即刻問要唔要D野
差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差差
2004-12-29 3 浏览
第二次黎呢到食,原因係...實在好多野食!以韓燒黎講,可以揀既野食真係好多好齊,熟食唔多,但叫做夠,仲有埋甜品,野飲又任飲,$100左右可以食到飽飽兼滿足,真燧唔易搵^_^!不過實在食完成身味,呢個先最麻煩>_<"!
第二次黎呢到食,原因係...實在好多野食!
以韓燒黎講,可以揀既野食真係好多好齊,
熟食唔多,但叫做夠,
仲有埋甜品,野飲又任飲,
$100左右可以食到飽飽兼滿足,
真燧唔易搵^_^!
不過實在食完成身味,呢個先最麻煩>_<"!
2004-10-26 11 浏览
生的和熟的食物都很多,而且還有火鍋料.燒烤食物中,我最喜歡魚和煙肉,而熟食則喜歡雞翼,有時還有咖喱蟹,幾好!其他的還有壽司,泡菜等,但都可以不吃.火鍋方面,材料不算豐富,都是丸啊,菜啊,蝦啊等,無什特別.我反而喜歡將蝦和冬菇放在爐上燒,很正很正.最後,還有甜品及飲品任飲,抵抵抵.唯一不好的地方,是每次吃完後都成面油,衣服還留有油煙味, 所以最好是每個爐上加裝抽氣裝置.
2004-03-09 2 浏览
食來食去都係得牛仔骨同豬扒兩樣.....熟食反而ok但豆腐花就硬o既雪糕得返兩隻味可以唔試o既大家
食來食去都係得牛仔骨同豬扒兩樣.....
熟食反而ok
但豆腐花就硬o既
雪糕得返兩隻味
可以唔試o既大家
2004-02-03 2 浏览
食過0既韓燒,哩間叫比較好,環境同服務間間都差唔多,不過係得哩間有齊我最鍾意食0既野。熟食都幾多,有香葉包雞、無骨鳳爪、麻辣豬耳...生食都ok,最好味係辣豬肉同牛肉。仲有生果、糖水等等,最鍾意係佢有雪糕同豆腐花,飽到死都一定會食齊兩樣<br />
2004-02-02 2 浏览
有一晚同D friends上去食,都幾多食物選擇,有熟食,有韓燒既肉,又有得打鞭爐,有野飲,有甜品又有生果~~不過當然喇~家陣呢個世界咁多菌.乜都要燒熟D好D既~~ 服務黎講我都唔會期望有乜賓至如歸...不過想要乜野,佢地都可以隨傳隨到.ok la 環境黎講~~嘩~~可能係韓燒既特式!非常煙霧彌漫~<br />不過幾熱鬧就真既~食物衛生都算ok,生同熟既食物都分得開左~ D夾都係分開用~ 但係店舖既地下同埋枱面...就好油淋淋feel 囉...應該係果D油煙攪成咁,總括黎講算係抵食~
(非会员)
2004-01-27 13 浏览
個部長既態度完全唔掂呀簡直不知所謂我個fd嗰日唔係幾想食野so就話唔食之後個部長話'你地呢度邊個係唔食野嫁.唔係食野既唔該唔好拎起"快子" '佢而且仲要加埋d好乞人憎既眼神.....嘩~~~我聽完佢講la句野之後幾想XXX佢呀以後都唔去!!!!!!
部長既態度完全唔掂呀
簡直不知所謂
我個fd嗰日唔係幾想食野
so就話唔食
之後個部長
'你地呢度邊個係唔食野嫁.
唔係食野既唔該唔好拎起"快子" '
佢而且仲要加埋d好乞人憎既眼神.....
嘩~~~我聽完佢講la句野之後幾想XXX佢呀
以後都唔去!!!!!!
2004-01-20 15 浏览
夜媽媽11點幾搵野食,到到都閂門咁濟,本來想去留下沙嗲王但又收12點唔serve客,見留上韓陽苑收3點,宵夜時間仲平d於是局住食韓燒,本來我地向來唔太鐘意韓燒因為覺得好油煙,食完出黎成身臭賓賓,但冇計啦鬼叫咁夜得佢開咩入到去的確係煙,但都預左,同漢和唔同,呢度d食物放得幾企理,環境都冇咁污煙脹氣,而且有西瓜汁,漢和就冇,不過食物款式就少d,可能係宵夜時段關係啦,不過竟然有芋絲,好多地方通常冇,因為芋絲比其他打邊爐粉麵貴價d熱葷可以用四個字形容: 凍、乾、硬、醜, 總括而言一句: 唔好食。不過唔緊要啦,反正咁平( $58 一位,打邊爐加$30 ),而且黎得韓燒d熱盤都唔會點吼,主要都係燒肉嫁� 。服務一般,未入去時就好落力拉你入去,入到去就冇咁殷勤招呼你,而且唔多主動收碟,d 碟堆到成座山咁高都冇人理,不過d侍應都唔算冇禮貌0既,叫佢加醬油佢就索線比一碟新0既我地食完好辛苦,因為好臭,仲要又累又眼訓搵車返屋企,下次都係咪搵d咁0既野搞