2023-03-02 3052 浏览
呢間位於旺角鬧市嘅私房菜,位於2樓,適合一班朋友包房慶祝而今日我哋就係去慶祝朋友嘅升職,我哋打電話訂左$5888一圍既菜單 總共有四圍。上到去發現 已經幫我哋預留咗一間房,唔會怕嘈到隔離嘅食客主菜用上西澳龍蝦配芝士伊麵,龍蝦非常新鮮,食落亦都爽口彈牙,再配上濃郁嘅芝士伊麵,味道一流 喺全個晚上的亮點蒜蓉蒸帶子,亦都係其中一個喜出望外嘅菜式。佢用咗金銀蒜加埋粉絲一齊蒸,食落嘅口感非常好,調味亦都唔會話太鹹。燒鵝亦都係呢間舖頭嘅一個好出名嘅菜式。燒鵝用咗荔枝木燒,食落有一陣薰香嘅味道,味道十分特別總括嚟講,呢間餐廳適合多人嘅聚會,姐姐服務態度亦都非常好
呢間位於旺角鬧市嘅私房菜,位於2樓,適合一班朋友包房慶祝

喺全個晚上的亮點

總括嚟講,呢間餐廳適合多人嘅聚會,姐姐服務態度亦都非常好
2022-11-29 2458 浏览
昨晚朋友話試新野,估吾到有驚喜,先來燒鵝除左熱辣辣重有煙薰香味,因為佢用荔枝木燒,所以燒鵝係必食,椒鹽豆腐炸粉好薄而脆卜卜,黃金苦瓜脆粉薄薄而咸香味好好味,清蒸東星班蒸到剛剛,帶子西蘭花D帶子好有鮮味,但送的綠豆糖水就可加多少少臭草就完美😋
2022-07-30 2187 浏览
上星期同朋友去試,這間私房菜不錯.地點方便.私隱度充足 ,員工服務也可以叫了個雞湯翅,湯味濃郁,魚翅厚實,真材實料,好耐未試過咁嘅味道,很好荔枝柴燒鵝,也食到淡淡的香味.整體來講屬於滿意,值得一試👍🏻👍🏻
上星期同朋友去試,這間私房菜不錯.
地點方便.私隱度充足 ,員工服務也可以

荔枝柴燒鵝,也食到淡淡的香味.
整體來講屬於滿意,值得一試👍🏻👍🏻
2022-07-22