2021-04-16 656 浏览
之前已經幫襯過中環店幾次,意大利粉已經食過幾次唔同口味,覺得好好食,所以見佢銅鑼灣新開幕就即刻去幫襯支持,今晚叫左羊架薯條套餐,三文魚蟹子薄荷忌廉意粉,特色腸拼盤,呢3個都係好吸引既野食。羊架會問我幾成熟,好細心,我知出面其他餐廳未必會問到,我揀左7成熟,剛剛好,啱晒我口水,帶點少少紅,軟熟唔un,有4大支。套餐有湯同沙律,餐湯有羅餸湯同蘑菇湯,我揀左蘑菇湯,超夠蘑菇味道,一流。三文魚蟹子薄荷忌廉意粉有驚喜,醬汁有d似魚柳包食落個醬汁個味道,又幾match,下次會再叫黎食,正!特色腸拼盤有3-4款腸,2人分量,價錢抵食
特色腸拼盤有3-4款腸,2人分量,價錢抵食
三文魚蟹子薄荷忌廉意粉
  • 羊架套餐
  • 牛扒
2021-02-23 547 浏览
佢岩岩開個時就好快咁幫襯佢 買左佢個下午茶蕃茄豬扒意 難食到痴左線 意粉唔熟湯底好鹹蕃茄得少少豬扒冇味油淋淋 差唔多成$50你比啲咁既野我食 我食左幾啖都食唔到落去 成口油 好顛 未食過咁難食既野
外卖自取
2021-02-02 526 浏览
係附近搭車見到就試下啦,試過三文治早餐,又試過堂食早餐,味道幾好,份量都足夠,佢地個沙爹牛麵有驚喜,平時去茶記食,d牛係碎濕濕,但佢地d牛係一塊塊,正!拿,講明先,我唔係打手,我真係試過,員工態度真係唔錯,由於成日打電話order早餐,都已經成為熟客喇,下次就試埋晏晝先
2021-01-21 387 浏览
有一日,唔知食咩早餐,經過淘館,員工非常友善,話新開張,外賣餐仲平5蚊添,所以一試,覺得佢哋出品唔錯,餐肉厚切到呢,仲有魚柳超級大件,仲送一個紫薯ball,早餐份量足。之後都幫襯幾次,今日先係食之前影張相,支持下香港本土小店。讚👍🏻
魚柳早餐
外卖自取