2014-08-23 325 浏览
去開旺角諗邊到食, 都係去綜合大樓食夠平啦。去到之後諗唔到食乜, 就選左哩間食, 雖然話係車仔面檔, 但晚餐有好多選擇都係食魚。咁就試下個梅菜蒸「玩」魚腩 試下。等就要耐少少, 但到到手覺得真係正, 35$ 又有湯又有魚又有茶,抵到喊,今時今日好少餐廳仲有咁既價咁既質素, 而且老闆都有禮貌,親切。碗湯唔係外面果d 好重味精果d。,湯幾好飲又有料。條魚蒸得又好味,温度夠, 加埋淡茶。唔。。唔錯唔錯, 份量都足夠有凸。值得推介,希望可以keep 住水準!
值得推介,希望可以keep 住水準!
2011-12-30 95 浏览
一間求其到無朋友嘅食肆平時都會到上海街綜合大樓度幫襯,但第一次食到一間不知所謂的食店!成個場我諗得佢咁難食!叫咗一個魚柳煎雙旦飯時佢話係吉列的得到四粒唔知係咩嘅炸魚粒,兩隻煎到好似假嘅旦,一PAT透明的黑椒汁!賣相已經超嚇人,味道直頭係絕對無下次!
一間求其到無朋友嘅食肆
成個場我諗得佢咁難食!
叫咗一個魚柳煎雙旦飯時佢話係吉列的
賣相已經超嚇人,味道直頭係

絕對無下次!
2011-12-29
(非会员)
2011-12-27 62 浏览
行過旺角, 本來去食農夫飽,不過俾一間紅當當既車仔麵吸引住, 價錢又真係平到無人有,22蚊有個套餐,任間三味,仲要有野食,以為會係垃圾料,點知一飲個湯底,就知佢係有誠意,久違了既蝦角大地魚湯,好多"話"正宗雲吞麵鋪都做唔到,蘿白又正,甜得黎無渣,牛腩又好味,豬大腸更加係無得頂呀,佢仲有好多正野,我一定要慢慢試
2011-12-16
  • 蘿白