大佬早排食過一間新開既餐廳覺得佢CP值好高,所以就帶我去試下🤭我地食左:👉🏻✨澳洲 150 天穀飼黑安格斯西冷牛排✨ $198呢塊西冷牛扒既火候控制得唔錯,切開佢仲見到入面系粉紅色,完全系我想要既熟度;咬落去個下feel到塊牛扒既牛味超濃郁,口感緊實有彈性,正👍🏻配菜仲有香脆薯條、紅黃彩椒同超甜嘅焗番茄仔!一定唔會食唔飽🤩✨黑松露蘑菇忌廉意粉✨ $88爽滑彈牙嘅意粉掛滿晒黏黏稠稠又超濃黑松露味嘅黑松露蘑菇忌廉汁真係不得了,香到一個點😍黑松露愛好者千祈唔好錯過👍🏻✨牛油果安格斯漢堡✨$98牛油果份量頗多,入面塊充滿肉汁既安格斯漢堡亦都好厚之餘仲鋪滿左熱溶咗嘅芝士🤘🏻最正系連個包都烘到外脆內軟熱辣辣,仲要搽滿晒牛油,香甜脆口,超快就比我大佬秒左大半個😂❤️所有食品加$25 仲可以有埋餐湯及沙律一份是日餐湯系-個超濃厚又奶滑旣粟米🌽濃湯,湯入面仲夾雜着好多粟米碎粒,一睇就知系真材實料😍✨藍天梳打✨ $48雖然餐牌冇寫呢杯特飲入面係用咗啲咩去調配,但我feel到佢有陣好清香嘅青蘋果味,酸酸甜甜都幾開胃🫶幾層嘅漸變色仲好吸晴,啱哂打卡添!❤️✨朱古力 ✨ $55呢杯朱古力味道香醇又唔會苦同好甜,真係

我地食左:👉🏻

✨澳洲 150 天穀飼黑安格斯西冷牛排✨ $198

✨黑松露蘑菇忌廉意粉✨ $88

✨牛油果安格斯漢堡✨$98

❤️所有食品加$25 仲可以有埋餐湯及沙律一份

✨藍天梳打✨ $48

✨朱古力 ✨ $55

呢杯朱古力味道香醇又唔會苦同好甜,真係啱晒我口味🤩

呢間餐廳d嘢食高質得梨又唔貴,果然CP值好高❤️又係好滿足嘅一餐呢🤗

🌊The Bay by Cafe au Lait

Mon-Sun 12:00-22:00

📍屯門海皇路23號御海灣地下14號舖

#thebaycafe #屯門美食 #kfoodie #foodie #cafehk #hkfood #屯門
探店 #屯門cafe #香港美食#香港Cafe
2024-02-18 51 浏览
同朋友途經新開餐廳,竟然是隱藏民間寶藏餐廳!!!😍😍😍如同餐廳的主題,一間好吃的餐廳,低調而又精彩,立即同大家分享一下。烤西班牙豬鞍扒(叉燒風味)$178 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟) 豬鞍扒食得多,但叉燒風味的確罕見。顏色鮮艷潤澤,帶微微焦邊,賣相十分吸引。一啖入口,肉質鬆軟,多汁,帶微微甜味,與叉燒醬融合得恍如渾然天成,真的好味到不得了!!!!😍😍伴碟的黃椒紅椒,廚師也先燒軟,激發甜椒的甜味。Carbonara $128 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟) 看似很常見的一道菜式,但高低在於細節裏。店家提供的是正宗的Carbonara❤️❤️!顏色呈金黃蛋黃色,證明主廚以正宗手法,油、蛋及意粉水去烹調,而不是普通忌廉。醬汁香濃,不會太乾,也不會太濕,剛剛掛汁,醬汁充分包裹着每一條意粉。配上芝士碎,每一口盡是滿足。正宗Carbonara,高質且性價比如此的高,令我覺得發掘到隱世寶藏😁😁🙌🏻🙌🏻。乃良經典全日早餐 $128 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟) 香味十足,空氣瀰漫着好吃的味道。牛角包充滿牛油香味,酥皮鬆脆,層層分明。香腸肉質紮實,口感彈牙,必須好評😋😋😋。所有食品加$25 配餐湯及沙律一份今晚的餐湯是周打魚湯,啖啖肉,

烤西班牙豬鞍扒(叉燒風味)$178 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)
烤西班牙豬鞍扒(叉燒風味)

Carbonara $128 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)
Carbonara

乃良經典全日早餐 $128 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)
乃良經典全日早餐

所有食品加$25 配餐湯及沙律一份
今晚的餐湯是周打魚湯,啖啖肉,濃郁香滑😍
沙律是雜菜沙律配意大利黑醋,食材新鮮。

伯爵茶朱古力$60 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)
極度推薦😍這個組合很有創意,一般這種配搭不是茶味重,便是只有朱古力味道。但是沖調師功力十足,真的達到完美的平衡。每一口既有伯爵茶香,也有朱古力的香醇,非常美味。如此特色的飲品,極力推薦大家一試。
伯爵茶朱古力

Americano $42
朋友是愛啡之人,大力拍手盛讚咖啡,表示Very fruity ,越飲越有味道。店內咖啡的選擇非常多元化,手沖咖啡有來自玻利維亞水洗及埃塞俄比亞袋袋發酵,熱愛咖啡的朋友不可錯過。
Americano

茉莉花茶$35
朋友喜愛花茶,茶具非常精緻,有點日式禪味,配合餐廳氣氛,的確令人放鬆。

牛角包窩夫配豆腐雪糕 $68 (爆推🌟🌟🌟🌟🌟)
吃貨永遠用第二個胃食甜品,是日甜品是牛角包窩夫,有三款雪糕分別是朱古力、海鹽及豆腐味可供選擇。我們選了豆腐味的雪糕,熱辣辣的窩夫,香脆鬆軟,配上口感清淡的豆腐雪糕,冷熱交替,濃淡共融,很是滿足。
牛角包窩夫配豆腐雪糕

熱愛烹飪的我,每一道菜也完全感受到主廚的用心,不是每間餐廳也會做到如此細緻。為食的我,真的忍不了立即詢問侍應,言談間才知道原來主廚曾於米芝蓮一星餐廳任職大廚五年,擅長烹飪意大利及fusion菜式。難怪創造出如此獨特的菜式,各位吃貨,一句,不試後悔,一試難忘😋😋。@Big_Big_Foodie

乃良經典全日早餐
伯爵茶朱古力
Americano
牛角包窩夫配豆腐雪糕
2024-02-18 40 浏览
屯門御海灣探朋友,之後去到附近餐廳The Bay 食晚餐,打開餐牌見到菜式,以西式為主而且款式多,又有加入創新元素。餐廳有曾任職米芝蓮一星餐廳嘅大廚主理同烹飪,菜式特別精緻,味道真喺好。首先點了2杯蕃石榴果汁,乾杯 Cheers🍷!主菜點了澳洲150天穀飼黑安格斯西冷牛扒🥩,肉質厚實,牛肉味香濃,放上枱時已經聞到濃郁嘅牛肉香味,新鮮口感且色澤鮮紅。牛油果安格斯漢堡🐂🍔,芝麻麵包鬆軟同搽上牛油,帶有白芝麻的香氣,配料喺爽口清甜牛油果,加上鮮嫩多汁嘅安格斯牛肉、軟嫩白芝士、清新生菜片,口感非常juicy。牛油果蕃茄醬意粉配大虎蝦 🍤🍝虎蝦頗大隻而且口感彈牙,配搭蕃茄醬汁甜中帶酸,意粉索晒醬汁喺好滋味。加$25配餐湯及沙律 🍲🥗是日餐湯喺粟米濃湯,清甜可口。沙律加入意大利醋,好開胃。為咗慶祝開張,依家仲做緊期間限定 takeaway drinks買一送一 ,到2月23日就完啦!The Bay by Cafe au Lait屯門海皇路23號御海灣地下14號舖
屯門御海灣探朋友,
之後去到附近餐廳The Bay 食晚餐,
打開餐牌見到菜式,
以西式為主而且款式多,
又有加入創新元素。

餐廳有曾任職米芝蓮一星餐廳嘅大廚主理同烹飪,
菜式特別精緻,味道真喺好。

首先點了2杯蕃石榴果汁,乾杯 Cheers🍷!
主菜點了澳洲150天穀飼黑安格斯西冷牛扒🥩,
肉質厚實,牛肉味香濃,
放上枱時已經聞到濃郁嘅牛肉香味,
新鮮口感且色澤鮮紅。

牛油果安格斯漢堡🐂🍔,
芝麻麵包鬆軟同搽上牛油,帶有白芝麻的香氣,
配料喺爽口清甜牛油果,加上鮮嫩多汁嘅安格斯牛肉、
軟嫩白芝士、清新生菜片,口感非常juicy。

牛油果蕃茄醬意粉配大虎蝦 🍤🍝
虎蝦頗大隻而且口感彈牙,
配搭蕃茄醬汁甜中帶酸,
意粉索晒醬汁喺好滋味。

加$25配餐湯及沙律 🍲🥗
是日餐湯喺粟米濃湯,清甜可口。
沙律加入意大利醋,好開胃。

買一送一 ,到2月23日就完啦!

The Bay by Cafe au Lait
屯門海皇路23號御海灣地下14號舖

2024-02-18 45 浏览
🎶The Bay by Cafe 🎶海灣餐廳🌊最近屯門御海灣有間新開張的「The Bay cafe」,呢度環境寫意幽靜,一直想找機會試試,這是一間主打歐陸菜式及coffee的餐廳,更有主打特色菜《sirloin steak》、《鰻 魚risotto 》、《Carbonara》及《叉燒西班牙豬鞍架》,環境同食物都頗為吸引,於是搵埋屋企人一齊試下。🐷叉燒西班牙豬鞍架$178豬鞍肉味濃郁,口感爽滑彈牙,香口又惹味,肉厚多汁一啲都唔會乾,配合蜜糖🍯更帶出肉質鮮味🐟鰻魚risotto$88飯口感軟糯,醬汁均勻包住每粒飯,飯粒中層保持咀嚼口感,第意大利飯嘅精髓所在🥰配鰹魚片配搭好吃,鰻魚肥肉厚,魚油充足,爽口及口感都好豐富🍝 黑松露菇忌廉意粉$88香濃的黑松露味道做出來的意粉,感覺特別鮮,特別香。野菇忌廉汁,忌廉味好足,香濃惹味,用來伴意粉好美味!除了味道配合得剛剛好,意粉的口感都彈牙,有口感。野菌份量都夠多,好豐富🐔單骨鷄翼(水牛城風味)$68雞翼係唔少人嘅至愛,呢款菜式肉質嫩滑之餘又有得吮骨,百食不厭(溫馨提示:此雞翼味道比較辣,要食得辣嘅朋友先好叫😉 如果食得微辣嘅,食另外一款柚子雞翼會較好
🎶The Bay by Cafe 🎶海灣餐廳🌊

🐷叉燒西班牙豬鞍架$178

🐟鰻魚risotto$88

🍝 黑松露菇忌廉意粉$88

🐔單骨鷄翼(水牛城風味)$68
(溫馨提示:此雞翼味道比較辣,要食得辣嘅朋友先好叫😉 如果食得微辣嘅,食另外一款柚子雞翼會較好)

飲品跟餐減$20
🍓 草莓朱古力$60(iced)
濃郁的冰草莓朱古力飲品係歐陸西餐的絕佳良伴,朱古力同草莓味並存,讓味覺及視覺都充滿歡樂

🍹百香果蘋果梳打 $48
百香果酸甜的滋味令人著迷,蘋果汁配上百香果的香甜,酸甜口味完美均衡地融入梳打汽中,消滯解膩

🍽️套餐優惠😍
餐湯及沙律(跟餐+$25.00)
周打蜆肉忌廉魚湯&田園沙律

🍽️海灣餐廳 The Bay by Cafe au Lait
📍地址:海皇路23號御海灣地下14號舖
(輕鐵屯門泳池站旁)
☎️電話號碼:34888775
⏰營業時間 星期一至日 12:00 - 22:00
2024-02-05
2024-02-17 52 浏览
聽聞屯門新開左一間cafe,鼻仔好靈嘅我聞到味即刻要去試下先呢間位於御海灣起正輕鐵屯門泳池站隔離嘅cafe- The Bay Cafe采光幾好 落地大玻璃可以望住輕鐵個景出面露天有兩三張枱 响出面食野應該會幾舒服😌今日天氣涼,一坐低叫左杯熱earl grey 茶杯茶壺好可愛 但茶太熱嘅時候一攞個杯會辣手先叫左個一碗好吃的沙律裏面嘅牛油果雞蛋煙熏三文魚沙律配柚子醬甜甜酸酸嘅柚子醬的確好開胃❤️再加上佢地整左個流心蛋出黎 岩岩到枱個陣流心蛋流緊出黎賣相好靚 ❤️响個餐牌度spot到個麻辣帶子意粉 瞬間有興趣呀因為我真係好鐘意食辣 但又唔食得太辣嘅人😅見到麻辣真係好吸引到我🫣黎到之後發現個帶子好大粒 😳😳食落無沙之餘 係新鮮嘅 無急凍個隻味個麻辣同個意粉好夾 煮得香麻但少辣我第一次試呢個佩撘 我覺得幾好👍🏻最後叫左個澳洲穀飼牛西冷牛扒叫左五成熟兩邊煎得好香 裏面半紅半啡 但有少少扒汁流出 但我最impress嘅係配菜佢地配半粗幼薯條同蕃茄仔等蔬果 係好食!佢地醃過晒啲蔬果先煮 同出面嘅烚菜好味好多配起上黎係拉高分左 小心思到位❤️為咗慶祝開張依家仲做緊期間限定 takeaway drinks買一
聽聞屯門新開左一間cafe,鼻仔好靈嘅我聞到味
即刻要去試下先

呢間位於御海灣
起正輕鐵屯門泳池站隔離嘅cafe- The Bay
Cafe采光幾好 落地大玻璃可以望住輕鐵個景
出面露天有兩三張枱 响出面食野應該會幾舒服😌

今日天氣涼,一坐低叫左杯熱earl grey
茶杯茶壺好可愛 但茶太熱嘅時候一攞個杯會辣手

叫左五成熟
兩邊煎得好香 裏面半紅半啡
但有少少扒汁流出
但我最impress嘅係配菜
佢地配半粗幼薯條同蕃茄仔等蔬果 係好食!
佢地醃過晒啲蔬果先煮
同出面嘅烚菜好味好多
配起上黎係拉高分左 小心思到位❤️

為咗慶祝開張
依家仲做緊期間限定 takeaway drinks買一送一
去到2月23日就完啦!

📍The Bay by Cafe au Lait
地址: 香港屯門海皇路23號御海灣地下14號舖
營業時間: Mon-Sun 12:00-22:00

2024-02-06
  • 麻辣帶子意粉
今日帶埋小朋友Babyboss 食飯,呢間係屯門泳池嗰邊新開嘅The Bay Cafe餐廳,乃良集團打造全新形象既餐廳,室內係簡約歐陸風格,無論食物、飲品同環境,都依然打卡一流,大廚曾經喺米芝蓮餐廳工作,CP 值超高,好有水準。❤️照燒鰻魚意大利飯意大利飯好 creamy,用意大利米每一粒好大粒,鰻魚整每一嚿啖啖肉,小朋友食唔停,未見過BabyBoss 我食咁多嘢。❤️澳洲150天穀飼黑安格斯西冷牛扒聽個名就知道對食材有要求,我叫咗三成啱啱好,每一啖肉都係暖,越食越想食,牛扒非常之鮮嫩,配菜嘅薯條屬於粗身,唔會太淋,炸到啱啱好。廚師嘅技巧的確好重要。❤️水牛城風味單骨雞翼諗咗一陣咩叫水牛城風味,原來好似韓式雞翼。❤️Latte杯Latte 拉花好靚,唔捨得飲😝為咗慶祝開張,依家仲做緊期間限定 takeaway drinks買一送一 ,去到2月23日就完啦!
今日帶埋小朋友Babyboss 食飯,
呢間係屯門泳池嗰邊新開嘅The Bay Cafe餐廳,
乃良集團打造全新形象既餐廳,
室內係簡約歐陸風格,
無論食物、飲品同環境,
都依然打卡一流,
大廚曾經喺米芝蓮餐廳工作,
CP 值超高,
好有水準。

❤️照燒鰻魚意大利飯
意大利飯好 creamy,
用意大利米每一粒好大粒,
鰻魚整每一嚿啖啖肉,
小朋友食唔停,
未見過BabyBoss 我食咁多嘢。
照燒鰻魚意大利飯

❤️澳洲150天穀飼黑安格斯西冷牛扒
聽個名就知道對食材有要求,
我叫咗三成啱啱好,
每一啖肉都係暖,
越食越想食,
牛扒非常之鮮嫩,
配菜嘅薯條屬於粗身,
唔會太淋,
炸到啱啱好。
廚師嘅技巧的確好重要。

❤️水牛城風味單骨雞翼
諗咗一陣咩叫水牛城風味,
原來好似韓式雞翼。
水牛城風味單骨雞翼

❤️Latte
杯Latte 拉花好靚,唔捨得飲😝
Latte

照燒鰻魚意大利飯
水牛城風味單骨雞翼
Latte
難得放假,所以唸住入屯門行下順便睇下有咩好嘢食。見到屯門御海灣新開咗一間文青餐廳👩🏻‍🤝‍👩🏼,個Menu又幾多唔同嘅選擇,性價比都好高,所以就決定試吓呢間新餐廳。我自己個人比較鐘意食Carbonara,佢地嘅Carbonara芝士🧀味好濃,鐘意食芝士嘅一定唔可以錯過😋!而且加$25仲可以轉set,會加多一碗餐湯同埋沙律,好味double up😛除左Carbonara之外,職員姐姐仲推介左佢地嘅拿手菜之一「叉燒西班牙豬鞍架」。份量都唔細,加上焗嘅時間啱啱好,每件🐖都好juicy,啲汁加埋d伴碟同薯條真係好正🤭。最後我仲加咗水牛單骨雞翼,味道甜甜辣辣好開胃,好啱做餐前小食😎環境黎講真系好chill,好適合一個人靜靜地hea ,遠離繁囂🤣🤣隔離雖然對住輕鐵站,不過隔音好好,唔會聽到好嘈嘅叮叮聲,而且餐廳嘅服務好好,上每道餸之後都會問下啱唔啱口味,有機會想去試埋dinner😳

午餐
  • Carbonara
2024-02-16 54 浏览
放假梗係要帶小朋友去𝑪𝒉𝒊𝒍𝒍下😎今次我地去左屯門新開既𝑻𝒉𝒆 𝑩𝒂𝒚 𝑪𝒂𝒇𝒆☕️呢度既廚師曾任米芝蓮一星餐廳🥇連同星級團隊挑選優質食材以平民價錢打造精緻創新既料理體驗✨餐廳採用落地玻璃 成個環境非常開揚舒服好適合同朋友/屋企人 情侶拍拖過黎食野💖🍖柚香單骨雞翼雞翼炸得好酥脆~配埋酸酸甜甜既柚子醬十分開胃😋🍝𝑪𝒂𝒓𝒃𝒐𝒏𝒂𝒓𝒂意粉硬度適中 唔會過腍 醬汁味道超濃厚❣️而且每一條意粉都做到掛汁 加埋超多既芝士粉🧀每一啖都超邪惡🤤🥩澳洲150天穀飼黑安格斯西冷牛扒我地揀左五成熟 時間控制得啱啱好 肉質保持到𝒋𝒖𝒊𝒄𝒚之餘亦唔會韌 伴碟既蕃茄仔同青黃椒🫑都係焗過 間住食可以令到個口感冇咁膩👍🏻🍫凍朱古力 & 草莓朱古力兩杯朱古力都超好飲💕同平時餐廳飲開既朱古力差好遠!朱古力味好𝒓𝒊𝒄𝒉 飲落口好𝒔𝒎𝒐𝒐𝒕𝒉好香可可味~草莓果杯飲落有少少似明治三角形果隻士多啤梨🍓朱古力😆
放假梗係要帶小朋友去𝑪𝒉𝒊𝒍𝒍下😎

柚香單骨雞翼
凍朱古力
凍草莓朱古力
2024-02-16 22 浏览
🇦🇺澳洲150日穀飼黑安格斯牛西冷扒🥩(10oz) 叫咗七成熟肉質都唔老😯,仲好嫩滑juicy💦,好新鮮!🍅蕃茄仔同🫑椒仔都慢焗到好淋多汁,好出色!👏🏻 🥑牛油果🥫蕃茄醬🍝意粉配🦐大虎蝦 🦐大虎蝦好彈牙新鮮,牛油果粒配蕃茄醬好夾,🔥熱熱辣辣咁食好過癮! 🥣餐湯及🥗沙律 叫牛扒配餐湯同沙律都只係$2️⃣5️⃣!!是日餐湯係🍲忌廉白汁湯,沙律係黑醋醬汁,勁健康!🙌🏻🍊柚香單骨🍗雞翼 真係有好香🍊柚蜜🍯嘅味道!🐣雞翼新鮮出爐外皮脆卜卜,入面嘅雞肉暖暖哋,一隻接一隻停唔到口!😋 🍓STRAWBERRY 🍊ORANGE SODA🍹 叫牛扒加嘢飲減$2️⃣0️⃣!無論叫主食或小食跟飲品一律減$2️⃣0️⃣!🍓士多啤梨隻味會出啲,🍊橙嘅甜味都試到~ ❤️‍🔥PASSION FRUIT 🍎APPLE SODA 🍹 呢個會酸少少,都係百香果隻味出啲,梳打氣泡過癮!🫧 為咗慶祝開張,依家仲做緊期間限定 takeaway drinks買一送一 ,去到2月23日就完啦!The Bay by Cafe au LaitMon-Sun 12:00-22:00 香港屯門海皇路23號御海灣地下14號舖

The Bay by Cafe au Lait
Mon-Sun 12:00-22:00

香港屯門海皇路23號御海灣地下14號舖
2024-02-16 44 浏览
學校開始放新年假期了,我同細佬仔決定到屯門逛逛,以舒緩平日讀書的壓力和緊張。朋友知道我們對飲食十分講究,介紹了屯門一間質素幾高的餐廳給我。餐廳地址位於御海灣,交通方便,非常鄰近屯門游泳池輕鐵站。環境衛生舒適,相對市中心的餐廳,這裏比較寧靜,可以一邊品嚐美食一邊看着輕鐵的行駛別有一番滋味。🌟周打魚湯別以為只是一個普通的蘑菇忌廉湯,這個周打魚湯的材料十足亦非常香濃又滑,有水準,可見一個普通餐廳也有質素。🌟沙律新鮮沙律菜加車厘茄加醋,好清新開胃。🌟牛油果蕃茄醬意粉大虎蝦大虎蝦相當大隻,煎的時間恰到好處,好新鮮彈牙,意粉以蕃茄醬洋蔥煮,好入味,還有好多牛油果,非常健康好味。🌟澳洲150天穀飼黑安格斯西冷牛扒牛扒煎得外面非常香脆,肉味亦濃,肉質亦唔會太乾,五成熟就最為理想。薯條炸得好脆,外脆內軟,份量都相當多。🍫熱朱古力香濃的朱古力味道不會太甜,拉花亦令人賞心悅目。☕️熱latte咖啡夠香滑,拉花亦很漂亮。

🌟周打魚湯

🌟沙律
新鮮沙律菜加車厘茄加醋,好清新開胃。

🌟牛油果蕃茄醬意粉大虎蝦

🌟澳洲150天穀飼黑安格斯西冷牛扒

🍫熱朱古力
香濃的朱古力味道不會太甜,拉花亦令人賞心悅目。

☕️熱latte
咖啡夠香滑,拉花亦很漂亮。

2024-02-05
今日有機會黎到屯門試吓依間新開嘅cafe,係屯門游泳池輕鐵站隔離,全落地玻璃設計,自然光感覺休閑舒服。鋪頭大約十張枱左右,另外仲有兩三張室外嘅枱可以坐澳洲150天穀飼黑安格斯西冷牛扒🥩 $198牛扒煎到表面焦香,食落入面軟腍有少少牛味,以二百蚊嘅價錢嚟講絕對抵食。配有新鮮炸起嘅粗薯條,比較驚喜嘅係蕃茄同辣椒,兩樣咬落都鮮甜爆汁😂卡邦尼意粉🍝 $128卡邦尼一睇就知係正宗嘅煮法,用上意大利豬面肉,蛋黃同芝士撈成。蛋汁睇顏色都已經睇得出蛋味濃郁,每條意粉都掛滿蛋汁芝士,入口濕潤creamy沙律&雜菜湯 +$25雜菜湯係誠意之作,非常足料,沙律正常質素水牛城單骨雞翼 $68新鮮炸起嘅雞翼好難會唔好食,水牛城醬正常Expresso Tonic $48Macha Chocolate $45每個main都可以平廿蚊叫杯野飲,expresso tonic唔係周圍有得飲,入口醒神,略嫌tonic味重過咖啡味。反而杯macha chocolate唔錯,入口先飲到綠茶嘅味,之後口入面再feel到朱古力嘅香,出嚟效果幾夾所有食物飲品都屬於中上水平,但依個環境仲要唔洗加一嘅話,性價比極高,如果大家到時黎食覺得

澳洲150天穀飼黑安格斯西冷牛扒🥩 $198
卡邦尼意粉

卡邦尼意粉🍝 $128

沙律&雜菜湯 +$25
雜菜湯係誠意之作,非常足料,沙律正常質素
水牛城單骨雞翼

水牛城單骨雞翼 $68
新鮮炸起嘅雞翼好難會唔好食,水牛城醬正常

Expresso Tonic $48
Macha Chocolate $45

所有食物飲品都屬於中上水平,但依個環境仲要唔洗加一嘅話,性價比極高,如果大家到時黎食覺得伏嘅可以同返我講,我會幫大家同餐廳反映返😎
2024-02-03
用餐优惠