2025-05-02
之前食過旺角店,勁鐘意佢哋有火鍋又有正宗泰菜。🔸120分鐘火鍋-Set B 澳洲產下肩胛肉眼餐Set B或以上都有親自捉鮑魚海蝦放題 (A餐+$45就有)名菜五選一:特色泰金烤魚煲/風生水起秘撈雞/藤椒烤魚煲/農家回味雞煲/濃湯花膠雞煲(+$98)我哋揀農家回味雞煲,可以揀大/中/小辣(冇得揀唔辣)。我覺得係好standard嘅惹味港式雞煲,兩個人嘅份量係大約半隻雞。火鍋係另上嘅一人一鍋,所以唔使食完雞煲都打得邊爐。任食肉類最正係澳洲產草飼羊肩肉,幾嫩又唔會太肥。特式煲仔飯任食,由韓式嘅泡菜牛肉芝士煲仔飯到港式嘅金銀蒜開邊蝦煲仔飯都有。甜品區有綿綿冰機,可以自己加配料。而且自助吧每日換新,選擇都好多。好多泰式嘢食都做到九龍城泰菜嘅水準,尤其係自助區嘅泰式鳳爪,同埋QR code點餐嘅泰式串燒。斑蘭糕、椰汁糕好味到encore再encore!
之前食過旺角店,勁鐘意佢哋有火鍋又有正宗泰菜。
🔸120分鐘火鍋-Set B 澳洲產下肩胛肉眼餐
任食肉類最正係澳洲產草飼羊肩肉,幾嫩又唔會太肥。