2010-10-09
唔知點解甘多人話呢間野好, 我就成肚火! 服務態度超差尋日同個friend一起諗住去食dinner, book 左7:00. 遲左3個字到. 點知佢已經比左張臺人. 甘都算la, 始終係我地遲. 甘之後問個女reception 要等幾耐la, 點知佢態度超差, 知吾以對, 同我地講"幾個字" la, 甘我地未等law.點知等左10分鍾, 個女reception 大叫 "四位walk in, 有位" . 跟住我地問佢做咩walk in 都即刻有位. 點知佢即刻改口風, 話係"book" 左ga. 大佬我地四隻耳都聽到'walk in" ga wor.跟住又叫我地等多 "幾個字" . 我地又等左10分鍾, 覺得有d奇怪, 因為明明有人走, 但係都冇叫我地, 同埋又冇檯號比我地. 甘去問笫二個侍應la, 因為之前個女reception態度真係好差. 點知個侍應同我地講其實下次有檯要係8:30 wor, 真係激死人 ! 即走係要等甘耐早響ma, 仲話幾分鍾. d 甘既服務態度真係趕客mei, 個女reception拍得住女導遊"阿珍". 一定唔會再去law
跟住又叫我地等多 "幾個字" .
一定唔會再去law