2009-07-22 10 浏览
同個朋友食晚飯去到先知做緊promotion, 任何小食或飲品加$8 可以轉dinner set. 都唔錯, 有前菜, 意粉同埋一杯飲品. 不過, 要好趕. 去到都成7點幾, 要有優惠就要9點前埋單. 好彩d嘢食都嚟得好快!! 呢度環境都唔錯, 有嘢玩又有歌聽. 不過我冇時間玩呢!! 如果唔係貪佢哋個優惠, 我可以玩埋先走.整體來說, 呢度唔錯!! 個老板好nice, 會問吓我哋對食物嘅意見. 不過間CAFE 唔係咁易搵, 要入咗間士多再上兩層先到. 但係老板話轉個彎見到間地產, 再搭lift 去3樓落一層都得喎. 下次試吓啦!
同個朋友食晚飯
2009-07-21
2009-07-14 27 浏览
果日我地27人去左旺角一間叫樓上雅座cafe 包場,之前都試過晚餐好好味,服務幾好而且餐廳仲裝修得唔錯所以楝呢度帮我朋友攪生日,呢間cafe仲為我地個包場set到好的空間比我地講番D食物,真係幾喜出望外,因為之前包過第二D cafe野食都好一般,但今次呢度整到好以酒店食自助餐咁!影相都影唔切, 第一味滷水雞翼就比人食哂咁滯,好肥美,新鮮,一口食落去D肉汁漏晒出黎,真係好好食,令人感動ge雞翼。 香草蜜汁豬仔脾一D都唔UN,好有豬仔味,惹味極至。水牛城雞翼幾得意,有我至愛ge蕃茄,少少辛辣, 仲有洋葱,好豐富口感。煙肉金菇肥牛卷食完一舊忍唔住再食,好惹味!酥炸墨魚丸,章魚丸好香口,新鮮,有bbq風味,炸到金黃色好靚。炸咖喱角,春卷普通野,冇驚喜....仲有好多野唔寫lar.不過老細幾nice.話menu D野可以比下意見加加減減,所以就返唔同人口味。我覺得呢閒cafe做野幾有heart,所以下次包場都揀呢度。平日食飯又唔貴,D野食又幾好味。不過星期五,六多人會有D嘈,我都寧願平日去。

香草蜜汁豬仔脾
一D都唔UN,好有豬仔味,惹味極至。

煙肉金菇肥牛卷
食完一舊忍唔住再食,好惹味!

酥炸墨魚丸,章魚丸
好香口,新鮮,有bbq風味,炸到金黃色好靚。

炸咖喱角,春卷
普通野,冇驚喜....

包場既食物好多野揀
Cafe setup
煙肉金菇卷,金菇肥牛卷
酥炸墨魚丸,章魚丸(另有三種醬汁)
2009-07-06
$130 (其他)
包場既食物好多野揀
Cafe setup
煙肉金菇卷,金菇肥牛卷
酥炸墨魚丸,章魚丸(另有三種醬汁)