(非会员)
2004-06-17 20 浏览
我昨晚和朋友都東宮吃晚飯,點了一個通菜牛肉煲,桂花燒鱔,糯米雞翼,糖醋骨和兩款糖水!糖水沒有甚麼特別,但通菜牛肉煲和桂花燒鱔就極之美味;糯米雞翼我覺得不錯,但朋友認為略淡!侍應服務殷勤,而我們點了水仙茶,茶也十分清香!而吃了這麼多東西,結帳才$490元,我覺得蠻抵食!
強勢推介佢地的特色點心!定時轉款,但又好好食。
強勢推介佢地的特色點心!定時轉款,但又好好食。
2001-02-14 2 浏览
今天和女友去吃情人節大餐:糯米釀雞翼不俗;龍蝦翅湯很濃,味道佳;燕窩釀蟹蓋的燕窩份量不太小;楊枝金露和甜品也不俗,但饅魚飯飯身太硬。服務方面一般啦。
2000-09-27 11 浏览
係尖沙咀一帶o既酒店內中餐,佢算比到意外驚喜我,服務好,食物一流.三女一男食個二人套餐$218(糯米釀雞翼(金黃色)拼燒肉(脆pop pop) & 瑤柱冬瓜湯(very濃o既瑤柱味和渣) & 兩個(標準小菜) &四碗鰻魚蟹子炒飯(yahoo!粒粒金黃色再落小小XO醬__wonderful) & 糖水(我選楊枝甘露(西柚粒粒&沙田柚粒粒&芒果粒粒配果汁----必試-係一個唔錯消"濟"又醒胃o既糖水) 加點心拼盤$108(可選四款貴價的)真係好飽!!!!!我下個星期會去再食到時再介紹比你地!!!!