2018-12-02
諗唔到旺角有咩平價又清清地嘅嘢食,就行遠少少去左油麻地食呢間。到埗排左十分鐘倒就有位,好彩😌叫左兩個皇牌靚湯,加十蚊做套餐,包飯,菜,飲品。咁抵無理由唔加掛🤭1. 花膠螺片雞煲翅好足料!有半隻雞,同少量花膠螺片。不過湯唔夠味,同埋搵左好耐先搵到啲翅😛因爲睇同花膠好似,仲以為漏左加落個湯到。食落口無一條條翅,七十八蚊唔好期望咁高。有飯有菜有半隻雞,當飲埋個例湯都抵啦😉2. 椰子螺頭花膠雞煲同友人個湯味道差不多,係多左椰子味。如果大家唔想食翅又鍾意椰子味,可以試下,有幾塊椰絲吮下,都唔錯咖🙂另外,我地叫左個南孔雞翼。廿八蚊有四隻。因為漏左單,即叫即炸,所以熱辣辣幾好食😋南孔味同啲雞翼好夾,值得一試。最後我地都食唔哂啲飯,女士們想減肥,剩係飲個湯食埋半隻雞,可能都夠。
到埗排左十分鐘倒就有位,好彩😌
1. 花膠螺片雞煲翅
2. 椰子螺頭花膠雞煲