2009-10-19
睇雜誌見到廣告, 新場試一試都好, $138任飲任食2小時如果你打電話訂枱仲送鐵板燒蝦tim, per head送~~~不過overall我覺得只算係不過不失, 唔係好出色, 不過一定食得飽, 而且類別都唔少刺身/小食/前菜/酢物order左d刺身同前菜, 質素都唔錯, 起碼刺身唔會薄, 不過可惜冇帶子~~~壽司基本上得13款選擇, 當中有八寸gimmick, 其他o既主要都係大路野, 唔突出, 但叫做有得order!!!鐵板燒最令我失望o既item, 因為佢叫得自己做鐵板日本料理, 點解d鐵板野可以咁差!!! 特別係個羊扒, 唔知點解上面會撲粉去燒, 仲要係唔多熟咁上碟, 一咬落去你唔知自己食緊乜law..........乜鐵板野要上粉??? 其他o既燒帶子、芝士生蠔就完全冇想像中咁好...................真係超級失望!!!飲品任飲汽水、kirin beer同熱清酒, 唔知點解佢得熱sake 冇凍, 而且另類d o既飲品都係得熱o既only: 柑桔同利賓納...........唔通唔想買冰??? 還是費事雪??? 不過only飲汽水都抵o既, 原罐上!!!食事係牛肉/
刺身/小食/前菜/酢物
壽司
鐵板燒
飲品
食事
係牛肉/鰻魚/雞肉/叉燒/咖喱---> 拉麵/烏冬/飯.....冇order度所以冇comment
串燒
唔錯, 有d驚喜, 當然唔係最top啦~ 但一般你想食o既都有, 好似雞翼、雞腎、雞軟骨...
一品
主要係鍋物類, 我地都冇order, 不過見到其他人o個d都好大鍋~~~~個樣都唔錯
燒物
我試左多春魚同燒魷魚筒, 還可以啦~不過乾左d
最後o既天婦羅/揚物
試左蝦、露荀同吉列豬扒, 都係乾身左d, 同埋lee間鋪頭鍾意用好厚粉啊~~~
其實2個人食只係試左好少item, 仲有好多類別冇試, 所以comment未必咁全面, 不過抱住一試無坊o既朋友都可以去呀, 起碼任飲汽水同beer可以吹下水食下串燒ma, 我overall俾OK, 因為佢未做到自介O既鐵板~~~應該有進步空間o既