又去左太安樓覓食,見到呢間新開既吐司店,仲發現左佢係黃店☺️決定買黎做午餐嚐下鮮🙆🏼‍♀️———————————🍞和風牛肉吐司 $40 🍞(7.5/10)餐廳主要賣唔同口味既吐司同豬仔包,我就揀左個和風牛肉吐司,真人黎到比我想像中大份,配料仲落左好多,另外送一罐烏龍茶,價錢40蚊都算幾合理~~吐司夾住一大塊炒蛋同日式既牛肉同洋蔥勁足料,除左牛肉本身既照燒汁之外包入面仲搽左千島醬,食落味道幾夾😋不過方包就冇我想像中既個種脆口,食落感覺偏向三文治,就食落冇咁過癮XD總括而言性價比都唔低,同埋太安樓比較少呢一類既野食賣,所以平日諗唔到食咩既呢間會係我係太安樓會回訪既選擇☺️☺️———————😋味道:7.5/10🤵🏻服務:7.5/10💰抵食:7.5/10⏳排隊時間:15分鐘
———————————
🍞和風牛肉吐司 $40 🍞(7.5/10)

———————
😋味道:7.5/10
🤵🏻服務:7.5/10
💰抵食:7.5/10
⏳排隊時間:15分鐘
2021-01-23
15 分钟 (外卖自取)
2021-01-25 191 浏览
個包身整得好脆身。個蛋都好滑,雞係滑雞。上面表面睇落去好豐富咁,食完上面啲料之後去到個底原來就係得返啲沙律菜。😢成個口感有啲唔均勻,開心咗個頭但係個結局係爛尾。因為一開頭個包真係好大好難一口食得晒蛋雞麵包🥯。每次都係逐樣分開食🥪而家仲係試業期間,有烏龍茶送
炒雞滑蛋吐司

成個口感有啲唔均勻,開心咗個頭但係個結局係爛尾。
而家仲係試業期間,有烏龍茶送
2020-12-13 494 浏览
本來見開張試業,我又鍾意食麵包,就買過野菌黑松露吐司試下啦,俾錢時見蝦多士20蚊有8舊,好平又試下啦。返到去食時只係覺得靚靚地,冇諗過影相寫評語。個包都脆,都ok。再試下個細細蝦多士,冇期望既,但試左一舊,好好味喎,蝦膠好厚,一陣就俾阿女清埋。得,會要試其他。(因冇諗過好食,所以冇影相,下次再試先影)*建議唔好用咁細既膠袋放哂所有野,壓到有啲核突,同埋送個罐飲唔好放埋一齊,整濕左個蝦多士就唔脆,但真心覺得抵。

2020-12-07
2020-11-28 358 浏览
行過見佢新開,就望下,間店主要賣脆朱包同吐司為主,款式都算多,仲有啲小食,我叫左個韓式豚肉脆朱包,炸魚薯角。佢地即整,新鮮熱騰騰,所以要耐心等待。炸魚薯角都幾好食,不會炸得太硬,主角個包,好大好脆,內面勁足料,又多汁,好夠味,小小辣,食得出佢用心做,值得一試,價錢合理!