2022-12-12 64 浏览
𝕋𝕊𝕋 • 𝕊𝕥𝕒𝕣𝕍𝕖𝕣𝕤𝕖 星滙演 ⭐️📍尖沙咀麼地道𝟞𝟞號尖沙咀中心𝟛樓:::::::::::::::::::::::::::::: @starverse.hk 毗鄰尖東海傍的海景餐廳🌅 很驚喜餐廳的餐包是提子甜餐包,隨即遞上兩款前菜,分別是質地濃稠的南瓜湯,及日式胡麻醬滑豆腐沙律;小食也是兩款,外層脆炸紫菜包裹著三文魚🍣伴沙律醬;鹹香的36個月伊比利亞火腿配脆薄法包🥓主菜賣相吸引,美國西冷牛扒🥩 ($238) 三成熟,肉質粉嫩帶焦香,加點海鹽已經夠味,配川式炒雜菜,調味很好; 龍蝦扁意粉🦞 ($258)擺碟吸睛,整隻龍蝦啖啖肉,略厭意粉偏油膩,如果乾身點會更好。甜品方面,白桃蛋卷🍑口感輕盈;朱古力蛋糕🍫 正正常常,最後配咖啡或茶。
𝕋𝕊𝕋 • 𝕊𝕥𝕒𝕣𝕍𝕖𝕣𝕤𝕖 星滙演 ⭐️
📍尖沙咀麼地道𝟞𝟞號尖沙咀中心𝟛樓

2022-12-11 76 浏览
朋友生日同佢去左依間都幾隱世嘅西邊餐廳🤓環境幾闊落之餘窗邊位仲對住個尖沙咀海景🌊!𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟Lunch menu:餐湯+餐包:餐湯係南瓜湯~飲落甜甜地同幾creamy🙆🏻‍♀️餐包就係普通嘅提子包配牛油🐟炸三文魚卷(7.7/10)用紫菜包住三文魚再拎去炸🤪咬落去係啖啖三文魚肉,而且唔會勁熟,保留到陣juicy味道!龍蝦意粉🦞 $258(7.3/10)成隻龍蝦擺盤咁上👀!中間啲肉開左出黎同意粉一齊整。整體主要食龍蝦嘅鮮味,加上意粉主要用香料胡椒調味同冇忌廉,食落唔會膩。同埋份量都幾大碟,同朋友share都差啲食唔晒😳🥩美國頂級西冷配炒雜菜 $238(8/10)反而牛扒覺得係成餐最好食嘅!就咁咬牛肉已經好juicy~肥瘦比例剛好😬加埋配嘅汁/胡椒/鹽都已經好好味😎🍫甜品:朱古力撻(7.4/10)食落似雪凍左嘅朱古力😗幾濃朱古力味 𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟

𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟

Lunch menu:

餐湯+餐包:

🐟炸三文魚卷(7.7/10)

龍蝦意粉🦞 $258(7.3/10)

🥩美國頂級西冷配炒雜菜 $238(8/10)

🍫甜品:朱古力撻(7.4/10)
食落似雪凍左嘅朱古力😗幾濃朱古力味

𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟𓃟
最近好喜歡係尖東海旁搵好野食,呢到平日午餐人不算多,環境好靚舒服對住無敵大海景,地方闊落安靜,美中不足中午無live Band和外面天氣唔好,無藍天白雲🥲.🦞龍蝦扁意粉 $258🥩美國頂級西冷配川式炒雜菜 $238.點了兩個set lunch,每一個set lunch都有餐包、湯或沙律、前菜、飲品、甜品,相當豐富!要特別介紹前菜好有誠意!香炸三文魚卷出面係紫菜脆脆中間好大件三文魚😍外脆內軟點芥末沙律醬好好食😋另一款36個月伊比利亞火腿多士同樣好出色👍🏻香濃蒜蓉包上面係大大件ham,好高質😋估到普通set lunch有咁好食的前菜!.到主菜啦!好大件龍蝦🦞好吸睛😂呢個價錢食龍蝦意粉太抵😆西冷牛扒Jo滿喜歡煮得不錯,牛味濃厚五成熟剛好,好好食🥳.已經飽左仲有甜品😂 朱古力蛋糕香濃細滑甜度剛好,水蜜桃卷味道清新,特別要讚杯餐飲,咖啡香濃,奶茶真的茶香奶滑,非常出色👍🏻.呢個價錢可以有咁豐富嘅lunch set,環境又咁舒服,侍應哥哥服務又周到,朋友食完即刻話要再來😆

🦞龍蝦扁意粉 $258
🥩美國頂級西冷配川式炒雜菜 $238

2022-12-06 92 浏览
今晚嚟到位於尖東海旁邊嘅星滙演食晚餐, 餐廳主打西式多國菜, 環境好大, 裝潢有格調, 旁邊一排窗可以飽覽迷人海景, 中間係一個表演舞台, 夜晚會有人表演唱歌, 邊享用美酒佳餚十分有情調!🌟Tuna Tarter吞拿魚他他份量十足, 味道較清爽唔油膩, 食落幾開胃🌟Fresh Tomato Octopus Linguine意粉煮得岩岩好, 口感爽彈, 茄味香濃帶微微辣味, 相當惹味🌟USA Prime Cedar River Striploin 5成熟嘅美國西冷, 外層焦香可口, 內層色澤粉嫩帶油光, 入口油脂甘香, 肉汁豐富, 鮮嫩味美, 配搭川式炒雜菜, 相當特別

🌟Tuna Tarter
吞拿魚他他份量十足, 味道較清爽唔油膩, 食落幾開胃

2022-11-29
2022-12-05 71 浏览
今日去咗位於尖東附近有靚海景睇嘅餐廳到食飯,配埋天花板上面嘅Led 星空屏幕,夜晚仲會有現場音樂表演,都幾relexblack truffle mushroom linguine $168意粉份量好多,軟硬適中,每條意粉都掛滿黑松露醬,味道香濃mussels pot with chorize $148青口好入味,隻隻都好肥美,伴隨辣肉腸粒,夾埋一齊食帶咸香味道,唔錯USA prime cedar river striploin 250g $298叫咗5成熟,上枱已經切開曬,肉質啱啱好,夠粉嫩,牛味濃郁,沾少少鹽已經好好食,伴菜嘅炒雜菌都炒得好香,好濃郁,必食

意粉份量好多,軟硬適中,每條意粉都掛滿黑松露醬,味道香濃

mussels pot with chorize $148

2022-12-05
  • USAPrimeCedarRiverStriploin
2022-12-02 92 浏览
尖沙咀望海景日西餐廳放工諗住去酒吧放鬆吓,減下壓,呢間會所餐廳環境好chill,色彩繽紛的燈飾,每張枱仲有小黃燈可以禁制,侍應會過來,望住維港海景,可以同閨密傾吓偈食吓野放鬆下~座位舒適,燈光昏暗有情調,氣氛浪漫💕中間還有懷舊歌廊供樂隊演奏,播放爵士樂感覺很休閒,適合約會。食物即叫即做,上菜需時,耐心等待,另收一服務費。餐廳是會所,記得去之前做定快速檢測,餐廳都會免費提供快速檢測包唔知食咩好梗係揀晚餐,有齊晒前菜、沙律和主食,6 Course Dinner Menu $788熱烘烘的軟麵包🥯搽牛油即刻溶化入去超級濃郁的龍蝦湯慢煮雞胸沙律🥗雞胸好軟林林,肉質嫩滑,有驚喜。沙律菜的份量比較多,加入辣汁好過癮川式牛肉他他上面加一粒生鵪鶉蛋,撈埋一齊更加嫩滑,牛肉一啲都唔會鹹,帶點中式麻辣香味,但係唔會辣,口感幾得意白酒煮西班牙辣肉腸青口,濃郁的海鮮湯,加上青口一啲都唔腥,而且好入味,有種香味,唔鍾意食青口嘅朋友都覺得唔錯,配上鹹鹹的辣肉腸,重口味之選。X.O.醬大蝦四隻鮮甜爽口彈牙燒大蝦🍤好惹味,XO醬 BB辣,必叫熊本A5和牛配沙律五成熟和牛扒牛味濃郁,好夠腍,配上孜然粉香炒青豆香蘑,美味
尖沙咀望海景日西餐廳

侍應會過來,望住維港海景,可以同閨密傾吓偈食吓野放鬆下~

熱烘烘的軟麵包🥯搽牛油即刻溶化入去

超級濃郁的龍蝦湯

X.O.醬大蝦
四隻鮮甜爽口彈牙燒大蝦🍤好惹味,
XO醬 BB辣,必叫

熊本A5和牛配沙律
五成熟和牛扒牛味濃郁,好夠腍,配上孜然粉香炒青豆香蘑,美味,必叫

Coffee ☕️ tea
伯爵紅茶奶茶

服務質素:8/10
環境舒適度:8/10
ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:8/10
2022-11-29
2022-12-02 56 浏览
今日又嚟到尖東搵嘢食😋呢間餐廳望到維港海景 雖然夜晚咩都睇唔到 日頭嚟個景應該唔錯 餐廳佈局幾有格調~🍴Brie Cheese $88叫咗個炸brie cheese做前菜 擺盤好靚😍一層香脆嘅炸皮包住軟滑嘅brie cheese 充滿香濃奶油味😋🍴Pan Seared Lamb Rack $188香煎羊架配薯菜 羊架肉質鮮嫩 好厚肉👍🏻食唔到有羶味 配埋蕃茄整成嘅醬汁好開胃😋🍴Spanish IBP Pork Rack Brussels Sprouts $238豬鞍經過慢煮肉質嫩滑☺️仲有鹹甜嘅醬汁加咗營養豐富嘅椰菜仔做配菜 食落多汁 唔會苦澀🍴Traffle Fries $88仲叫咗個松露醬薯條配主菜嚟食 啲薯條唔會炸到乾柴 松露醬同薯條好夾❤️

🍴Brie Cheese $88

🍴Pan Seared Lamb Rack $188

豬鞍經過慢煮肉質嫩滑☺️仲有鹹甜嘅醬汁
加咗營養豐富嘅椰菜仔做配菜 食落多汁 唔會苦澀

🍴Traffle Fries $88

2022-12-01 83 浏览
星滙演 @starverse.hk 毗鄰尖東海傍 設落地玻璃可以180度欣賞到維港的日與夜!景色無遮擋餐廳內設有大型舞台🥁每晚呈獻現場音樂表演世界盃期間還播放賽事 一次過滿足三個願望·Slow cook 36 hours short ribs 🐮牛小排油花分佈均勻 質地肥嫩柔軟 味道甘甜經慢煮36小時之後🥩再用高溫快速煎香表面做到外薄脆 內粉嫩多汁嘅效果 可蘸上醬汁提鮮伴碟有意大利飯 米粒短圓飽滿 creamy帶咬口.Black truffle mushroom linguine 🍄相信黑松露雜菌意大利粉這道菜對大家不陌生 黑松露味香氣撲鼻🍝麵條順滑彈牙 掛滿醬汁味道非常濃郁 雜菌也炒得好好吃 重牛油香味整體份量都很多 一大盤的 單點已經夠2人分享·Cheesy potato wedges 🥔烤薯角不用油炸的版本 感覺健康一些 冇咁油膩芝士毫不吝嗇🧀輕易做出澎湃拉絲 調味適中如果想試多啲菜式 不妨試晚市套餐 更附餐酒添
可以180度欣賞到維港的日與夜!景色無遮擋
Cheesy potato wedges 🥔
烤薯角不用油炸的版本 感覺健康一些 冇咁油膩
芝士毫不吝嗇🧀輕易做出澎湃拉絲 調味適中
如果想試多啲菜式 不妨試晚市套餐 更附餐酒添
  • Slow Cook 36 Hours Short Ribs
2022-11-29 66 浏览
呢間餐廳好大好有空間感 令人感覺好舒服而內裏燈光柔和 中間有舞台比Live Band表演旁邊有鋼琴 邊食飯邊聽演奏真係好有氣氛!😚✨吞拿魚他他Tuna Tarter $148要讚既一道前菜😍😍😍賣相精緻而且味道出色!下面嗰層吞拿魚粒刺身 上面係牛油果蓉食得出帶點酸酸味味的 好開胃😋超級推薦🙌🏻🙌🏻✨美國頂級肉眼配川式炒雜菜USA Prime Cedar River Striploin $298賣相好吸引嘅美國肉眼扒🥩我叫咗4 成熟 Medium Rare牛扒上碟嘅時候已經切好一塊塊每一舊肉芯都呈現出鮮嫩嘅粉紅色咬入口好滑嫩 我就鍾意沾少少鹽食配菜炒蘑菇都一樣咁出色 好正😋😋✨Fresh Tomato Octopus Linguine $168有驚喜既蕃茄八爪魚意粉🐙意粉煮得軟硬適中意粉醬係帶有蕃茄味同少少酸辣仲有好多八爪魚圈 好足料👍🏼最後好難忘既係餐廳既職員都好有禮貌 服務好好🥰走既時候仲幫我地撳定lift ☺️好甜心👍🏼
呢間餐廳好大好有空間感 令人感覺好舒服
而內裏燈光柔和 中間有舞台比Live Band表演
旁邊有鋼琴 邊食飯邊聽演奏真係好有氣氛!😚

✨吞拿魚他他Tuna Tarter $148
要讚既一道前菜😍😍😍
賣相精緻而且味道出色!
下面嗰層吞拿魚粒刺身 上面係牛油果蓉

最後好難忘既係餐廳既職員都好有禮貌 服務好好🥰
走既時候仲幫我地撳定lift ☺️
好甜心👍🏼
2022-11-28 57 浏览
星滙演 (尖沙咀)📍尖沙咀麼地道66號尖沙咀中心3樓🤍尖沙咀同屋企人行完街,一家大細又唔想逼,去左間星滙演,位置超大,好舒服,定期都會有live band ,當日叫左一個套餐$688有牛肉他他、牛小排、餐湯、白酒😝🤍牛油配烘過既熱包,點返d南瓜湯黎食,一流😛👍🏻川式牛肉他他生蛋蛋黃醬加強左口感,洋蔥粒令到更加爽口同埋有少少辣味,蕃茄粒在粒粒米飯的上面,非常juicy 👍🏻36小時慢煮牛小排大約十塊牛小排加秘製醬汁,牛肉細嫩幼滑,配埋醬汁感覺一絕😛👍🏻白酒餐廳環境好華麗,面向海景,播放住悠慢既情歌,最好就係飲返杯白酒,非常有情調,一家大細又岩,情侶都岩呢個環境食飯😛另外餐廳外圍睇到好多霓虹燈擺設,餐桌上有漏斗的燈飾,氣氛一流😝👍🏻黑松露蘑菇扁意粉$168重黑松露醬既意粉,超多蘑菇,散叫既意粉都幾大碟,叫左套餐,又一家大細既可以添加意粉

星滙演 (尖沙咀)
📍尖沙咀麼地道66號尖沙咀中心3樓

🤍牛油配烘過既熱包,點返d南瓜湯黎食,一流😛

👍🏻川式牛肉他他

👍🏻36小時慢煮牛小排
大約十塊牛小排加秘製醬汁,牛肉細嫩幼滑,配埋醬汁感覺一絕😛

👍🏻白酒

👍🏻黑松露蘑菇扁意粉$168

2022-11-26 65 浏览
上星期試左間靚靚西餐廳,𝗟𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗦𝗲𝘁性價比都唔錯💕窗邊位睇到哂香港維港景,夜晚仲睇到幻彩泳香江超有𝗳𝗲𝗲𝗹!!🫶🏻 𝗟𝘂𝗻𝗰𝗵 𝗦𝗲𝘁包左餐包+湯/沙律+主菜+甜品+飲品~南瓜湯濃郁得黎仲好𝗰𝗿𝗲𝗮𝗺𝘆😆沙律正正常都幾大碟!❥美國頂級西冷配川式炒雜菜 (💰𝟮𝟯𝟴)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰/𝟱牛排𝗷𝘂𝗶𝗰𝘆得黎牛味濃郁🤤加埋岩鹽調味味道岩岩好🥰佢地既醬汁都幾有誠意好特別🤣不過配菜就偏咸🙈❥ 日式拖羅炒飯配鰻魚卷 (💰𝟭𝟴𝟴)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟱/𝟱同張圖有少少唔同🤣但味道唔差既~炒飯粒粒分明唔會過咸,鰻魚大大條啖啖肉🤭❥ 𝗣𝗲𝗮𝗰𝗵 𝗥𝗼𝗹𝗹/ 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲 𝗖𝗮𝗸𝗲𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟱/𝟱甜品就不過不失,正常水準🙈🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟳.𝟯/𝟭𝟬

❥美國頂級西冷配川式炒雜菜 (💰𝟮𝟯𝟴)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟰/𝟱

❥ 日式拖羅炒飯配鰻魚卷 (💰𝟭𝟴𝟴)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟱/𝟱

❥ 𝗣𝗲𝗮𝗰𝗵 𝗥𝗼𝗹𝗹/ 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼𝗹𝗮𝘁𝗲 𝗖𝗮𝗸𝗲
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 𝟯.𝟱/𝟱
甜品就不過不失,正常水準🙈

🔸𝙍𝙖𝙩𝙞𝙣𝙜: 𝟳.𝟯/𝟭𝟬
2022-11-25 74 浏览
景色優美,食物質數好好,只是有少少煙味,但尖沙咀,四個菜午餐價錢,十分滿意。因為開業只有半年,所以客人不多,加上大廈已有一定食肆,因為有優惠,抵食。 可能晚上有樂隊及酒巴,感覺有點煙味景色優美,食物質數好好,只是有少少煙味,但尖沙咀,四個菜午餐價錢,十分滿意。因為開業只有半年,所以客人不多,加上大廈已有一定食肆,因為有優惠,抵食。 可能晚上有樂隊及酒巴,感覺有點煙味景色優美,食物質數好好,只是有少少煙味,但尖沙咀,四個菜午餐價錢,十分滿意。因為開業只有半年,所以客人不多,加上大廈已有一定食肆,因為有優惠,抵食。 可能晚上有樂隊及酒巴,感覺有點煙味

2022-11-25
2022-11-17 75 浏览
唔多人認識嘅一間靚景西餐廳,坐落喺尖沙咀中心3樓,望住海旁夜景真係己有feel,好有情調,啱晒情侶嚟💕💕這間餐廳吞拿魚他他比較有名,但今天的朋友不吃生冷野,所以只叫了美國西冷牛扒同埋番茄八爪魚意粉🤩美國西冷牛扒 $298叫咗五成熟,廚師掌控生熟程度不錯,唔會有血水,咬落去夠冧,同時亦都不失牛肉嘅濃味🤤🤤🤩番茄八爪魚意粉 $168本身冇抱住好大期望食呢個意粉,但原來辣辣地😝😝,八爪魚份量都算多,每啖食意粉都有八爪魚,都幾鮮味🥰🥰🤩炸雞軟骨$68作為前菜不錯,適合同朋友一路飲嘢一路食😍😍一上碟覺得好香,喺高級餐廳食雞軟骨都會覺得好食啲🙈🙈🙈總括來講,這間餐廳唔算很貴, 一塊牛扒都只係$300連加一,如果飲酒嘅朋友,叫杯紅酒,望住個景真係唔錯☺️☺️☺️

🤩美國西冷牛扒 $298

🤩番茄八爪魚意粉 $168

🤩炸雞軟骨$68

其實香港🇭🇰真係好靚🫶🏻望維港靚靚海景食☀️𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡🍽窗口🪟位置夠多,淨睇景🌊都已經夠開心🥳夜景🌌再加埋𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐁𝐚𝐧𝐝🎸應該仲正~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ☀️Lunch Menu ($148 - $258)☀️Fresh Bread : 加熱左既提子餐包仔🍇 .▪ Starter (𝐂𝐡𝐨𝐨𝐬𝐞 𝟏 𝐨𝐟 𝟐)▫️Daily Soup : 甜甜南瓜湯🎃▫️Mix Salad : 日式胡麻醬滑豆腐沙律🥗.▪Appetizer (𝐂𝐡𝐨𝐨𝐬𝐞 𝟏 𝐨𝐟 𝟐)▫️Deep Fried Salmon Sushi外層紫菜炸得超脆✨,中間包住既三文魚🐟仲可以點埋旁邊既𝐖𝐚𝐬𝐚𝐛𝐢沙律醬💚.▫️36-Mth IBP Hams Toast超脆薄薄法包🥖,搽左牛油🧈先再加上軟軟既火腿🐖.▪Mains▫️Lobster Linguine ($258)勁有睇頭咁原隻擺番好🦞係咪想問我中間個身呢?🧐拆左肉擺番係中間啦😏頭入仲有龍蝦籽🧡 • 鉗仲有勁多肉意粉軟硬度岩岩好🍝.▫️USA Prime Cedar River Striploin ($238)揀左𝐌𝐞𝐝𝐢𝐮𝐦

其實香港🇭🇰真係好靚🫶🏻
望維港靚靚海景食☀️𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡🍽
窗口🪟位置夠多,淨睇景🌊都已經夠開心🥳
夜景🌌再加埋𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐁𝐚𝐧𝐝🎸應該仲正

☀️Lunch Menu ($148 - $258)☀️
Fresh Bread : 加熱左既提子餐包仔🍇
▪ Starter (𝐂𝐡𝐨𝐨𝐬𝐞 𝟏 𝐨𝐟 𝟐)
▫️Daily Soup : 甜甜南瓜湯🎃
▫️Mix Salad : 日式胡麻醬滑豆腐沙律🥗
Daily Soup  •  Fresh  Bread
Mix  Salad  🥗

▪Appetizer (𝐂𝐡𝐨𝐨𝐬𝐞 𝟏 𝐨𝐟 𝟐)
▫️Deep Fried Salmon Sushi
外層紫菜炸得超脆✨,中間包住既三文魚🐟
仲可以點埋旁邊既𝐖𝐚𝐬𝐚𝐛𝐢沙律醬💚
▫️36-Mth IBP Hams Toast
超脆薄薄法包🥖,搽左牛油🧈
先再加上軟軟既火腿🐖
36-Mth IBP Hams Toast • Deep Fried Salmon Sushi

▪Mains
▫️Lobster Linguine ($258)
勁有睇頭咁原隻擺番好🦞
係咪想問我中間個身呢?🧐
拆左肉擺番係中間啦😏
頭入仲有龍蝦籽🧡 • 鉗仲有勁多肉
意粉軟硬度岩岩好🍝
Lobster Linguine
Lobster Linguine

揀左𝐌𝐞𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐑𝐚𝐫𝐞💗,大廚👨🏻‍🍳已幫你切好埋
肉質🥩好淋 • 好嫩 • 牛味又濃🐃
旁邊既汁甜甜地,不過我覺得唔洗點已夠味🧂
旁邊配既雜菜🥬(菇菇 • 荷蘭豆)係用川式調味🥢
食落帶有花椒味,但唔會好辣🤪

▪Daily Dessert
▫️Chocolate Cake 🍫
▫️Cinnamon • Apple Roll Cake 🤎🍎
是日精選都有𝟐款揀🙊
肉桂蘋果🤎🍎清香𝐝,但我鍾意朱古力多𝐝🍫
Daily  Dessert
Daily  Dessert

▪Drinks (Included Coffee or Tea)
▫️Hot • Coffee
啡偏𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲🤎,提供既奶有加熱🥛
▫️Iced • Lemon Tea🍋

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺指定時段仲有𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐛𝐚𝐧𝐝表演🎤🎸,雖然我去既時段冇表演,但餐廳都會播住經典歌曲🎶,舞台位開住閃閃變色燈🪩
🔺會定期轉𝐌𝐞𝐧𝐮📖,可留意餐廳𝐈𝐆📱
🔺餐廳有提供一次性口罩套 • 濕紙巾
🔺店員哥哥有主動拎𝐒𝐡𝐚𝐫𝐞 𝐏𝐥𝐚𝐭𝐞俾我地🤗
以前在尖沙咀返工都未有發現原來尖東海傍有不少餐廳,吹著涼涼的海風,就選了一間幾有格調的西餐廳·1️⃣USA Prime Cedar River Striploin 250g ($298)五成熟的西冷煎得恰到好處,不會過熟,好香牛味,不用蘸其他醬汁或調味料都好食,伴碟的炒雜菌亦炒得好香口🤤·2️⃣Pan Seared Lamb Rack ($188)一碟有三件羊架,底層還有薯仔和蕃茄醬,羊架肉質肥美,没有羶味👍🏻·3️⃣Cajun Chicken Wings ($88)雞翼炸得好香,熱辣辣,肉質嫩滑,每隻都大大隻·環境舒適有格調,坐窗邊會有海景,還播著不少懷舊英文歌,推介大家聖誕節去訂位試下😚
3️⃣Cajun Chicken Wings ($88)
雞翼炸得好香,熱辣辣,肉質嫩滑,每隻都大大隻