2005-03-31 19 浏览
今次係我第一次幫親, 因為本人原本係唔鍾意飲咖啡~ ~但今朝早心血來潮, 買左一杯新出既"棉花糖朱古力咖啡" hot and regular size.....都唔錯, 又唔會太甜!!!不過朝早無咩人係個度, 外買人又唔多, 我去個時仲無人tim....之後先有小貓幾隻黎幫親....所以都唔洗等好耐....值得一讚既係....佢地d 服務好好, 我入到去唔知叫咩好, 佢地會介紹d野俾你....又會問你洗唔洗少甜, 服務態度非常好~ ~笑容又夠~ 好nice~ ~

(非会员)
2005-03-28 21 浏览
Starbucks o既咖啡一向唔錯,先前係APM 未開晒之前o黎過,可能人唔多o既關係,坐得幾舒服.前兩日行過,嘩,多人到喊.......已經冇晒mood 坐o係到飲,以後都係外賣好過啦.叫左杯Iced Mocha,略嫌唔夠朱古力味,同埋好似咁多冰咁o既???? 店員話每一個月都會有2 款special o既cake, 三月o個兩款係芒果慕士芝士同咖啡酒蛋糕, 前者未試,後者咖啡味稍遜,不過好幼滑,值得一試