(非会员)
2008-02-05 12 浏览
觀塘工業區黎講, 真係無乜日本餐廳, 有果d都要行好遠, 所以揀左呢間食lunch, d侍應又惡又態度極之差, 明明12點去到好多位無人, 都要你齊晒人先俾入去坐一坐底就即刻黑晒面口催人快d叫野食, 未食完就執台拎走你d食物, 仲要不停催快d埋單, 個侍應姐姐直頭粗聲粗氣叫我地埋左單先啦, 巴之閉!! 真係食到成肚氣d餐又貴, 起碼五, 六拾蚊, 仲要好難食, 定食又無前茶, 個招牌銀鱈魚又硬又燶, 真係食到成肚氣加成肚火! 從未見過咁差劣既日式餐廰, 俾氣d客受, 完全無禮貌, 好似好唔歡迎你地入去幫親咁!!!
(非会员)
2006-12-29 12 浏览
幾十元一個lunch, 食物質素都OK的, 但湯麵是咸到要求佢比杯水來沖淡的程度, 如非這樣跟他們投訴, 他們是絕不會給客人一杯水的.食物吃完, 剛開始飲餐飲, 他們己極速執拾枱面及要我們出去埋單. 我們四個人, 到兩個人飲完時己經被叫了三次. 我們堅持飲完才走, 前後被趕了五次.隔離枱都同一命運.離開時發覺, 其實只有四個人在等位. 成間餐廳幾十張枱, 有需要硬迫我們這兩張嗎?付款時順便和收銀投訴, 她的態度似想投訴番我們多D囉.唉, 工廠區搵食艱難, 恐怕點寫衰佢都唔會影響佢的了. 希望附近快D開多D餐廳, 等我們不用再受氣啦.

付款時順便和收銀投訴, 她的態度似想投訴番我們多D囉.

2006-10-20 1 浏览
1.竜田炸雞定食$48~~炸雞麻麻,因為太薄身,但個汁好正,酸酸辣辣咁.2.銀雪魚照燒定食$65~~好一般,唔值$65囉.3.日竜什錦魚生飯$65~~waitress話今日無海膽,改為帶子.上枱後發覺帶子都幾好.而其他刺身有三文魚二片,熟蝦二隻,螺,北寄貝一片,劍魚一片,吞拿魚一片,好甜的玉子二片,碗飯亦好大碗的,食唔曬.4.炒風味牛肉飯$45~~好正.好多洋蔥,個汁亦好好味.
2.銀雪魚照燒定食$65~~好一般,唔值$65囉.
4.炒風味牛肉飯$45~~好正.好多洋蔥,個汁亦好好味.
2006-08-18 1 浏览
同意之前的朋友講法,Lunch time確實好亂.但質品OK喎.1.刺身定食$58~甜蝦刺身,三文魚刺身,吞拿魚刺身,海膽及魷魚刺身,麵豉湯,白飯及飲品.2.泡菜鍋定食$48~個鍋的湯幾好,入面不是牛肉,是豚肉.仲有麵豉湯,白飯,飲品及甜品.我會再去的.
我會再去的.
2006-02-15 1 浏览
AROUND $42 切片三文魚生飯! D待應LUNCH TIME 好亂, D SET 前菜果D 比錯晒人!不過三文魚足料! 夠配飯食!
不過三文魚足料! 夠配飯食!
2005-10-17 1 浏览
即使你2個人LUNCH ,我唸黎呢度都要BOOK !( SO 唔講唔知2個都可以BOOK )呢度都有泡菜煲食, ! 壽司定食就越黎越細件! 待應態度就差差差~
即使你2個人LUNCH ,我唸黎呢度都要BOOK !
( SO 唔講唔知2個都可以BOOK )

呢度都有泡菜煲食, ! 壽司定食就越黎越細件!

待應態度就差差差~
2005-03-10 7 浏览
一個lunch 都要$40-50 , 唔係個個都食得到! 但偏偏工業區內,唔太多日本料理, SO 佢長做長有, 佢前身都係鴻圖道大家樂對面! 由細單位轉大單位,都FULL 場, 並不一定係好食!