2016-09-05 500 浏览
真是中晒伏的一餐呀,已經好耐無試過咁架啦,真是唔寫出來唔得,今晚簡直好黑仔呀 👿👿👿今晚放學後好肚餓,見呢間野寫自己出名係魚蛋王,而且又唔係貴咪走入去試下囉,點知咁就出事啦,難吃到救命呀我一入到去就叫魚蛋河,以為會正常速度啦,點知後來的客人點的雞飯,咖哩飯就快;之後另一位鬼佬來早過我,佢碗粉才剛剛先到咋;要我催佢地,先見到個廚房佬係凍椻度攞d 魚蛋出來,我就心諗不妙啦,total 等左成15分鐘碗粉先到。好啦,諗住快d 吃完搭車回家,一飲佢的湯嘩淡到呢,又寡清清;算我都知唔洗有期望,點知一吃粒魚蛋就出事啦,點形容佢好呢,好似有d 怪味定係臭味咁,簡單d 講就係仲難吃過d 街市魚蛋呀,救命呀!!!仲有魚片一樣係難吃囉!!!好啦,同個女侍應講話d 魚蛋有怪味,好似變變地咁,以為佢會主動問我換其他野啦,點知佢話要試下先喎,仲話可能係腥味姐,係正常喎,我話唔係囉,佢先至問我要換什麼?我問佢有咩簡,佢話牛腩會快d, 雲吞都ok 可以換5粒比我,於是我就要左雲吞,覺得會比較穩陣d, 點知又係唔掂雲吞餡裡面的肥肉就大把,蝦肉就少得可憐,豬肉麻麻,總之就係唔好吃我吃一半吐一半,真是救命呀呢26蚊真是超

仲有魚片一樣係難吃囉!!!
我吃一半吐一半,真是救命呀
呢26蚊真是超超超唔值呀!!!
2016-09-05
等候时间
15 分钟 (堂食)
$26 (宵夜)
2016-02-24 354 浏览
一坐下兩位靚女就面帶親切的笑容,給我介紹了幾個小菜,有特級好味的豬手,花椒八角很入味, 綿綿而不鬆散(一絕), 再嚟炸乳鴿,很大隻但肉軟軟的一點都不會死實實,再到是蠔油介蘭,正常的油菜一碟,最後到的也是最有驚喜的淨豬雜,爽而入味,沒有(蘇味)也沒有雪味,這小舖價錢十分大眾化,服務又很到位,不需求多餘的禮貌,但求實際的親切感,在這人來人往,三教九流的地方,很用心的小店真的少之有少,希望他們能一直保持這份心機長做下去,我就不用再找其他地方吃飯😀。一流的豬雜大大隻的乳鴿油菜一碟以後的飯堂二人餐很抵食
一流的豬雜
大大隻的乳鴿
正常的油菜
油菜一碟
以後的飯堂
二人餐很抵食
  • 豬手,雲吞,淨豬雜