(非会员)
2007-12-20 148 浏览
成發前幾年D野食都仲OK既, 但係而家直頭不知所謂, 普通一個太極炒飯同福建炒飯都炒到超核核突突, 2碟都係睇落去簡直就可以想像到佢將其他客人食剩既野炒晒出黎俾你食咁, 碟飯仲要收人$ 39 蚊, D伙記又9唔搭8 , D蝦又唔新鮮又臭, 湯米好明顯係一PAT野, 又碎又鞋, D皂水麵又杰達達, 餓死都唔去食啦. 我都想有相俾你地睇有幾難食, 但係我冇影到, 不過其他食家都可以去試下係咪真係咁差.
2007-09-21 116 浏览
我幾歲就來食食左甘幾年喇而家都係咁旺記得以前細個小朋友心態好搞笑最喜歡媽媽返學前帶我出街食早餐唔駛捱麵包就高興到不得了成個上晝都好開心但比我有得揀我最鍾意呢間成發因為有卡位高級過大牌檔同埋間爛鬼陽光先(小朋友心態)涷奶茶又好味入面真的一室香味最重要係個早餐火通通粉通粉湯底夠咸又夠熱上面D火腿大大條又熱真係幾好食仲有個餐包係用小麥包夾熱炒蛋真係好好食雖然而家大個左好少來因為價錢貴D 下午茶同晚飯比較貴但有時來食水準都係好好食D小炒好似花技片都好唔錯仲有個娶返來個事頭婆超正真係有D MODEL水準(10年前而家唔知點??)真係唔明個老闆咁柒成個大陸佬咁點娶佢返來但要彈係間餐廳尤其個TOILET真係好污糟賴都唔想去仲有好味涷奶茶雖然好飲但次次飲完都肚痛呢個真係要改改另外我也想推薦下呢間麵包外賣好食下午時仲好平$5有3個迷你飽個SIZE有如正常包大用料又足我成日行過都買
我幾歲就來食食左甘幾年喇
而家都係咁旺

記得以前細個小朋友心態好搞笑
最喜歡媽媽返學前帶我出街食早餐

下午茶同晚飯比較貴
但有時來食水準都係好好食
D小炒好似花技片都好唔錯
仲有個娶返來個事頭婆超正
真係有D MODEL水準(10年前而家唔知點??)
真係唔明個老闆咁柒

用料又足我成日行過都買
2007-09-21 86 浏览
我幾歲就來食食左甘幾年喇
而家都係咁旺

記得以前細個小朋友心態好搞笑
最喜歡媽媽返學前帶我出街食早餐

下午茶同晚飯比較貴
但有時來食水準都係好好食
D小炒好似花技片都好唔錯
仲有個娶返來個事頭婆超正
真係有D MODEL水準(10年前而家唔知點??)
真係唔明個老闆咁柒

好食下午時仲好平
$5有3個迷你飽個SIZE有如正常包大
用料又足我成日行過都買
2007-08-02 85 浏览
個飯幾好食~~外賣又送得快,,,,最低消費$30,,當然地方唔同,,唔同收費啦~~不過我本來要$50先送ge,,佢\話是但,,個飯$27都送,,仲有一杯檸樂,,一個湯,,但係要+$5車費-,-\"\"即係total$32。
2006-11-21 22 浏览
記得年前落泊的日子,此間位於彩雲的茶記,差不多隔日便光顧.在彩雲的短短一個月學習生涯,談不上學到什麼,只係視為一個避難所.每日午飯,也要將就.來此店的原因,無非係"經濟實惠"這四個字作崇.一個餐有餐飲,有湯,加個焗飯,都係廿二三左右.吃得飽飽,整整齊齊,當然談不上美食.圖中的焗牛利飯,飯底略略炒過,上面的茄汁醬,一味得個酸.牛利別樹一格,因為汁醬全不入味.兩者之間,不相往還.偶然路過,也會回想三年多前,那一段艱難日子.那時候的同學,散學之後,再無音訊,不知道他/她們今日如何?
記得年前落泊的日子,此間位於彩雲的茶記,差不多隔日便光顧.

2005-07-28 27 浏览
腿旦治有旦腿生菜番茄沙律醬,算多料,亦見健康均衡,加埋野飲都係九蚊,做早餐都幾好。但要留意阿姐有時會聽錯野拿錯野,例如:腿旦變芝旦,腿旦治變腿旦包,睇下佢地有冇拿錯先好走。

2005-02-09 33 浏览
雞脾奇差,超乾又無味。粥品不錯,夠綿但有味精。牛柳夠林,黑椒汁夠香辣,焗飯即叫即焗都夠正,奶茶又好飲,但整體都係普通。