餐厅: 慢理牆城
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-05-10 59 浏览
約左幾次終於黎試到🐉呢間一直bookmark左想去好耐,約左起碼三次今次終於去到😂係條街搵左好耐個入口到底係邊,原來係間酒店入面;入到去雖然比想像中細,但佈置到好似置身係草叢入面🌳綜合黎講冇諗過有間隱蔽得黎cp值又高既cafe!另外想讚下d staff,每位服務都好好🥺.慢落豬 $288呢道菜見到大家d相個陣已經決定要叫,好似漫畫個d肉串咁視角上好正🤤上菜個陣比我想像中巨大好多,細食既人應該食完一串已經飽左六七成!成串黑毛豬串燒舊舊肉都好大🍖但,因為係慢煮所以好軟熟!!!!而且加埋酸梅醬令佢好食到停唔到口❤️‍🔥明太子蟹肉扁意粉 $178相信見到呢個名應該冇乜人會有期待有幾特別,但佢d蟹肉初成一個大球,上面d蟹籽多到成座山咁嚇親🤪白酒忌廉煮藍青口 $98青口一碟都幾多隻,個汁又真係食到有d白酒味,作為前菜好開胃🌟.慢理牆城 地址 |油麻地砵蘭街28號M1酒店1樓
約左幾次終於黎試到🐉

另外想讚下d staff,每位服務都好好🥺

慢落豬 $288

明太子蟹肉扁意粉 $178

白酒忌廉煮藍青口 $98

慢理牆城
地址 |
油麻地砵蘭街28號M1酒店1樓
  • 慢落豬
呢間餐廳BOOKMARK左好耐想去終於有機會同朋友去打卡喇📸餐廳係油麻地MTR EXIT附近 好方便以森林為主題 所以內外裝修都以木系同綠色為主🌱場內仲有好多打卡位 綠色仿植物 同埋動物公仔 🥰猶如置身野外 感覺令人輕鬆愉快好適合係到慢活CHILL下嘆下😀食物以SUPERFOOD為主 營養十足 好健康😇選擇好多 沙律 小食 主菜 甜品 應有盡有每人有杯蝶豆花水 我地就揀左1個SALAD同2個主食SHARE賣相 服務同食物份量都一流 好唔錯😋💥車厘茄柚子果凍無花果沙律配肉桂蜜糖黑醋汁沙律色彩繽紛 份量比想像中多 🥗車厘茄 柚子果凍 都好FRESH 好清新沙律有無花果比較少見 增添左口感 幾夾 再配埋個肉桂蜜糖黑醋汁 酸酸甜甜 好開胃😚💥日式芥末魷魚意大利飯🦑呢個意大利飯好輕身 完全唔膩WASABI味岩岩好 唔會太重太嗆口 仲有一定份量既魷魚 熟度恰到好處 感覺有D似芥末八爪魚改良版意大利飯軟硬適中 吸哂個汁 好惹味🥰💥明太子蟹肉扁意粉🦀賣相好吸睛 粉紅色既意粉想像到有海量既明太子🥰一整團蟹肉 份量好多 好鮮甜 😆仲有勁多蟹籽 勁足料扁意粉撈埋明太子醬&蟹籽 勁香 成個意粉口感豐富 味道濃
呢間餐廳BOOKMARK左好耐想去

仲有勁多蟹籽 勁足料
扁意粉撈埋明太子醬&蟹籽 勁香
成個意粉口感豐富 味道濃郁😋
2023-05-08 262 浏览
油麻地人氣餐廳,高樓底由木架牆以及綠油油包圍,有唔少公仔裝飾,環境舒適。而食物方面,價錢唔平,但賣相幾靚,份量足料,性價比都唔錯。① 羽衣甘藍牛油果沙律配黑醋汁 $98好多菜,中間一朵牛油果花,賣相砌得幾靚。② 慢落豬 $268慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜蕃薯條呢3串黑毛豬都幾有份量,每粒豬肉都好大粒,望落都好有光澤,食落都幾好味。③ 牆城小食拼盤配自家製蛋黃醬 $168美式甜辣香脆雞翼,德國腸,脆炸薯條,甜蕃薯條,馬蘇里拉芝士條,三角流心芝士可能因為有薯條同蕃薯條的關係,呢個小食拼盤都幾飽肚,好豐富。不過每樣得2件,所以都似係預二人分享。④ Come芒,占士 $88三層芒果牛奶呢個幾有玩味性,店員教呢個方法,一邊倒芒果汁落去,一邊睇住奶泡升起,牛奶中層滲出淡淡黃色,視覺上已經值回價錢。飲落唔算特別,但都唔錯阿。
羽衣甘藍牛油果沙律配黑醋汁

① 羽衣甘藍牛油果沙律配黑醋汁 $98
好多菜,中間一朵牛油果花,賣相砌得幾靚。

② 慢落豬 $268

三層芒果牛奶
羽衣甘藍牛油果沙律配黑醋汁
牆城小食拼盤配自家製蛋黃醬
2023-05-05 1102 浏览
🎶「在森林和原野」歌曲是經典兒歌:「種一棵樹苗☘️每一年鮮花盛放🌿這是多麼美麗啊🍀多麼美麗啊」。約定了我的小樹苗在此油城森林重聚,她的辦公室就在隔鄰。希望她百忙偷閒,在森林走走,在長城坐坐,在原野吃吃。當年我在課堂上,細說萬里長城劃分城市文明和森林原野,穿越長城,是穿越到動物比人多的青葱國度。帶她來此森木系餐廳上味蕾一課。 飲食是最浪漫地穿越長城的味遊方式。一碟一國族文化,一口一川地奇珍。英文名字"wall is eat",應有此意義。白羊座的她很喜歡升降機前的草原羊。到此後油麻地變了「休孖day」。除了牛油果,這裏找不到牛,也許是深藏著環保信念。 開心地在開飯寶典預訂了半價兩人套餐,預付了費用。草原熊貓醉倒的「打卡」檯區已有人佔用,在高地山倚窗也不俗。伴坐的是非洲長頸鹿。抬頭可正望環保木製的牆城。 菜系是極目萬里萬國。店名標示慢煮料理,故頭盤主菜不選美國燒雞,我們食慢煮西班牙「慢落豬」。串燒式燎燃野火,熱度十足,卻不燙口。豬肉竟比牛肉嫩濃,難道我們誤入蠻食人族的食人盛宴? 這一口後,我被這個部落俘虜了! 冰糖的威力讓豬肉稔滑,酸梅則有效減退肥膩。這是咕嚕肉的胡人版。在中史堂我曾說咕嚕原

伴坐的是非洲長頸鹿。抬頭可正望環保木製的牆城。

串燒式燎燃野火,熱度十足,卻不燙口。

豬肉竟比牛肉嫩濃,難道我們誤入蠻食人族的食人盛宴?

這一口後,我被這個部落俘虜了!

在中史堂我曾說咕嚕原本是解外族,想不到多年後在此品嚐。

主菜任選其一,絕大部份是海鮮,只有國籍和顏色的分別,真是重色傾國。意大利蝦穿著南瓜黃裙,日本魷魚設計芥末粉綠衫,墨西哥海鮮們展露火紅熱褲……。紫色的是免費任飲的蝶豆花檸檬水。
建議在菜單上添上橙汁慢樂豬,便可以拼圖砌成七色彩虹。

海鮮類別偏多,推想是照顧女性。
為了配合「在森林和原野」綠色主題,她點選牛油果忌廉蟹肉意粉。

牛油果拼湊成玉環,蟹肉被搓揉變成了明珠,如是羊肉則是羊玉環了。攪拌全碟後入口,感覺稍亁,可能是強調健康,醬汁太少吧。

她多次認同味道是可以,下次還會包了派別房間。
其實應再添加羊肉菜式,呼應草木主題(聞說燒羊肉好好食),亦平衡海鮮數量。魚加羊真鮮!

餐具有西南亞味道。熱咖啡味道普通。

「在森林和原野」歌曲:「那年那月那天那個時辰,親愛的朋友啊!你來猜猜看。那年那月那天那個時辰,煩惱苦悶都消除快樂又逍遙」。如今這是生日歌曲。

蛋糕版是綠森林原野,大草原都是脆脆片,很香口脆脆,配合蛋糕味道,口感快意,「是多麼的逍遙」。

蛋糕附加寫字服務,奶香軟糯,份量稍單薄。

讚賞的是有生日閃爍皇后冠贈送。

還有4款蛋糕,價錢由138至168元。

這間其實是酒店餐廳,服務優質。願親愛的小朋友,永遠沒有苦惱又悲傷。
這一棵樹苗每一年鮮花盛放。
2023-05-03 79 浏览
味道:🌟🌟🌟🌟🌟已經第二次食呢一間餐廳🍴一年前同一年後水準仍然保持住🫶🏻可能有啲人會覺得佢嘅定價有少少貴😁但係食過嘅話就知道係絕對值得❤️而且都坐滿晒人咁滯 最好去之前book定位⚠️❶牆城小食拼盤(小)配自家製蛋黄醬 $188呢個小食拼盤真係超豐富 👍🏻同平時食到嘅好唔同😈每一款小食都係新鮮即炸👻上台嘅時候熱辣辣 睇落程金黃色💛講吓呢個小食拼盤有啲咩先 分別有:美式甜辣香脆雞翼🐓、德國腸🇩🇪、脆炸薯條🍟、甜番薯條🍠、馬珠里拉芝士條🧀、三角流心芝士🔺芝士條同三角流心芝士食落嘅時候都有拉絲效果 而芝士味都相當濃郁🫕個人最鍾意就係呢個美式甜辣香脆雞翼🐥雞翼嘅味道有啲似水牛雞翼 🤡外皮香脆同時有啲醬汁😽內裏嘅雞肉就仍然相當鮮嫩👏🏻仲值得一提嘅就係呢個小食拼盤係配咗自家製嘅黑松露蛋黃醬🌟🌟香脆嘅小食點上黑松露醬🫦令未到更有層次 完全係味覺嘅昇👀❷明太子蟹肉扁意粉(粉紅)$178呢個菜式好吸睛 蟹肉同蟹子疊到高高的⚡️不過食起上嚟就有少少論盡😂 講返味道先 🤭醬汁都幾Creamy加入咗唔少明太子嚟烹煮👩🏻‍🍳食嘅時候將蟹肉同蟹子撈埋喺意粉度🍝蟹肉好鮮甜 再加埋蟹子卜卜嘅口感🦀 食落口感好豐富👅而且佢嘅

味道:🌟🌟🌟🌟🌟

個人覺得紅蘋果青蘋果沙冰比其他水果沙冰更加Fresh💚
加入咗唔少果肉同果皮一齊打至沙冰形態🍧
飲落真係好清新 同時甜到啱啱好😻

2023-05-02 68 浏览
今日黎油麻地同fd食飯 揀左呢間特色cafe 其實啲位都幾難book 好彩早到都比我地入黎 食物叫左蟹肉意粉 呢個蟹肉多到座山咁 打卡必備 小食拼盤 炸芝士 炸魚 炸香腸 都唔錯 牛油果奶昔好飲 非常之濃郁

食物叫左蟹肉意粉 呢個蟹肉多到座山咁 打卡必備
小食拼盤 炸芝士 炸魚 炸香腸 都唔錯

牛油果奶昔好飲 非常之濃郁

再訪呢間森林系café🌳,店內花草🍃💐佈置設計花盡心思,熊貓🐼同浣熊🦝都係座上客。同朋友假日嚟食個brunch,猶如走進迷失森林般流連忘返呢。·🍽️牆城豪華早餐 HKD$168好大份! 包括有 焗吞拿魚大啡菇🍄、煙三文魚🐟、德國豬肉腸🐖、煙肉🥓、炒滑蛋🍳、蕃茄🍅、脆薯餅、茄汁焗豆、丹麥多士🍞。大啡菇加入芝士🧀及吞拿魚一同焗製,口感豐富;炒滑蛋亦好出色,用牛油炒🧈好香,啲蛋汁好juicy! 仲有丹麥多士好酥脆,啱哂夾煙肉滑蛋一齊食👍🏻。·🍄煙三文魚流心蛋大啡菇 HKD$98估唔到個配搭幾特別😚,由三層不同texture組合而成。將煙三文魚壓碎整成一大塊魚蓉餅狀,中間夾住流心蛋🥚,一切開係好澎湃嘅蛋液流出🤩!! 大啡菇被流出嘅蛋汁覆蓋,食落更加juicy,個人好喜歡呢。·🍋薩拉熱窩上的檸檬 HKD$138賣相非常吸睛😍!檸檬超大個,個質感同紋理都超像真🤩,所以食到尾都唔知個檸檬係真定假。雪葩足足填滿哂整個檸檬🍋,份量比想像中多;檸檬雪葩味道偏酸,個人好鍾意😋,如果怕酸嘅朋友仔,推介你哋搭配伴碟嘅棉花糖🍬一齊食,會中和咗酸度,而且味道都幾夾。·📍慢理牆城油麻地砵蘭街28號M1酒店1樓
再訪呢間森林系café🌳,
店內花草🍃💐佈置設計花盡心思,熊貓🐼同浣熊🦝都係座上客。

🍽️牆城豪華早餐 HKD$168

大啡菇加入芝士🧀及吞拿魚一同焗製,口感豐富;
🍄煙三文魚流心蛋大啡菇 HKD$98

估唔到個配搭幾特別😚,由三層不同texture組合而成。
🍋薩拉熱窩上的檸檬 HKD$138

📍慢理牆城
油麻地砵蘭街28號M1酒店1樓
2023-04-15
午餐
2023-04-27 79 浏览
餐廳環境靚,布置很用心。店員很細心,用心解答和介紹食物。因為是次為朋友慶祝生日,他們為我地準備了好靚好特別的甜品,full of surprise, 會推薦給其他朋友,也會繼續幫襯!
餐廳
2023-04-27
2023-04-27 294 浏览
為家姐慶生,幾個姊妹約埋去慢理長城開餐,入到餐廳即刻興奮,因為牆上每個木箱都係寶貝,仲有大熊貓坐隔離枱,大量精緻擺設分佈每個角落,令人目不暇給。餐廳裝修很有心思,食物質素好,服務員態度親切有禮,值得再去。食物推介有尋日的羔羊,慢落豬,甜品要試西西里的檸檬向日葵,味道很有驚喜。😋😋
2023-04-27
尋日的羔羊
西西里檸檬太陽花
竹炭炭燒榛子咖啡
伯爵茶咖啡
  • 慢樂豬
  • 西西里的檸檬向日葵
2023-04-27 98 浏览
𝐼𝐺@62.𝑙𝑜𝑦𝑎 ❣︎ 人氣高企文青打卡Cafe以森林與動物為主題四周都會見到動物嘅蹤影🐻🐼就像在鬧市中嘅森林與小動物一起進餐❤️ 服務態度一流,員工有禮貌🫡期間一直會留意需唔需要加水之類食物質素高而且份量都好多🥰係一間我絕對會再黎食既餐廳💕💕💕♡⋯⋯食評⋯⋯♡ ☻ 4.9/5 🐷慢落豬 $288•慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜蕃薯條推薦✨✨✨慢煮豬肉肉質軟腍入口啲酸梅味令人好開胃🥰豬肉同酸梅香一直係口中流連蕃薯條🍟炸到外脆內軟·甘香美味🦀️蟹明太子蟹肉扁意粉 $178推薦✨✨✨賣相黎講冇得彈❤️一球蟹肉·份量真係多到一個點入口有香濃的明太子同蟹味意粉有彈性💕
𝐼𝐺@62.𝑙𝑜𝑦𝑎
❣︎ 人氣高企文青打卡Cafe
以森林與動物為主題
四周都會見到動物嘅蹤影🐻🐼
就像在鬧市中嘅森林與小動物一起進餐❤️

服務態度一流,員工有禮貌🫡
期間一直會留意需唔需要加水之類

一球蟹肉·份量真係多到一個點
入口有香濃的明太子同蟹味
意粉有彈性💕
  • 明太子蟹肉意粉
一直想去呢間餐廳好耐喇,估唔到同朋友心有靈犀,問我放工後一唔一齊去呢間餐廳食飯聚下,我緊係答去啦😍。餐廳位於油麻地嘅細酒店1樓,又坐得幾舒服,樓底高光線充足,以大自然叢林設計為主題,仲有大公仔陪食🤣😍,令人有種放鬆嘅感覺!一坐底店員就會送上藍色既蝶豆花檸檬水,好靚喎😚,而且店員都好有禮貌,我地揀左幾款食物Share食💞明太子蟹肉扁意粉 $178賣相相當吸睛🤩!大大球蟹肉上面,舖滿大量嘅明太子,砌成一個塔,外形好似生日蛋糕加蠟燭咁,好靚好有儀式感😍,打卡一流,下面仲有片片巴馬臣芝士,非常足料,蟹肉鮮味濃郁🦀,下層係掛滿明太子忌廉汁嘅意粉,意粉質感煙靭軟硬適中,將全部料撈埋一齊食,非常滋味,值得推薦😋💞慢落豬 $288(慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜番薯角)網上見勁多人推介,果然名不虛傳,三大串嘅黑毛豬肉,每一粒都超厚肉好大粒,慢煮後再燒,咬落爆汁彈牙肉味濃郁,番薯條又甜又粗身,炸到好脆💞三文魚流心蛋大啡菇$98用煙三文魚、流心蛋同芝士去釀大啡菇,份量比想像中大,一切開就見啲蛋黃汁流晒出嚟,好震撼,味道好豐富滿足💞美國香炸雞翼 $68雞翼外層炸得非常酥脆,肉質嫩滑多汁,水牛城醬汁甜中帶辣

💞明太子蟹肉扁意粉 $178

💞慢落豬 $288
(慢煮西班牙冰花酸梅黑毛豬串燒配甜番薯角)

💞三文魚流心蛋大啡菇$98

💞美國香炸雞翼 $68
雞翼外層炸得非常酥脆,肉質嫩滑多汁,水牛城醬汁甜中帶辣,食完會想再食,每人最少兩隻先夠

💞牛油果•蘋果•奇異果沙冰 $78
沙冰充滿蘋果及奇異果,入口仲飲到啖啖果肉,健康又清新

💞牛油果•菠菜•奶昔 $78
入口超級厚滑又足料,飲完覺得成個人好fresh又飽肚,好啱低碳生酮人仕飲

5⭐最高

食物 ⭐⭐⭐⭐⭐️
環境 ⭐⭐⭐⭐⭐
服務 ⭐⭐⭐⭐⭐
價錢 ⭐️⭐️⭐️⭐
2023-04-26 57 浏览
我以前成日會去油麻地食嘢,估唔到哩度有間隱世餐廳😍簡直可以用城市中嘅隱世綠洲去形容佢🏝️哩間餐廳位於砵蘭街M1酒店入邊嘅一樓😆我仲記得肥仔帶我去到樓下嘅時候我係「吓?哩度」果種感覺🤪但上到餐廳真係有好大嘅反差感💓餐廳非常光猛,到處都係森林佈置,每個角落都好適合打卡😗 一坐低職員會送上兩杯水,兩杯好夢幻嘅紫色水💦原來係蝶豆花檸檬水嚟㗎😍之後我哋就點餐啦😊🦙牛油果忌廉蟹肉扁意粉(淺綠)因為餐廳寫住佢係淺綠,所以上枱果時肥仔問點解碟嘢唔係淺綠色😂 然後碟上面果個蟹肉球大到令我「嘩😳」咗一聲!個蟹肉球仲要係實的的架!份量十足!扁意粉非常掛汁,每一啖都會食到好香好甜好滑嘅忌廉汁💓真係好好味🤤🦒牆城小食拼盤配自家製蛋黃醬小食拼盤份量一啲都唔少,有美式甜辣香脆雞翼2隻,德國腸2條,脆炸薯條,甜蕃薯條,馬蘇里拉芝士條2條同埋三角流心芝士3粒😍每款炸物都炸得好香口😍而且一啲都唔油膩😗我就最鐘意食甜蕃薯條啦😚食到我停唔到口啊🤪🦧薄荷朱古力薄荷味同朱古力味配合得好好😗味道唔會好甜好Chur💚 好好飲highly recommend 💚🦓美式咖啡一杯好順口嘅咖啡☕️ 苦味同酸味都配搭得岩岩好👍🏻

🦙牛油果忌廉蟹肉扁意粉(淺綠)

🦒牆城小食拼盤配自家製蛋黃醬

🦧薄荷朱古力

🦓美式咖啡
一杯好順口嘅咖啡☕️ 苦味同酸味都配搭得岩岩好👍🏻
2023-04-26 53 浏览
今日想搵一間特別啲嘅餐廳,最好可以打卡要有主題就更加好啦,上網搵搵吓資料搵到一間係油麻地嘅餐廳,餐廳係用木系森林原野慢活主題,感覺好特別,而且好多打卡位……黑松露薯蓉大啡茹 $98芝士黑松露融為一體,上菜嘅時候已經聞到好香,再配合埋入口即溶嘅薯蓉,啡菇新鮮好味。黑毛豬串燒 $288份量相當十足,黑毛豬肉汁豐富,口感軟滑,仲有配合炸甜薯,香甜鬆脆。鮮榨蘋果菠蘿石榴羽衣甘藍汁 $62無添加鮮榨好味,好想再飲多杯

黑松露薯蓉大啡茹 $98

黑毛豬串燒 $288

鮮榨蘋果菠蘿石榴羽衣甘藍汁 $62
無添加鮮榨好味,好想再飲多杯

2023-04-22 64 浏览
Wall is eat ; 慢理牆城;未去過,我以為去個度會影個個好signature 既牆。結果,牆前面都係餐枱。如果唔係安排係個度坐,基本上影唔到。去個度,你搵到幾多個動物公仔?我見到長頸鹿🦒、斑馬🦓、羊🐑、樹熊🐨加熊貓🐼食物:(1)小食拼盤(ok ,但好多薯條)(2)明太子蟹肉意粉(ok, 但凍凍地,可能地方太凍,帶返件褸去,穩陣)飲品:(3)(偽)隊返杯黑啤(好味😋有D大杯;水果蜜桃茶有泡泡👍🏼👍🏼)(4)紅蘋果🍎青蘋果🍏乳酪(好味😋)

食物:
(1)小食拼盤(ok ,但好多薯條)

飲品:
(4)紅蘋果🍎青蘋果🍏乳酪(好味😋)

2023-04-22
午餐
  • (僞)隊返杯黑啤
🌟餐廳:慢理牆城📍地址:油麻地砵蘭街28號M1酒店1樓💰價位:~$200- $400⏰營業時間:星期一至日 12:00 - 22:00📱電話:2710 6633 / 9439 6585朋友知道我鍾意去Cafe,今日就特登帶我黎呢間「慢理牆城」,餐廳以super food 例如牛油果作為主要食材,岩哂作為牛油果控既我~餐廳裝修以森林為主題,配搭原木及綠色做主調,令食客猶如置身於石屎森林中的一片綠洲,夠哂relax~———————————————————🔹牛油果水牛芝士蕃茄波波沙律配柚子黑醋汁賣相好靚好吸睛而且份量十足~原隻牛油果釀左水牛芝士,兩者入口超綿滑cremy,勁滿足~沙律菜新鮮爽脆,加埋黑醋汁,微微酸,一款好健康既沙律~🔹牛油果忌廉蟹肉意大利飯餐廳主打招牌菜式之一~意大利飯上邊疊左大大球蟹肉,中間放滿滑滑既牛油果,好有層次感既擺盤,賣相超靚~意大利飯加上忌廉及芝士煮制,香濃creamy;蟹肉份量十足,咸鮮味濃,搭配軟滑既牛油果及意大利飯,口感一流,入口勁滿足!🔹紅蘋果青蘋果乳酪沙冰除左沙律及主食,呢度既特飲同樣制作出色~呢杯紅蘋果青蘋果乳酪沙冰,用左紅蘋果及青蘋果果肉,再加入乳酪
🌟餐廳:慢理牆城
📍地址:油麻地砵蘭街28號M1酒店1樓
💰價位:~$200- $400
⏰營業時間:星期一至日 12:00 - 22:00
📱電話:2710 6633 / 9439 6585

🔹牛油果水牛芝士蕃茄波波沙律配柚子黑醋汁

🔹牛油果忌廉蟹肉意大利飯

🔹紅蘋果青蘋果乳酪沙冰
除左沙律及主食,呢度既特飲同樣制作出色~呢杯紅蘋果青蘋果乳酪沙冰,用左紅蘋果及青蘋果果肉,再加入乳酪及冰粒調制,新鮮健康又滿足~入口食到粒粒蘋果肉,加埋微微酸冰凍既沙冰,好解渴,清新涼快~

😋味道:4/5
🏢環境:4/5
💁🏻‍♀️服務:4/5
💵價錢:4/5
🤟🏻性價比:4/5
👅整體小總結
餐廳裝修以森林為主題,全場以綠色為主,用餐氣氛令人心曠神怡,夠哂relax~

食物方面,主打super food 為主要食材,菜式份量十足,更有我至愛既牛油果,夠哂健康而且賣相一流,岩哂打卡~

值得一提餐廳既特調飲品亦係一大賣點,岩哂同朋友黎呢度chill 下慢活咁渡過一個舒適既下午~
2023-04-14