2006-02-01 16 浏览
早兩個禮拜左右黎左呢度食晚飯,真係麻麻。我要左個炸醬撈麵,炸醬就ok,但D麵就勁乾,全部都"癡"埋一舊舊,就算加左佢附o個碗湯都仲係好乾。另外朋友話佢個喳咋差不多成廿蚊碗都唔落椰汁,好cheap喎。咁既質數仲要加一,真係幾搵笨。
2004-12-22 12 浏览
見到牆上貼住推介爽口彈牙墨魚丸粥...好似幾特別咁...就叫左一客....點知...墨魚丸者...同墨丸河果D墨丸係一樣架...我只係覺得好好笑....食左咁多年粥...從來都唔會諗肉丸粥果D肉丸會=豬肉丸河果D肉丸囉....仲以為佢係手打果D墨魚滑+粥一齊煲架添....仲要$28一碗...仲要加一....雖則佢D墨魚丸同粥都幾OKAY....但係實在太唔抵啦...
2004-05-26 9 浏览
主要做遊客生意, 要加一, 叫個腸粉要等20分鐘要求走油冇走到!!
2004-04-07 3 浏览
首先,我講明並不是針對內地旅客,只是將我所見到的講比大家聽下。尋晚,去到這裡叫外賣,站在Cashier附近等,當然會四圍睇下其他人食緊乜。見到三個內地同胞在其中一食麵,本來冇乜特別,但當見到佢點辣醬時,竟然成隻筷子"隊"落去個辣醬壺到,再了下了下!嘩! 冇呀!我即時同個waitress講,好在佢都有制止,但就為時已晚。至於個辣醬壺有冇換就唔知了,因為我趕時間走了。食店除了生意之外,真係要留意自己同客人衛生。
2004-03-27 10 浏览
今晚同老婆係呢度食晚飯,叫左個二人餐,兩" 送" 一菜兩湯兩飯。我地叫左個咕嚕肉同滑蛋蝦仁。要讚佢個滑蛋蝦仁,D蝦好大隻,雖然一食就知雪房蝦,但沒有太大雪房味,算唔錯啦!埋單$120,ok啦!
(非会员)
2002-11-25 12 浏览
有好多個餐揀,任選二,有菜、飯、飲品,六十蚊一位,百一蚊就兩位,絕對ok,係尖沙咀又可以坐得舒服,價錢又相宜,就算拍拖去都吾失禮,同朋友去坐耐d 都得,吾覺有味精,屋企食飯feel,雖然講不上頂呱呱,但已經係物有所值。
(非会员)
2001-10-21 2 浏览
我前個陣同屋企人,三個人去食,食左個二人dinner套餐,d食物好食不突止,個咕嚕肉不能不食,重好平,最後$120左右找數!!好抵呀!
2001-10-21 9 浏览
前陣我同家人去食,三個人食個晚飯二人套餐,d小菜好好食,三個女人食,份量就o岩o岩好,重又抵最尾$120找數!!!