2019-12-30 927 浏览
食放题,这间座落在旺角的御满屋,非常多款式及高质,令我食完还是觉得非常回味。餐厅很宽敞,新式的装修,令人坐得很是舒适。最开心就是食放题,所以一入门口见到有自助吧,就更是兴奋及期待。自助吧有沙律、冻灼虾及蛋挞、炸鸡亦、莲藕炆猪手、甜品及饮品…等,哗,见到已感觉非常兴奋。除自助吧外,两大本厚厚的menu任点任食,当中有厨师推介、铁板烧、煮物、烧物、串烧、炸物、天妇罗、创作寿司、刺身、军舰及寿司…等,款式非常多。盐烧牛舌入口有黑胡椒及香料的味道,带点烟轫,腌得非常入味。烧纽西兰香草羊鞍每食放题,我最爱的烧纽西兰羊鞍,香草味浓郁,肉质嫩滑。盐烧青花鱼盐烧鲭花鱼烧得香口又美味,味道非常浓厚。刺身要了,北海道带子刺身、三文鱼刺身、天然吞拿鱼刺身、八爪鱼刺身、油甘鱼刺身及赤贝刺身…等。刺身新鲜又美味。尤爱三文鱼及北海道带子刺身,带油香又软滑。海胆手卷甚觉回味的海胆手卷,入口软滑,海胆的油香,现在说起还觉回味。当中还食了很多款式,盐烧海虾、灼虾、东风螺、自制沙律…等,饮品要了最最美味的酸酸甜甜的梅酒。最後食多个生果及甜品,为今餐美味又回味的放题加添完美句号。

餐厅很宽敞,新式的装修,令人坐得很是舒适。

除自助吧外,两大本厚厚的menu任点任食,当中有厨师推介、铁板烧、煮物、烧物、串烧、炸物、天妇罗、创作寿司刺身、军舰及寿司…等,款式非常多。

盐烧牛舌
入口有黑胡椒及香料的味道,带点烟轫,腌得非常入味。

烧纽西兰香草羊鞍
每食放题,我最爱的烧纽西兰羊鞍,香草味浓郁,肉质嫩滑。

盐烧青花鱼
盐烧鲭花鱼烧得香口又美味,味道非常浓厚。

刺身新鲜又美味。
尤爱三文鱼及北海道带子刺身,带油香又软滑。

海胆手卷

最後食多个生果及甜品,为今餐美味又回味的放题加添完美句号。
2020-01-14 0 浏览
旺角地铁站一出嘅呢间御满屋,地理位置好方便,医肚既好选择。--首先系刺身,刺身都新鲜无雪味,尤其想提下系吞拿鱼,佢唔系出面一般质素嘅「西瓜」吞拿鱼,虽然系有少少根,但系个鱼味都几出,击败唔少同类嘅放题店。其他例如三文鱼、油甘鱼等等都系大件夹新鲜,可以食好多!--热食方面,日式牛肉他他烧相当有惊喜,无论系佢调味方面——酱汁同蒜香🧄好惹味,唔会太咸太浓而喧宾夺主;以及个质感方面,牛肉肉质煮到好稔身,中间位置唔会煮到熟透,牛肉好味😋-鹅肝烧得好香,配一块香脆既多士-菠萝🍍有机菠萝好甜,烧左既外皮锁住啲果汁👍🏾👍🏾-牛肉热乌冬,牛肉唔肥腻系高质既牛肉片。乌冬略嫌林左少少🤏🏾--卷物忌廉鳗鱼卷、芝味黄金虾卷都值得试,忌廉同芝士等配料味道好浓,配埋相对既馅料十分配合。--甜品🍮种类好多,放满两个雪柜。尤其推介泡芙,好好食,表面有啲似菠萝包个面咁有层甜甜既雪霜。唔同口味仲有唔同既Cream添😋😋
旺角地铁站一出嘅呢间御满屋,地理位置好方便,医肚既好选择。
-首先系刺身刺身都新鲜无雪味,尤其想提下系吞拿鱼,佢唔系出面一般质素嘅「西瓜」吞拿鱼,虽然系有少少根,但系个鱼味都几出,击败唔少同类嘅放题店。
其他例如三文鱼、油甘鱼等等都系大件夹新鲜,可以食好多!
-鹅肝烧得好香,配一块香脆既多士
-菠萝🍍有机菠萝好甜,烧左既外皮锁住啲果汁👍🏾👍🏾
-甜品🍮种类好多,放满两个雪柜。
2020-01-12 0 浏览
食日本野 最抵食当然系食放题啦 所以我同朋友就嚟左呢间 御满屋 食日式料理放题喇刺身刺身好新鲜,而且好厚肉,好有口感,种类亦都繁多,选择困难症患者嘅我都好难先拣到。寿司🍣除咗有普通嘅鱼类寿司,仲有一啲唔同花款嘅寿司,比如鹅肝夹带子、海胆夹虾等,好多都未系出面嘅餐厅,好有新鲜感,而且味到亦都好配合。烧物我地叫咗鳗鱼、虾、牛舌、翠玉瓜等等嘅烧物,呢啲烧物唔算好浓腌制嘅味道,制作方面亦都烧得唔错,唔会有烧焦嘅部份。其他天妇罗方面,唔会炸得好油,而且食得出系即叫即炸,所以唔会好易就食滞。饮品嘅选择亦都有好多,小至果汁、凉茶,大至苹果酒、梅酒都有,应有尽有。最後!最正梗系有每人有一杯贵价雪糕,唔系只系食雀巢雪糕🤣

刺身

寿司🍣

烧物

其他

最後!最正梗系有每人有一杯贵价雪糕,唔系只系食雀巢雪糕🤣
见好耐无食过放题,年尾就同个大食friend放肆一下,去信和买完毒毒模型後,行去雅兰隔离胡社生行,啱啱好够钟食宵夜嗰转😌,平啲嘛,同埋可以食到餐厅收舖,唔使赶住交枱比下一轮,但可能阻住人收工🙊。去到虽然唔使等位,但都发现坐满哂人!店员好好,见有四人枱啱啱执好,就安排我哋坐!胃口顿时大开,因为唔使惊张枱唔够位摆,可以大擦一餐😝。点餐纸好鬼大本好厚,有成13-14版,每版叫一样都有排食!嗱嗱声点第一转先,之後再出去行下睇下有乜饮有乜食。饮品柜有成好几座,有劲多款枝装茶拣,啱哂消滞👍,仲有好多韩式罐装饮品。当然可乐、柠檬茶嗰啲都唔少得,啤酒亦有🍻。除咗雪柜外,热柜都有,入面有鲜奶、维他奶、姜茶等,饮完暖笠笠。另外🍵茶包亦提供比你慢慢自己冲。比较估唔到就系连热清酒🍶、梅酒等都有得任饮,梅酒甜甜哋唔错!不过有唔少杯仔个边都崩咗,都小心拣。行完一转啲食物已经上咗唔少,好彩坐四人枱,哈哈😄。首先系刺身,拼盘卖相虽然唔算好澎湃,但都几唔错。我哋每款🐟刺身都叫咗2片试下,好似得1-2款无咗。除刺身外,有我至爱嘅火炙寿司系列😍,火炙香葱三文鱼腩寿司同火炙蒜香牛肉寿司,2样都好味。🍣寿司饭细细粒,唔会塞到饱
行完一转啲食物已经上咗唔少,好彩坐四人枱,哈哈😄。首先系刺身[上图],拼盘卖相虽然唔算好澎湃,但都几唔错。我哋每款🐟刺身都叫咗2片试下,好似得1-2款无咗。除刺身外,有我至爱嘅火炙寿司系列😍,火炙香葱三文鱼腩寿司同火炙蒜香牛肉寿司[中下图],2样都好味。🍣寿司饭细细粒,唔会塞到饱咗。另外,仲叫咗黑松露牡丹虾寿司🦐[右下图],几大只;同埋红玫瑰🌹(即系呑拿鱼鱼子卷)及海胆拌吞拿鱼茸[左下图],各2件,细细件,味道正常。
铁板鹅肝🦢,放题都竟然有鹅肝食,真系不得了,细细嚿鹅肝放上多士仔度🍞,几香口,鹅肝都算系入口即溶,不过我麻麻地餐厅用上黑醋。
日式牛肉他他烧🐮[上图],肉嘅熟度啱啱好,非常Juicy肉嫩,配埋蒜粒好好食。铁板岩烧牛舌👅[左下图],肉质唔韧,厚薄适中。铁板牛柳粒🥩[右下图],似中式黑椒牛柳粒嘅味道,一客份量都唔少,入面仲有青椒同洋葱。
烧纽西兰香草羊鞍2件🐏[上图],抵食之选,出面一件最平都$38喇,有微微羊羶味👌,唔错。盐烧鲭花鱼🐟(1件半条)[左下图],份量啱啱好,无乜骨。盐烧海虾2只🦐[右下图],有竹签串住,虾肉弹牙。
避风塘黄金炒蟹🦀[上图],味道其实几惹味,但喺街食蟹有啲烦,毕竟有壳。雪花牛肉锅🍲 [左下图],除咗牛肉外,有蛋有粉丝,好味😋,份量唔算好多,可以嗌。瑶柱鲜蟹肉粥🥣[右下图],味道都鲜甜,粥底够绵,不过建议最後先食,因为比较大锅。
[图片打直第一行]:盐烧鸡软骨1串🐔,正常。铁板牛油香蒜帆立贝🐚,汁烧几香。黄金芝士帆立贝🧀,芝士同沙律酱好多,但帆立贝较为细粒。

[图片打直第二行]:滋味一口芝士1粒🤣,放题好处就系数量可以嗌一。芝麻鸡翼1只🐔,鸡全翼嚟,好食,但饱肚。牛油炒粟米🌽,啱小朋友(即系我)食🤣。

[图片打直第三行]:烧有机日本蕃薯仔🍠1串2粒,可以一人一粒。虎虾天妇罗🍤,尚算大只。温室南瓜天妇罗🎃、帝王蟹棒天妇罗🦀,炸得唔错,食得出系即炸。
自助区除咗有饮品外,仲有唔少熟食同热食,种类䌓多,例如牛腩同鸡球等,啱哂长辈级👴XD。同时,餐厅亦不乏冷盘如蚬、虾、日式前菜等。呢到连朱古力🍫喷泉都有,可以点生果同棉花糖,但建议最後先玩,因为好漏下。
我哋拎咗啲菜食,中和下🥬,等可以回复战斗力。另外,我哋仲食咗蟹籽、中华沙律、腐皮、葡挞🥧同麻辣猪颈肉🐷。
甜品方面,主要喺2个甜品柜到拎🧁🍮。全部都细细件,几精致,胃食嘅我哋差唔多每款都拎咗件。印象中全部都无过甜嘅问题,其中紫色嘅香芋同绿色嘅蜜果味布甸🍈最好食。
落单纸叫嘅有鲜奶芦荟燕窝炖蛋2碗🥚[左下图],份量唔少,蛋味都算颇浓。芝士奶盖茉莉花绿茶1杯🌼🍵[右下图],茶味ok,但奶盖放耐咗,发现系用奶粉整,有少少奇怪🙈,一般。
🎊彩蛋就系一人有一客雪糕,Haagen Dazs/Movenpick/Dryer’s三拣一🍨,一杯平极都要廿几蚊,值回票价。

其实食两食就已经好饱,真系眼阔肚窄🙈,但有啲食物真系几好食,所以encore咗,包括牛肉他他、鹅肝、火炙寿司、天妇罗虾等。
以前我有段时间好抗拒食放题,因为觉得唔平同埋食物质素差。不过近年来嘅放题店都令我大大改观,今次亦一样。我食呢个宵夜时段,价钱按人头计只系200头一位($190+10%),而且就已经食到超多种类嘅嘢,因为每样食物都可以一件起、两件止。更重要嘅系其实食物质素一啲都唔差,可能因为多人叫,所以啲食物系即整,新鲜送上。餐厅冇漏单嘅问题👍,店员服务态度亦都几好,好主动积极帮我哋收走食完嘅碟,如果唔系四人枱都唔够摆🤣。餐厅环境同衞生都属正常水平,可接受范围之上。

总括嚟讲,呢餐真系大满足😋,捧住个肚腩走。如果要食放题,呢间一定on the list,性价比高!边个话放题唔可以好食呢?
2019-12-29
$210 (宵夜)
  • 烧纽西兰羊鞍
  • 日式牛肉他他烧
  • 铁板鹅肝
  • 火炙香葱三文鱼腩寿司
  • 虎虾天妇罗
2020-01-12 0 浏览
三姊妹🙆🏻‍♀️🙆🏼‍♀️🙆🏽‍♀️又出动一齐食好嘢,我地三个好耐冇一齐食过放题喇!其中一个姊妹提议去御满屋,位置就喺旺角站旁边,地点超方便! 饮品选择多!有气汽水,啤酒,梅酒,清酒,各款纸包饮品,罐装果汁,茶饮,应有尽有! 仲有爆谷机,见到好多小朋友都话要拎爆谷食,好受欢迎! 自助食物都唔少,海鲜冷盘,自制沙律,汤,糖水,脆炸小食,热盘食物,朱古力喷泉都有😋 刺身选择过十款,每款都大大件,味道鲜甜新鲜!  寿司选择好多款!创作寿司,卷物,军舰,手卷,火炙寿司,刺身寿司等等! 而且寿司份量细细件,叫多啲都唔洗担心太饱! 其他熟食包括烧物,串烧,铁板烧,天妇罗,一品料理,炸物等等! 熟食上枱嗰阵仲系新鲜滚热辣,唔会冻冰冰,落单後好快就上菜,店员嘅时间掌握得唔错👍🏻 甜品柜除咗甜品同生果供应之外,仲有每人一杯雪糕🥰

刺身选择过十款,每款都大大件,味道鲜甜新鲜!

寿司选择好多款!创作寿司,卷物,军舰,手卷,火炙寿司刺身寿司等等! 而且寿司份量细细件,叫多啲都唔洗担心太饱!

甜品柜除咗甜品同生果供应之外,仲有每人一杯雪糕🥰
2020-01-11 0 浏览
每次食放题首选既餐厅都会系御满屋日本料理~~呢道超多野食, 价钱又合理, 2百几蚊好抵食而且地点又好方便, 一出旺角地铁站就系喇!!呢道有分自助区或填纸~~净系自助区已经有好多款食物冷盘有大虾, 螺, 日式小食等等...另外仲有多款热食, 如炒蚬, 炸薯格, 章鱼小丸子, 葡挞....饮品方面就有几个大柜酒精, 冇酒精, 热饮通通都有~~甜品同水果都可以自己出拎第一样要点既梗系刺身啦~~有成超过10款既刺身, 锺意食刺身既好快回本咯!!呢道既刺身非常新鲜, 全部都好有鲜味, 超正牛肉他他半生熟既牛肉肉质软腍好JUICY~~平时好少食生牛肉既我都觉得唔错呢道既比目鱼超好食!!! 系超好食呀!!!比目鱼大大块, 肉质又滑又嫩~~必食之选帆立贝粒粒都好大喔, 啖啖肉~~烧到刚熟岩岩好, 一D都唔靭烧新鲜菠萝超甜呢~~花胶呀, 系女仕恩物既花胶呀!!!!一见到有得叫简直双眼发光~~食多D补补先得花胶非常厚啖啖肉, 巧巧味喔~!!芝麻鸡翼热辣辣卜卜脆~~鸡翼好入味, 肉质又嫩又系必食!!!薄烧牛肉~~牛肉味浓郁, 又好软腍~~食到7788就食甜品喇~~有CAKE, MOUSSE, 马卡龙等...
每次食放题首选既餐厅都会系御满屋日本料理~~
呢道超多野食, 价钱又合理, 2百几蚊好抵食

而且地点又好方便, 一出旺角地铁站就系喇!!

呢道有分自助区或填纸~~
净系自助区已经有好多款食物
冷盘有大虾, 螺, 日式小食等等...
饮品方面就有几个大柜
酒精, 冇酒精, 热饮通通都有~~
甜品同水果都可以自己出拎

第一样要点既梗系刺身啦~~
有成超过10款既刺身, 锺意食刺身既好快回本咯!!
呢道既刺身非常新鲜, 全部都好有鲜味, 超正

牛肉他他
半生熟既牛肉肉质软腍好JUICY~~
平时好少食生牛肉既我都觉得唔错

呢道既比目鱼超好食!!! 系超好食呀!!!
比目鱼大大块, 肉质又滑又嫩~~
必食之选

帆立贝粒粒都好大喔, 啖啖肉~~
烧到刚熟岩岩好, 一D都唔靭

烧新鲜菠萝超甜呢~~
花胶呀, 系女仕恩物既花胶呀!!!!
一见到有得叫简直双眼发光~~
食多D补补先得

花胶非常厚啖啖肉, 巧巧味喔~!!
芝麻鸡翼热辣辣卜卜脆~~
鸡翼好入味, 肉质又嫩

又系必食!!!
薄烧牛肉~~
牛肉味浓郁, 又好软腍~~
食到7788就食甜品喇~~
有CAKE, MOUSSE, 马卡龙等...
另外仲有多款水果丫

最正就系每人一杯雪糕~
有haggenen dazs, movenpick, dreyer's拣!!

食饱饱超满足~~
值得推介俾大家
  • 比目鱼
  • 芝麻鸡翼
2020-01-11 0 浏览
同老公想食日本野, 又无特别心水,  旺角周围系放题,就搵到朗豪坊附近依间。因为我哋行完街先食,都过咗食饭时间,所以都唔洗等位,佢有两本点菜纸, 一本主要系寿司、刺身, 另一本系唔同类型既热食。我地先点左一轮刺身同寿司, 之後出去热食区域睇下有咩食, 发觉佢选择都唔少, 而且出面有一个清酒区, 自助任饮, 有热有冻。刺身带子大大粒, 唔系好似平时放题咁, 贝柱都话自己系带子。寿司饭大小适中, 唔会好乾身, 可以食多几件都唔怕,  一般黎讲质素都唔错。热食特别推介避风塘黄金炒蟹以及雪花牛肉锅。 炒蟹系用肉蟹大大只超多肉, 牛肉锅牛肉松软适中,汤底唔会太甜, 入面有D粉丝, QQ。天妇罗炸粉唔会太厚, 而且D 虾都好大只, 有我最爱的有机蕃薯仔。临埋单之前, 佢会有张雪榚纸俾你, 入面可以选择Haagen-Dazs / Movenpick/ Dreyer's 。总括黎讲, 服务质素唔错, 性价比高, 因为8:45PM 之後既时段都系$190/位。

因为我哋行完街先食,都过咗食饭时间,所以都唔洗等位,

佢有两本点菜纸, 一本主要系寿司刺身, 另一本系唔同类型既热食。

我地先点左一轮刺身寿司, 之後出去热食区域睇下有咩食,

热食特别推介避风塘黄金炒蟹以及雪花牛肉锅。

2019-12-29
$200 (宵夜)
  • 珍宝带子
2020-01-08 0 浏览
旺角我同朋友都会谂起放题,大家又谂唔到食咩,又好耐无食放题,所以就豪放一次食放题。我同个朋友都几钟意食牛同三文鱼,估唔到呢间既质素又几好!刺身方面都几多种类,有三文鱼, 吞拿鱼,带子,油甘鱼,鱿鱼,北寄贝等等。 都切得相当厚身,都系好食嘅。另外大家可能想知边一啲小食系出色嘅。我觉得呢度嘅牛系好食,嗌咗一个蒜香牛柳粒类似嘅嘢,牛柳粒唔会过熟过硬,仲系保持到软嘅质地,加上洋葱同蒜片,赞!最估唔到呢度嘅清酒系任斟!饺子系脆,东方螺嘅辣味非常惹味,好好食。 一口芝士都唔错。如果佢个燕窝炖蛋有焦糖就好, 略嫌佢嘅蛋味太重,如果奶味可以多啲就好。呢个最後可以一人有一杯movepick雪糕,不错!

最估唔到呢度嘅清酒系任斟!

饺子系脆,东方螺嘅辣味非常惹味,好好食。

一口芝士都唔错。

呢个最後可以一人有一杯movepick雪糕,不错!

最近另一半为左健康减重中,好俾心机,我都跟佢一齐食少左野,但为左奖励下自己,间中都会黎一餐丰富啱。早排食左呢间位於旺角啱放题,位於胡社生行,面积都几大,由於一早订左位,都好快安排入座收费方面,星期一至三5:30-8:30pm每位$228/2小时。同好多放题一样,落单纸分两本,一本刺身、寿司、卷物、手卷;另一半以熟食为主,最後仲有每人一杯雪糕,选择多,非常丰富自取区刺身方面有三文鱼、吞拿鱼、大赤虾、甜虾、北寄贝、希灵鱼、鲍片、带子、八爪鱼、角螺、青口、马刀贝等。刺身冰底上,每样点左少少,按填写份量出菜,准确冇遇上漏单,整体都系新鲜、无雪感。最值得encore系大赤虾、带子同马刀贝寿司选择多,除左基本野,仲有比较特别例如柚子海寿司、海胆拌吞拿鱼茸、鹅肝帆立贝;仲有唔少火炙寿司,军舰、手卷就唔多。 寿司我地都点左唔少,饭粒黏身,带少许醋味,唔会好大旧,所以都唔怕会饱滞。最钟意火炙系列,尤其是满满沙律酱、芝士蟹棒呢。熟食方面有串烧、烧物、炸物、天妇罗、多款铁板烧等,实在冇办法每款都试哂呢。串烧烧物有软骨鸡肉棒、烧海虾、鸡软骨、牛舌、鳗鱼、羊鞍、鲭花鱼等。串烧可以,我几钟意鸡肉串炸物有鸡翼、鱿

同好多放题一样,落单纸分两本,一本刺身寿司、卷物、手卷;另一半以熟食为主,最後仲有每人一杯雪糕,选择多,非常丰富

自取区

炸物有鸡翼、鱿鱼圈、吉列蚝、榴槤波波、盐酥鸡等;天妇罗除左虎虾,仲有鱼肉、蟹棒、南瓜同蕃薯。 天妇罗炸虾几好食,即点即炸,唔会厚粉,虾肉明显
炸鸡翼有加蜜糖,虽然瘦啲,但我都加左单,哈。
而另一半最钟意就系西京比目鱼,每次佢都独食最少3份,鱼肉扎实,带鱼油
铁板烧有焗牛舌、牛柳粒、炒芽菜、鹅肝、帆立贝、牛肉、饺子、鸡肾、鱿鱼须等。 铁板类几有镬气,香口不过油份会高少少,都好正常。牛肉薄身,有些少鞋;鸡肾同牛柳粒质素唔错。

最後一定要食埋雪糕,三大品牌:Haagendazs、Movenpick、Dreyer's。焦糖脆饼同限定嘅焙茶拿铁都好好味啊
今晚冬至黎到旺角御满屋食放题😍一入座我地就快快手填左想食嘅嘢然後就去咗出面嘅熟食区、沙律吧🥗甜品区🧁同饮品区🍺视察下🤣比我发现呢度竟然提供任饮梅酒🍻热清酒旁边仲有大量汽水🥤果汁🍹Apple cider 甜品都有好多款拣🍩🧁🍮刺身全部都好新鲜🤤推荐带子:因为原粒上,咬落更满足😍油甘鱼同赤贝我都好锺意💕三文鱼唔使讲!必点好厚肉!烧菠萝绝对系必点 清甜多汁又解腻🍍🔥另外,芝麻鸡翼我自中意食黎到最後🥳食番杯caramel biscuit & cream作结🍨总括而言御满屋Cp值好高✨食物款式比其他放题多✅上菜速度同收碟速度快💨员工服务态度非常好👍🏻即使几忙都好 依然好nice🥰
今晚冬至黎到旺角御满屋食放题😍

一入座我地就快快手填左想食嘅嘢

然後就去咗出面嘅熟食区、沙律吧🥗

甜品区🧁同饮品区🍺视察下🤣

比我发现呢度竟然提供任饮梅酒🍻热清酒

旁边仲有大量汽水🥤果汁🍹Apple cider

甜品都有好多款拣🍩🧁🍮

刺身全部都好新鲜🤤

推荐带子:因为原粒上,咬落更满足😍

油甘鱼同赤贝我都好锺意💕

三文鱼唔使讲!必点
好厚肉!

烧菠萝绝对系必点 清甜多汁又解腻🍍🔥

另外,芝麻鸡翼我自中意食

黎到最後🥳

员工服务态度非常好👍🏻

即使几忙都好 依然好nice🥰

2019-12-22
2020-01-03 0 浏览
超多东西吃!而且只需$190!非常方便,就直接在旺角地铁站E1出口右边就是了。.临迎年尾,总是很多gatherings 和朋友一致决定去旺角放题一番一走出E1出口见到姐姐在派传单比较之下选了御满屋,因为有铁板烧又有Movenpick/ Haagen Dazs雪糕.食物有超多选择寿司都有好多款,较名贵的寿司都是任食,黑松露大虾、鹅肝带子、吞拿鱼花之恋、火炙芝士鳗鱼......料是足料的,饭不会大大块鱼生的选择都不少,厚身不漏单。特别是带子,用上jumbo size!.铁板烧也是优质的牛肉卷用上瘦的牛肉,香浓牛味中间夹着蔬菜,同出面铁板烧店差不多呢还有烧带子、蒲烧鳗鱼等等.其他回本之选有:比目鱼、炖花胶、蟹肉、鹅肝多士等.近门口有个自助区,有朱古力喷泉呀!见到好多小朋友在食。另外有蚬、熟虾等任拿。老火汤、薯仔糖水都有.饮品多不胜数,有梅酒啤酒还可order 芝士奶盖!.最後甜品,当然要点燕窝炖蛋及Haagen Dazs雪糕!
超多东西吃!而且只需$190!
非常方便,就直接在旺角地铁站E1出口右边就是了。

临迎年尾,总是很多gatherings
和朋友一致决定去旺角放题一番
一走出E1出口见到姐姐在派传单
食物有超多选择

铁板烧也是优质的
还有烧带子、蒲烧鳗鱼等等

其他回本之选有:比目鱼、炖花胶、蟹肉、鹅肝多士等

老火汤、薯仔糖水都有

饮品多不胜数,有梅酒啤酒
还可order 芝士奶盖!

最後甜品,当然要点燕窝炖蛋及Haagen Dazs雪糕!