2016-06-27 1931 浏览
曾經的承載了不少人期望的cc 新can,後來伏處漸現,價格也說不上真的很平,所以一度使人望而卻步,但當中也有不少有質素的食物。例如說,手撕雞飯,雞肉嫩白而爽, 配搭的醬料微辣, 帶點蒜香, 配搭起來的味道十分惹味。但除此以外,粉麵飯甚麼的,伏處仍然很多,要小心選擇。
2014-09-17 1455 浏览
今次試食龐can 老老實實係冇咩大期望 因為龐can既野食雖然唔係唔好食 但係比人既印象就有D頹先講賣相 其實都算唔錯 可惜中間D料比起兩塊包實在太細 比例有少少奇怪其實味道方面係唔錯既 塊扒既肉汁鮮美 又唔會好似M記果種人工既味道不過 我最想講既係D醬 依種有D似千島醬既醬落得太多 我一路食 佢就一唔落雨咁滴落去個碟度 希望下次落少D啦

漢堡
2014-09-16
$10 (早餐)