2008-02-26 37 浏览
ニ月ニ十六日與愛人点了一個二人套餐,115蚊, 內容有:炸什菜丸x4粒(○K)鐵板雞件x4件(小) (好味,好嫩,好香)喱羊及牛(不夠辣,偏甜)炒什菜(好味)白飯一碟(好大碟)大薄餅x4塊(不夠香脆)飲品2杯環境乾淨企理,下次一定要試拉茶, 因為是師傅在你面前即拉的, 好似好有風味!
ニ月ニ十六日

與愛人点了一個二人套餐,115蚊, 內容有:

炸什菜丸x4粒(○K)
鐵板雞件x4件(小) (好味,好嫩,好香)
喱羊及牛(不夠辣,偏甜)
炒什菜(好味)
白飯一碟(好大碟)
大薄餅x4塊(不夠香脆)
飲品2杯

2008-01-25 10 浏览
我去食過午餐。基本三十蚊。學生可以再平些。有飯有咖哩有薄餅(加5元可改為烤餅)(我唔記得有冇倒轉)還有湯和飲品兩種餅我都試過,用來點咖哩汁,非常好吃。我去過幾次,都是吃咖哩牛腩,不錯。超大份,好抵!我見中午不太多人。可能係咁,平時我一個人去食飯,好多餐廳都會要我坐指定座位,但這間餐廳就叫我隨便坐。令我感覺很好。可能印度人無算得咁盡呱!
我去食過午餐。基本三十蚊。學生可以再平些。
有飯有咖哩有薄餅(加5元可改為烤餅)(我唔記得有冇倒轉)
還有湯和飲品
兩種餅我都試過,用來點咖哩汁,非常好吃。
我去過幾次,都是吃咖哩牛腩,不錯。
超大份,好抵!

2007-10-02 15 浏览
棄$110兩人餐,要2個$60餐。餐湯:忌廉粟米湯--稀稀的,味道還好。五香鐵版燒雞:夠熱味美,雞肉算滑,不過還是重慶的最好!咖哩牛腩/羊腩:咖哩味道很好,兩款肉都煮得恰到好處!印度煎餅:煎餅比薄餅更香更好吃,熱熱的,捧!餐飲:汽水環境、服務、衛生都好,只是被服務員瞪著很不自然!
棄$110兩人餐,要2個$60餐。

餐湯:
忌廉粟米湯--稀稀的,味道還好。

五香鐵版燒雞:
夠熱味美,雞肉算滑,不過還是重慶的最好!

咖哩牛腩/羊腩:
咖哩味道很好,兩款肉都煮得恰到好處!

印度煎餅:
煎餅比薄餅更香更好吃,熱熱的,捧!

餐飲:
汽水

環境、服務、衛生都好,只是被服務員瞪著很不自然!
2007-09-30 6 浏览
2點9才搵午餐食,由美樂搵到去華都(長途跋涉==”),朋友好多都唔0岩食。記得置樂有幾間泰式餐廳,點知搵極都搵唔到,朋友開始唔耐煩,好在記得行到最尾尾仲有幾間餐廳,我提議之下就入去食飯。一人一個午餐(咖哩羊&咖哩雞)$30。很快上例湯(粟米忌廉湯中式版),油了點不過味道唔錯。主菜等了5分鐘,用一個分有4格0既鐵盤上(雜菜﹑2條春卷﹑咖哩﹑飯&薄餅),未食已覺得份量很足!咖哩羊味道濃;咖哩雞則是甜甜的,食到一半朋友頂唔到0個陣濃味,轉食甜味的那款...我覺得兩者都好食,大大的一個餐可給我食到一乾二淨^^因朋友是給我拉進來食飯的,而且未入來前他已表示怕怕d出品,所以食剩左(dd)...埋單每人$31,唔知點解多左一蚊(標明冇加一的)另,假日營業時間為11am-11pm。

埋單每人$31,唔知點解多左一蚊(標明冇加一的)

另,假日營業時間為11am-11pm。
2006-12-30 50 浏览
原來串燒魚冇失蹤,今晚老婆講番先知(失敗),同埋唔係食剩一些肉,而係食剩差不多半個餐,今晚老婆叮番出來先知,仲要係都係食唔晒果隻。(我地真係太過份細食果隻)
2006-12-30 43 浏览
未試過堂食,外賣便叫過幾次,聽電話的朋友都幾友善,至於食物方面,以平民化印度餐廳來說,可算中規中矩,份量比一般的多一些,昨晚叫了一個四人套餐,包括:餐湯四個、串燒魚(但今次不知為何失了蹤)及雞件、兩款咖喱(選了羊及牛脷)、炒雜菜、印度皇飯,烤餅一客,蒜茸烤餅一客、汽水四罐,而價錢只是$190,平均每人無需$50,還要吃剩一些肉和大半盒飯(因為他多來了一盒白飯)。